Šta je novo?

OnePlus 15

Sve je moguće. Iskreno ne bih voleo taj scenario da se obistini, op je uvek imao flagship model, ne uvek savršen ali je bio u igri, odnosno dobra alternativa. Na Oneplus i dalje može da se flešuje global rom, tako da opcija kupovine koneskog modela bude baš isplativa.

Sa ovom najavom Onplus 15 već ima smisla.
Ako Ace ima max pro verziju ,99% će i 15 imati pro (max/ultra) verziju.

Poslednja izmena:
Pa bar da su kamere ostavili iste kao sa 13-ke....a oni ih unazadili. Čudno stvarno, šteta. Jedino što je malo bolja cijena ove godine.

Sa OP 15 kao da su napravili test inteligencije, nista vise :) ko ce lud da uzima 15, pored onakve 13ice.

Kamera je hardverski downgrade, ali za casual korisnika je sasvim dobra i neće prigovarati. Ja sumnja da velik broj ljudi vadi slike na desktop ili TV pa zumira i traži nedostatke.
Bolja je od npr. S25+ sigurno, a mob općenito masu bolji

Samsung kad gura iste kamere par generacija, to je OK.
Pa probali i ovi sistem "da se ne baci".

1050 eura je jača verzija tu u Hrvatskoj. Kao poklon može se birati Pad Lite tablet ili Buds 3 Pro TWS.
Skupo. Čisto za usporedbu, novi zapakiran S25 Ultra istom memorijom na oglasu je 100 eura jeftiniji

Zato je na kineskim sajtovima već oko 550e. Za te pare ne znam da li sme da se traži nešto bolje. Ali šteta što nisu ostavili makar iste kamere i ako u praksi slike ispadaju isto kao na op13.

Bugari jasno rekoše da je kamera osetan downgrade, fizika pobedila software.
Ja i dalje verujem da će biti pro/ultra verzija. Ili je oppo x9 pro udario zadnji ekser u sanduk oneplus flagshipa :)

Vidim da Giztop nudi opciju uređaja sa flashanim OxygenOS.
Ovo je odlična vijest ako nema nikakvih problema i sve isto kao globalna verzija.

Kineska verzija.
A i ode se na sajt i pogleda, ni 2 minuta posla.

Evo sad i TS nudi OxygenOS verziju.
550 eura 12/256GB.
Mislim da će S25+ dobiti novog vlasnika...

Naravno, ljudima koji putuju.

Vrh Dno