Youtuberi su podeljeni. Imaš ovog Deana, koji je gotovo apsolutno siguran da BTC može padati još par nedelja i onda kreće bounce. Neki su ozvaničili početkat bear zime.
Youtuberi su podeljeni. Imaš ovog Deana, koji je gotovo apsolutno siguran da BTC može padati još par nedelja i onda kreće bounce. Neki su ozvaničili početkat bear zime.
Evo neke najprostije analize, ako pratimo smanjenje pada iz ciklusa u ciklus i isključimo ulazak institucija, veliki broj kitova, fondova itd ... što znači da možda neće ni toliko nisko da padnu.Lol ljudi... Eth 800$ i btc 3k pricaju ljudi koji su promasili peakove kao i prave ulaze na pocetku ciklusa. Te cene necemo vise videti ljudi
Tako nesto slicno ocekujem i ja. 30-40k btc kao dno dna i do 1400-1500 eth.Evo neke najprostije analize, ako pratimo smanjenje pada iz ciklusa u ciklus i isključimo ulazak institucija, veliki broj kitova, fondova itd ... što znači da možda neće ni toliko nisko da padnu.
BTC
- 2017–2018: –83.60%
- 2021–2022: –76.69%
- 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo -70%):
- pad do ~37 800 $
ETH
- 2018: –94.3%
- 2021–2022: –79.4%
- 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo –64%) 1740 $
Ako ih vidimo, videcemo i nulu.Lol ljudi... Eth 800$ i btc 3k pricaju ljudi koji su promasili prave ulaze na pocetku ciklusa. Te cene necemo vise videti ljudi
Upravo sam to hteo reci tada. Ako btc ikad vise padne na taj nivo budi siguran da ide na 0$Ako ih vidimo, videcemo i nulu.
Po ovome bi bilo jos 44k do dna,upravo toliko je izgubio u zadnjih 45 danaEvo neke najprostije analize, ako pratimo smanjenje pada iz ciklusa u ciklus i isključimo ulazak institucija, veliki broj kitova, fondova itd ... što znači da možda neće ni toliko nisko da padnu.
BTC
- 2017–2018: –83.60%
- 2021–2022: –76.69%
- 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo -70%):
- pad do ~37 800 $
ETH
- 2018: –94.3%
- 2021–2022: –79.4%
- 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo –64%) 1740 $
Da li mozes da nam podelis informaciju koga sve pratis i gde (i da li se placa ili je free)?Par dobrih koje pratim su vec na 120k krenuli u masovne shortove i rekli da je gotov ciklus. I slep na 70k vidi da je kraj ali tad je kasno za sve
Nema nista za dzabe brate... Pratim Dr. Profita uglavnom.. Jedan jedini covek koji je na 16k rekao ovo je dno,kupujte. Tad ga je ceo X pljuvao i pricao da btc ide na 3k. isto tako je jedan jedini koji je sav portfolio prodao na 120k i rekao ovo je kraj i onda shortovao. Tad je ceo x pricao idemo na 200k i 10k eth.Onda shortovao akcije mikrosofta, japanske banke itd itd i svi su popadali 30%. Ali je skupa grupa ali vredi.Da li mozes da nam podelis informaciju koga sve pratis i gde (i da li se placa ili je free)?
Koji su to dobri po tebi?Par dobrih koje pratim su vec na 120k krenuli u masovne shortove i rekli da je gotov ciklus. I slep na 70k vidi da je kraj ali tad je kasno za sve
brate eno ti iznad poruka 😀Koji su to dobri po tebi?
Deda,deda a sigurno mladji od mene. Sta sam ja onda xD.Nije video deda 😄
Hvala
Slicno je bilo i sa plan b i njegovin s2f modelom. Dok je pogadjao pravio se da je popio svu pamet sveta, posle je postao predmet sprdnje.
Nazalost tako je, da bi uzeo profit neko mora da izgubi svoju ustedjevinu....Samo sto svu likvidnost na kraju dana pokupe MM.Mislim da je tržištu potreban i taj deo inače nema likvidnosti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari