majky
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.02.2023
- Poena
- 75
Kako ste zadovoljni sa klimom?Ja je imam
Kako ste zadovoljni sa klimom?Ja je imam
Odlicno za sad ,,greje dobro ,mala potrosnja dobro greje 50 kv ,videcemo na minus ,Kako ste zadovoljni sa klimom?
Kako si generalno zadovoljan grejanjem i potrosnjom struje? Posto meni treba najvise za grejanje. Znam za 12" da je dobra sa dobrim cop ima je moj prijatelj.Ja je imam
PrezadovoljanKako si generalno zadovoljan grejanjem i potrosnjom struje? Posto meni treba najvise za grejanje. Znam za 12" da je dobra sa dobrim cop ima je moj prijatelj.
Kako tebi odgovara drži,
ifeel mu bas nabije temperaturu zavisi na koju podesis na daljinac ,(na aplikaciji ne orikazuje ifeel) ali kad promenis na aplikaciji promeniti se sta si zadao.
Ja stavim na 28 grejanje ventilator na 3 smer pravo i grejem 50 kv odlicno nekad smanjim na 27.
Hvala ...mada mislim da na daljinskom pokazuje I FEEL, pojavi se gore, skroz glava sa zagradama sa strane...bar ko mene....hvala za savet...Kako tebi odgovara drži,
ifeel mu bas nabije temperaturu zavisi na koju podesis na daljinac ,(na daljinskkm ne orikazuje ifeel) ali kad promenis na aplikaciji promeniti se sta si zadao.
Ja stavim na 28 grejanje ventilator na 3 smer pravo i grejem 50 kv odlicno nekad smanjim na 27.
Da pojavi se ako ukljucis na daljinskiHvala ...mada mislim da na daljinskom pokazuje I FEEL, pojavi se gore, skroz glava sa zagradama sa strane...bar ko mene....hvala za savet...
Imas brzo zagrevanje u aplikacijiDa pojavi se ako ukljucis na daljinski
HvalaAko pališ klimu preko aplikacije i šteluješ postavke tada klima koristi senzor iz unutrašnje jedinice za očitavanje temperature, ako koristiš preko daljinskog i ne diraš aplikaciju onda radi i feel, bar je tako na drugim klimama koje imam, gree i midea, verujem da je i kod hisense-a tako.
Ima sve u uputama samo treba čitatiAko pališ klimu preko aplikacije i šteluješ postavke tada klima koristi senzor iz unutrašnje jedinice za očitavanje temperature, ako koristiš preko daljinskog i ne diraš aplikaciju onda radi i feel, bar je tako na drugim klimama koje imam, gree i midea, verujem da je i kod hisense-a tako.
QG35XV0EWDrugari,jel moze neko ko ima Energy pro x da mi kaze koji mu je model spoljasnje jedinice,ono QG35XV....
Ok, a jel' koristiš I FEEL sa daljinca u toj kombinaciji što si postavio ili ne...ili radiš sve preko aplikacije bez namestanja na daljincu....Kako tebi odgovara drži,
ifeel mu bas nabije temperaturu zavisi na koju podesis na daljinac ,(na daljinskkm ne orikazuje ifeel) ali kad promenis na aplikaciji promeniti se sta si zadao.
Kod mene još nije bilo za sada,fala bogu,videćemo 😀aGde ste raja jel nam pocela sezona DF 😁
Pisao sam o ovome poslednjih par stranica,nemoj da te mrzi uzmi i pročitaj sve na forumu za ovu klimu i biće to sve jasno.MErili smo sa termostatom na zadatu 25 bude 20 u prostoriji,probacemo i ifeel da vidimo
Kod mene još nije bilo za sada,fala bogu,videćemo 😀aGde ste raja jel nam pocela sezona DF 😁
Pisao sam o ovome poslednjih par stranica,nemoj da te mrzi uzmi i pročitaj sve na forumu za ovu klimu i biće to sve jasno.MErili smo sa termostatom na zadatu 25 bude 20 u prostoriji,probacemo i ifeel da vidimo
Dobra potrosnja nije to mnogo ok ke zavisi u kojem je modu.Meni je prva nedelje koriscenja invertera,pa me zanima da li je ovo normalna potrosnja? U pitanju je hisense energy pro x 18btu sprat kuce greje od 40-55m2
Citajuci ranije postove, meni ova moja potrosnja po ovoj aplikaciji od 15-24 kwh nenormalna ili mi se cini?
kakva ti je izolacija i stolarijaMeni je prva nedelje koriscenja invertera,pa me zanima da li je ovo normalna potrosnja? U pitanju je hisense energy pro x 18btu sprat kuce greje od 40-55m2
Citajuci ranije postove, meni ova moja potrosnja po ovoj aplikaciji od 15-24 kwh nenormalna ili mi se cini?
Poslao sam ti svoju potrosnju u privatnu poruku imam isto 18 cuStolarija dobra, objekat nov. Izolacija nije stavljena ove godine. Sve je to ok, ne zanima samo neko ko ima 18btu da uporedi sa svojom potrosnjom. Da bih znao da je sve ok sa ovom mojom jedinicom.
Ne znam sta podrazumevas po "mod" evo slike ispod.Dobra potrosnja nije to mnogo ok ke zavisi u kojem je modu.
Stolarija dobra, objekat nov. Izolacija nije stavljena ove godine. Sve je to ok, ne zanima samo neko ko ima 18btu da uporedi sa svojom potrosnjom. Da bih znao da je sve ok sa ovom mojom jedinicom.kakva ti je izolacija i stolarija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari