Šta je novo?

Stremio

Ja sam probao i pola sadrzaja pise greska u kominikaciji, ono sto pokazuje je lepo sredjeno.

Neće nešto da mi instalira community addons, brisao sam neke titlove, ne mogu sad da ih vratim. Jel imao neko problem?

Edit: na tel samo vrti, kao nešto radi, na tv krešuje aplikaciju

Poslednja izmena:
Jel ima neko rešenje za "štucanje" Exo playera na Android Tvu? Slika trza, probao sam skoro sve po podešavanjima, ali ne ide..

Probao sam da povežem iris daljinski na pc preko bt i da koristim stremio. Daljinski se upari, ali se nista ne desava. Treba li neko podešavanje ili dodatni softver?

U zadnje vreme mi jako lose ili uopste ne pronalazi serije koje ukucam.
Povezan sa Traktom, TMDB, RD svasta nesto ...
Jel imate neki plugin sto radi kako treba?

Šta je sa stremio u zadnje vreme....više puta treba da pokrenem seriju da bi učitalo prevod, onda, nekad slika ukoči, a ton ide.

Šta je sa stremio u zadnje vreme....više puta treba da pokrenem seriju da bi učitalo prevod, onda, nekad slika ukoči, a ton ide.
Kod mene radi normalno na Zidoo Box-u i na LG webOS aplikaciji.

Na čemu puštaš?

Meni se isto dešava, plus povremeno pukne lib plejer pa prebaci na vlc a onda ide film od početka 🤬 takođe povremeno pukne strimio i izbaci iz aplikacije.
Mi box 2nd gen
Mislio sam da je do boxa

Jel postoji nacin da se resetuje Stremio, da zaboravi sve i da se podesi iznova, Ili da napravim novi account?
Primetio sam da dok se ne ulogujem prikazuje vise filmova i serija itd, cim se uloguje pola nema.
Brisao add nove ali ne pomaze.

Jel postoji nacin da se resetuje Stremio, da zaboravi sve i da se podesi iznova, Ili da napravim novi account?
Primetio sam da dok se ne ulogujem prikazuje vise filmova i serija itd, cim se uloguje pola nema.
Brisao add nove ali ne pomaze.
Obrišeš keš ili se samo izloguješ i uloguješ sa novim nalogom ali mislim da je nepotrebno. Očistiš addonove i svw kreneš iz početka.

ističe mi Real debrid za 4 dana, treba da obnovim premium. Kad je pametno da to uradim, odnosno da li moram posle uplate da ponovo ubacujem token u aplikacije ili ostaje isti u zavisnosti kada obnovim uplatu?

Zašto mi na Remux strimovima nema zvuka? Na ostalim, manjim strimovima ima. U pitanju je lg c5 tv aplikacija (ako je uopšte bitno).

Ne podržava TV tvoj true HD i dts

Да, чувена бољка, од модела CX не подржава.

Tako je, na novom modelu nema, imali su samo u poslednjih 10 godina C3 i C4.

Ja kad sad kažem ljudima da je bolje da uzmu C4 i za manje para ljudi kažu bolji je C5 (jeste bolji) ali to malo svetliji displej ne znači mnogo. Bolje da se ima zvuk za "teške" filmove.

E svašta 😁
Imam mi box 3, preko njega radi odlično.

Pa da ali je realno da se eliminišu dodatni uređaji, pogotovu na najnovijim modelima televizora. Ok je dodavati boxeve nakon par godina... Meni za sad na C3 radi odlično webos aplikacija, još su od poslednjeg updatea na webos 25 dodali podršku za DolbyVision iz MKV formata, tako da je sad sve full.

Zavisi kakav si korisnik i za šta ti treba i gde. Npr imam tv 720p koji nema ništa pa i na njemu uzivam gledajuci.

Nazad
Vrh Dno