Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Youtuberi su podeljeni. Imaš ovog Deana, koji je gotovo apsolutno siguran da BTC može padati još par nedelja i onda kreće bounce. Neki su ozvaničili početkat bear zime.

Youtuberi su podeljeni. Imaš ovog Deana, koji je gotovo apsolutno siguran da BTC može padati još par nedelja i onda kreće bounce. Neki su ozvaničili početkat bear zime.

Par dobrih koje pratim su vec na 120k krenuli u masovne shortove i rekli da je gotov ciklus. I slep na 70k vidi da je kraj ali tad je kasno za sve

Lol ljudi... Eth 800$ i btc 3k pricaju ljudi koji su promasili peakove kao i prave ulaze na pocetku ciklusa. Te cene necemo vise videti ljudi
Evo neke najprostije analize, ako pratimo smanjenje pada iz ciklusa u ciklus i isključimo ulazak institucija, veliki broj kitova, fondova itd ... što znači da možda neće ni toliko nisko da padnu.

BTC
  • 2017–2018: –83.60%
  • 2021–2022: –76.69%
  • 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo -70%):
  • pad do ~37 800 $

ETH​

• 2018: –94.3%
  • 2021–2022: –79.4%
  • 2025–2026–27 (ako pretpostavljamo –64%) 1740 $

Evo neke najprostije analize, ako pratimo smanjenje pada iz ciklusa u ciklus i isključimo ulazak institucija, veliki broj kitova, fondova itd ... što znači da možda neće ni toliko nisko da padnu.

BTC
  • pad do ~37 800 $

ETH​

Tako nesto slicno ocekujem i ja. 30-40k btc kao dno dna i do 1400-1500 eth.

Jos jedna stvar, 2021 na vrhu je bilo 60 mlrd usdt u cirkulaciji, sada ima preko 180 mlrd.
Poredjenja radi btc na 3k bi imao mc od 60mlrd.

BTC
  • pad do ~37 800 $

ETH​

Po ovome bi bilo jos 44k do dna,upravo toliko je izgubio u zadnjih 45 dana

Pad od preko 10% u 24 sata mogli bi imati neku stabilizaciju uskoro i dead cat bounce / bull trap ili vec se to zove..

Cisto da se ljudi ponadaju da nije kraj svega.

E sad kad bi znao da ubodem takve stvari onda ne bi sad bio na poslu nego bi se bavio drugim stvarima .

Svakako ova brzina padanja nece dugo trajati.

Ali realno nema smisla uskakati ponovo kako treba u ovo dok neka velika njuska ne bankrotira ( Elon / Saylor ....)

On je cijelo vrijeme padanja govori ma samo pozitiva icemo na nove visine. Kad se ne slazes onda te blokira, klasicno ponasanje kao i vecine navlakaca na twitteru😃

Da li mozes da nam podelis informaciju koga sve pratis i gde (i da li se placa ili je free)?
Nema nista za dzabe brate... Pratim Dr. Profita uglavnom.. Jedan jedini covek koji je na 16k rekao ovo je dno,kupujte. Tad ga je ceo X pljuvao i pricao da btc ide na 3k. isto tako je jedan jedini koji je sav portfolio prodao na 120k i rekao ovo je kraj i onda shortovao. Tad je ceo x pricao idemo na 200k i 10k eth.Onda shortovao akcije mikrosofta, japanske banke itd itd i svi su popadali 30%. Ali je skupa grupa ali vredi.

Samo na telegramu ima grupu i i sad 27 og za noc vestica uvek daje najveci godisnji popust za ulazak. Posle digne clanarine. Tako da su clanarine otisle sa par stotina na par hiljada za par godina.

Nije video deda 😄
Hvala
Deda,deda a sigurno mladji od mene. Sta sam ja onda xD.

Nema na cemu, bio sam clan raznih placenih grupa, ovaj covek iako je bahat, iritantan i nadmen.. Jedini je bio u pravu za celokupan narativ citavog ciklusa. Ne forsira poluge, forsira edukaciju i dugorocne benefite kroz spot trgovinu.

Takodje crypto trziste nije jedino koje obradjuje, isto to radi i za stock berzu. Kupovinu raritetnih materijalnih stvari itd svega sto moze profit doneti.

Tipa slao je pre 2 godine neki ograniceni Lego set. Taj set je otisao vec 3-4 x od tada...

( od free grupa nema nikakve koristi. Prodje dan dva od trenutka kad se informacija objavi u placenoj do trenutka kad bude u free grupi. Tad je bajata i beskorisna )

Poslednja izmena:
Nema ništa ni od placenih.
Ko zna znanje taj trejduje i pravi lovu, a ne mlati po mrežama i grupama.

Jedino sto kažeš edukacija pa vežba i to je to. Nema ništa preko noći ni da neko drugi sipa znanje u glavu. Mora dobro da se zagreje stolica 🙂

Ima itekako. Ako neko ocekuje da mu neko da signal i da ce zaraditi. Nema nista od toga ali iskustvo drugih koji trguju 15 godina je neprocenljivo. Toliko caka i fora covek nauci za sta bi mu trebale godine a mozda i ne bi nikad jer te stvari nisu deo u knjigama.

Mimo njega ta grupa je puna starih trejdera koji bas nesebicno dele iskustvo. Ko hoce ima pregrst toga da nauci. Ko nece dzaba mu i servirano sve na tacni

Ti gurui sa paid grupama su sarlatani koji pisu moze ovako, moze i onako i onda posle obrisu ono sto im ne odgovara. Bas taj dr profit je jedan od najodvratnijih likova. Nije me mrzelo pa sam nasao njegov post od 13.10. koji je verovatno zaboravio da obrise. Btc je tad bio na 115k.
After considering today’s stock market opening, and the fact that markets completely ignored the China tariffs, we are doing exactly what we needed to do as outlined in the Sunday Report. We already took profits on half of our short positions and re-entered the market (Spot: BTC, ETH, SUI, XRP, HYPE, ONDO…) on the day of the crash realizing maximum profits and entering back the market at maximum lows with half of the position size. Now it’s time to take full profit on the remaining half of the #BTC short, along with the rest of the remaining altcoin shorts, fully closing all the remained half of short positions with gigantic profits. Congratulations to everyone, and thank you for your trust and discipline. Please read the Sunday Report for more details.

After this recent market reset, only a fool would remain bearish. Moves of this magnitude, especially those involving heavy manipulation and open-interest destruction always end up in strong upside reversals following a liquidation cascade. The 90k target is no longer necessary. I wanted to see a massive liquidation event, and we got exactly that.

Slicno je bilo i sa plan b i njegovin s2f modelom. Dok je pogadjao pravio se da je popio svu pamet sveta, posle je postao predmet sprdnje.

Samo da kazem da cu ovo napisati o pomenutoj osobi i vise ga ne spominjem jer mi apsolutno nije namera da tema ode u tom smeru. Nemam apsolutno nikakve koristi od ovoga osim zelje da pomognem. Pomenut je kao proveren izvor informacija i kao pomoc onima kojima je potrebna. Kao sto lepo reko ono sto citas za free i javno na X je skroz drugo i bajata informacija.

Pritom sam rekao da je kao individua zaista tezak covek ali da je to nebitno jer nisam tu da sticem prijatelje nego pokupim informacije i edukujem se.

Jedno od pravila trgovine je da budes fluidan kao voda jer se situacija i parametri mogu promeniti preko noci.

Ukoliko i dalje udaras glavom u zid jer na tom mestu nije bilo zida pre 5 min onda problem definitivno nije do zida. Sve placene grupe ovog sveta nece biti dovoljne ukoliko neko jednostavno ne zna da trejduje i nije spreman psihicki da nauci i prihvati informaciju a pritom da upotrebi glavu i razmisli. Slepo pracenje nekih signala uvek dolazi do propasti i ogorcenosti. Kao sto rekoh bio sam clan dosta grupa i cenim svoje tesko zaradjene pare kao i utroseno vreme tako da ga ne poklanjam nekom tek tako i radi reda, pritom mi to daje dosta iskustva da pricam o stvarima kakve zaista jesu bez ikakve naklonosti prema nekom. Jedinu naklonost imam prema svojoj familiji. Od mnogih sarlatana koji kradu informacije, chartove, analize do onih koji jednostavno nemaju ni dodira sa stvarnoscu ovo je bila osoba koja je radila fenomenalno preseke i analize trzista sto i svedoci ono sto sam pisao o sebi pre par dana.

Pritom sam svestan koliko njih se opeklo slusajuci razne levate ali uzaludo bacali pare na neke "signale". Ostajem da budem demantovan gore za ono napisano da je jedini na celom marketu uradio tacnu analizu situacije. Napamet ne vredi pricati.

Poslednja izmena:
Steta sto novi ljudi u kriptu prate ovakve i na kraju stalno u minusu1000003496.jpg
A da ne spominjem tek ovakve
1000003497.jpg

Mislim da je tržištu potreban i taj deo inače nema likvidnosti...

Slicno je bilo i sa plan b i njegovin s2f modelom. Dok je pogadjao pravio se da je popio svu pamet sveta, posle je postao predmet sprdnje.

Uuuu, kad se samo setim kako su naši ovdašnji forumski ekonomski stručnjaci, sve moj do mojega, prozivali mene kad sam pričao da je S2F model čista besmislica i da se cena ničega nikad ne može odrediti samo na osnovu dostupnosti, što bi trebalo da je svakom sa dve čiste u glavi samo po sebi jasno.

Generalno, vrhove ciklusa nije teško pogoditi, ja sam svaki od zadnja tri pogodio ±5% tačno, za zadnji sam rekao 132k, bilo na kraju 126k. Dno ciklusa je ono što je mnogo teško prepoznati, to mi nikad nije išlo.

Nazad
Vrh Dno