Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ide ona dole prvom prilikom. Zakasnio sam za TCL TPG kada je bila veoma povoljna. Nedavno je bila opet na Ananasu za 35.000din. Sutradan da je narucim sve je rasprodato..
Ne zurim se previse, verujem da cu na Ananasu ukaciti neku dobru klimu po dobroj ceni. Tek dolazi crni petak, popusti idu svaki dan. Verujem da ce biti jos prilike za dobru kupovinu.

kraj 2025 godine je... narucujem artikal, nigde ne pise procena vremena isporuke. Tek kada je sve naruceno vidim da je procena duza od nedelju dana... Covece, za to vreme Temu iz kine dostavi.

20 godina e-commercea u Srbiji a neke stvari ne samo da se nisu popravile, nego su krenule i nekoliko koraka unazad.

kraj 2025 godine je... narucujem artikal, nigde ne pise procena vremena isporuke. Tek kada je sve naruceno vidim da je procena duza od nedelju dana... Covece, za to vreme Temu iz kine dostavi.

20 godina e-commercea u Srbiji a neke stvari ne samo da se nisu popravile, nego su krenule i nekoliko koraka unazad.
Brate imam porudzbinu od nedelje koja je tek potvrdjena prekjuce i evo jos nije ni preuzeta od kurirske sluzbe,to me uzasno nervira na ananasu jer osim abrzo ostalo moze da traje vecnost.

Evo moje iskustvo dostave vec pomenute klime na prosloj strani
1763635097870.png
Gebruder Weiss je bio dostavljac. Prodavac je bio Vitez&Kom, firma iz Vranja. Od Vranja do samog severa Vojvodine otkako su preuzeli posiljku, pa sve do same dostave 7 dana je proslo. Da su je na biciklu nosili, stigli bi mozda i ranije.

A klima koja je bila abrzo je stigla za dva dana isto gebruder koji je odlucio sam sebi kolki mu baksis,trebao sam da platim 30.390 i ja mu dajem 31.000 i on mi na keca kaze brate nemam ti sitno prvi si mi danas (doduse jeste bilo 8 ujutru),reko cekaj onda da odem do prodavnice da usitnim (jer nisam namerno hteo mu dam nista jer me pravi budalom na foru) i lik ladno kaze na to cekaj imam evo ti,reko kako imas sad,pa mislio sam da das za pivo i besan ode🤣

Prilozi

• IMG_8148.png
    IMG_8148.png
    109.8 KB · Pregleda: 21
Brate imam porudzbinu od nedelje koja je tek potvrdjena prekjuce i evo jos nije ni preuzeta od kurirske sluzbe,to me uzasno nervira na ananasu jer osim abrzo ostalo moze da traje vecnost.
Uh... ja sad tek kapiram da moja narudzbina jos uvek nije ni potvrdjena...

A klima koja je bila abrzo je stigla za dva dana isto gebruder koji je odlucio sam sebi kolki mu baksis,trebao sam da platim 30.390 i ja mu dajem 31.000 i on mi na keca kaze brate nemam ti sitno prvi si mi danas (doduse jeste bilo 8 ujutru),reko cekaj onda da odem do prodavnice da usitnim (jer nisam namerno hteo mu dam nista jer me pravi budalom na foru) i lik ladno kaze na to cekaj imam evo ti,reko kako imas sad,pa mislio sam da das za pivo i besan ode🤣
Meni se isto desilo i to posle 12h. Gebruder Weiss.

Cemu sad to i te americke fore, ako je neko spreman da ti da baksis, dace ti, zasto otimati kad si za to vec placen i to ti je posao?

A inace ako bi krenuo da ti vraca normalno kusur, ostavio bi mu baksis?
Ne kazem da ja bih, samo me zanima...
Na ovu porudzbinu konkretno nisam imao u planu nista da ostavim jer sam platio 1990 din dostavu i placanje pouzecem jos i njemu da dam 600din pa najbolje da platim dostavu 3000 din,neka ide neka prosi kod sefa ili kod ananasa ili koga vec.Sto se tice uopste ovako kad ne placam dostavu dam 200 din maks eto ako je normalan lik,ne bih mu sigurno ostavio ceo kusur,inace od kapije do terase imam 5 metara i njihova dostava je trajala 5 sekundi 🤣

Zna li neko koji se poklon dobija na Ananasu za rođendan?

Ko zna dal ima na stanju,tako cekas 10 dana i na kraju nema 😂
Desilo mi se pre dva dana po prvi put da mi je porudzbina otkazana - razlog; artikal nema na stanju.
Kada sam zvao call centar po pitanju refundacije novca (placeno CC) uz razgovor mi je dodala 'hint' za u buduce da uvek npr. izaberem tipa kao da cu da narucim 7-8 tih artikala i ako odu svih 7-8 u korpu onda taj artikal ima na stanju - izuzev ako je bas bas neka akcija pa da se masovno pokupuje...

Desilo mi se pre dva dana po prvi put da mi je porudzbina otkazana - razlog; artikal nema na stanju.
Kada sam zvao call centar po pitanju refundacije novca (placeno CC) uz razgovor mi je dodala 'hint' za u buduce da uvek npr. izaberem tipa kao da cu da narucim 7-8 tih artikala i ako odu svih 7-8 u korpu onda taj artikal ima na stanju - izuzev ako je bas bas neka akcija pa da se masovno pokupuje...
Pa jeste to tako,mozes da stavis u korpu samo onoliko kolko ima na stanju,ali dok oni njemu potvrde nekom drugom se mozda vise posreci i odee.

Fina cena za ovaj Huawei MatePad SE 11" 6/128, sa vaucerom od 500 dinara izadje 9499 sa besplatnom isporukom.

Nesto poput SD710. Nije za igranje, ali za ove pare zavrsava posao za multimediju i citanje sadrzaja (stripovi, knjige, portali).

Tako je kolega, na to sam mislio 👍

Do desetog minuta bubice već nestale sa stanja, tad sam se uključila. Za monitor ne znam tačno, ali je takođe brzo postao nedostupan. Nije loša bila ponuda i za HUAWEI tablet, on je potrajao negde do 45.-50. minuta. Da bi se ponuda smatralo dobrom, treba da bude dostupna kupcima u više od nekoliko komada, zar ne?

Taj tablet je već star model, nema gps, spor procesor i ko ga je propustio ne treba da se kaje ni najmanje. Najobičnije ratosiljanje starih zaliha. Nego zna li neko kad će kolica za bebe jer nam trebaju za svaki dan u drugoj boji.

Do desetog minuta bubice već nestale sa stanja, tad sam se uključila. Za monitor ne znam tačno, ali je takođe brzo postao nedostupan. Nije loša bila ponuda i za HUAWEI tablet, on je potrajao negde do 45.-50. minuta. Da bi se ponuda smatralo dobrom, treba da bude dostupna kupcima u više od nekoliko komada, zar ne?
Kod nas ti je crni oetak samo za one artikle od kojih treba da se otarase 😂

Taj tablet je već star model, nema gps, spor procesor i ko ga je propustio ne treba da se kaje ni najmanje. Najobičnije ratosiljanje starih zaliha. Nego zna li neko kad će kolica za bebe jer nam trebaju za svaki dan u drugoj boji.

Za 9500 odlična kupovina kome ne treba tablet za igranje.

Nazad
Vrh Dno