Hvala. Da jako dobro sam prosao jer sam se drzao plana ali mogao sam i bolje i ovaj moj post iznad nije neko "hvalisanje" nego sam besplatno podelio clanovima kako je najbolje da se zaradi novac i ja cu se naravno i dalje drzati ove strategije jer jedino tako mogu najbolje da zaradim novac. A sve ce biti teze i teze da se zaradi novac a narocito ako dozivimo neku novu ekonomsku krizu tada smo svi na*ebali.Iz svega sto si napisao svatio sam da si ti jako dobro prosao,i na tvom medtu nista ne bi menjao,nego se drzao te taktike,jer ti donosi profit,i to dobar,čestitke od srca
Takodje sam pisao i o greskama, sta nisam dobro uradio narocito prosli ciklus kada sam cekao uzaludno 100k i posle imas los izlaz, jednostavno nisam zeleo opet da mi se to sada desi, jer na greskama treba da se nauci. Danas kada pogledam chart mislim da je prodaja prosle nedelje bila dobra odluka i naucena lekcija iz proslog ciklusa i sada sam jos vise ubedjen da je zurka gotova i da polako ulazimo u bear market. Cak sam posle duzeg vremena odradio jedan Short (Solana) i vec sam ga sinoc zatvorio nazalost jer cena i dalje ide na dole.
Manje vise u ovam ciklusu svi smo razocarani u ETH. Poslednja nada za ETH mi je bila sto smo posle onog crnog petka (10 oktobar) posle onolikih likvidacija sam mislio da se rasciscava put za nov ATH ali definitivno sam lose mislio. Da li mi je zao sto sam krajem 2024 sav BTC zamenio za ETH na 0.035? Pa i nije, zato sto sam ocekivao da ce ETH/BTC doci bar do 0.05 i u tom momentu je bio skroz logican trejd. Mozete da zamislite kako sam se osecao kada je cena u aprilu pala na 0.017-0.018 ali nisam panicio vec se drzao plana ali na kraju izasao na 0.034 tj sa malim gubitkom jer sam shvatio da sam pogresio. Nesto slicno sam radio u proslom ciklusu kada sam imao 2 kupovine ETH/BTC i prosecan ulaz je bio 0.03, sve isto sam proziveo i tada je cena u septembru 2019 isla i do 0.016 ali onda sam posle 2 godine zatvorio Long poziciju na 0.067 i ETH mi je napravio jos BTC-a i stvarno ETH me je tada izvukao. Hocu da kazem da ne moze covek uvek da dobije ili da uvek pogodi bottom/top.
Jedino sto bih sada ispravio da mogu je kada sam u proslom ciklusu napravio 10x onda uzimam profit i cao ili sada u ovom ciklusu kada sam napravio 10x kazes to je to i cao, prodas i ne gledas vise cenu. Sledeci ciklus mi je target 5x. I da budemo srecni ako BTC padne do 50k da imamo prilike da ga kupujemo na tim nivoima jer koliko vidim cena proizvodnje je dosta skupa i tesko da cemo ici u neke vece korekcije kao ranijih godina.
Meni je trading na Binance Futures tokom 2023 i 2024 su bile sjajne godine za trading. 2025 godina ne da nisam nista zaradio vec mi je 2025 napravila mali minus. Nadam se povoljnijoj 2026 godini.