Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Malopre ga preuzeo i isprobao sam telefon na monitor i sve lepo radi. Pristojno i kvalitetno deluje a sutra cu probati laptop i pd punjac.

IMG20251114000307_2.jpg

Screenshot_2025_11_14_00_06_41_48_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
Cemu ovo sluzi? 😀

Jel ima neko iskustva sa ND Venus IEM sluškama, imaju ocenu 4.8 a sa popustom su 5-6$. Ako ništa drugo jako su lepe i prigodne za neki poklon. Neko ih je skoro spomenuo pa ako želi da kaže nešto više o njima.

I just found this on AliExpress:
US $11.08 | ND Venus headphones hifi wired high-quality in-ear typec interface round hole 3.5 game monitoring ear return

Ja sam ih pominjao kao odlicna ultra budžet opcija. Moze za 2-3€ trenutno koliko vidim. Nisam ih slusao ali evo recenzija od poznatih audiofila

Da, skuplji obicno imaju vise funkcionalnosti, bolje portove, kvalitetniji su itd.

Cemu ovo sluzi? 😀
Hoces da povezes telefon, laptop, steam deck, rog ally, legion go ili slicno na monitor ili tv i pored toga hoces da nakacis mis, tastaturu, rj45 za internet, jedan usb flash npr, 3.5mm za zvucnike, neku microsd karticu ako dock podrzava i na kraju hoces da sve ide preko punjaca i da se baterija na uredjaju ne prazni.

sve to imas i kupujes hub na aliju za 3$?

Kosta 14$, do te cifre ga je sa popustima ubio sa novcicima, bio im je nedavno brand day ili tako nesto gde im je sve bilo jeftino.

Nije to neka skroz leva firma, solidni su im proizvodi.

Pa evo sta se pazarilo ako neko ne zna na sta da potrosi kupone, da nije bilo fliper kupona verovatno ne bih nista kupio za 11.11. osim D10 dzojstika,

1. EasySMX D10 dzojstik - 20.72$ (Alijev kupon 5$ na 29$ + novcici + kupon prodavnice) - ima sve sto treba da ima za glavni dzojstik

2. EasySMX X05 dzojstik - 10.02$ (5$ na 15$ sa flipera + kupon prodavnice + novcici) - ok budzet dzojstik, nema jeftinijeg a boljeg za te pare.

3. MoveSpeed fleska 256GB - 9.23$ (kupon 3$ na 10$ sa flipera + novcici) - ima dobre brzine, dobra zamena za crnu Sonizoon flesku a kosta isto

4. Nillkin maska za S23 Ultra providna (ali ima raznih varijanti za druge telefone) - 2.5$ (kupon 3$ na 8$ sa flipera plus novcici) - nije mi bas trebalo ali ajde

Koje si uzeo? 😂😂
Slaba vajda od toga kad je granica 0.2
Bili su na 95% pa izašli par desetina centi. Jedan mora da se stavi u usta, dugi ne.

€5.27 | AT-6000-Orange, Discount Plastic Freeshipping Dropshipping Prefessional Personal Digital Breath Alcohol Tester Breathalyzer

€5.76 | High Sensitivity Digital Alcohol Tester with Dual LCD Screen support Temperature measuring timing + Alam Time Free Shipping
Stigle su mi i makaze za orezivanje. U principu ovo su one precizne, za zelene i tanke grane, cenim da su dobre za lovor višnju na primer. Ali nije baš neki kvalitet, lagane su nekako i ne odaju generalno utisak kvalitetnog alata. Ja sam ih uzeo za 2.5€ i taman doliko vrede, ne davati više para nikako. U Woby ima da se biraju za par stotina dinara više mnogo bolje makaze, ali poslužiće.

€9.82 | TUPI Professional Bypass Pruning Shears Garden Scissors for Tree Trimming Durable Hand Clippers with Ergonomic Non-Slip Handle

Poslednja izmena:
Ja sam ih pominjao kao odlicna ultra budžet opcija. Moze za 2-3€ trenutno koliko vidim. Nisam ih slusao ali evo recenzija od poznatih audiofila

Kaže da su vrlo dobre a za 3.5$ je stvarno šteta propustiti ih, uzeo zelene bez mic, 3.5mm jack. Sa Jcally JM12 izvući ću iz njih maksimum a onda idu na poklon 😊

Oko 9$ kroz novcice + ko ima kupone, sumnjiva cena ali bas bas stara radnja, uz to i sertifikovana pa refund ne bi trebalo da bude problem ako je laznjak

US $16.40 | Original Vgate iCar pro ELM327 Real 2.3 OBD Auto Diagnostic Tool Bluetooth WIFI Auto OBD2 Engine Scanner For Android And IOS

Kaže da su vrlo dobre a za 3.5$ je stvarno šteta propustiti ih, uzeo zelene bez mic, 3.5mm jack. Sa Jcally JM12 izvući ću iz njih maksimum a onda idu na poklon 😊
Meni su ove slušalice oko 6-7$. Da li se promenio % na coinse? Trenutno mi je 35% off. Ne znam šta da kupim, neke ideje? 😁

Meni su ove slušalice oko 6-7$. Da li se promenio % na coinse? Trenutno mi je 35% off. Ne znam šta da kupim, neke ideje? 😁
mozda ja imam neki manji ae kupon, mada moze lagano da se spoji sa jcally jm12 za onaj kupon 3$ na 15$ i bukvalno dobijes 2 stvari po ceni jedne. Za venus ima nekoliko oglasa sa dobrim coin popustima a valjda 1 za jm12

Može preporuka za pouzdan eksterni HDD ili fleš? Ne mora da bude ekstra brz, samo pouzdan. Hvala.

Takvih ima, ali pouzdan i HDD ili fleš ne idu u istoj rečenici.

Ok, onda ako može preporuka za neki koji radi normalno?

Anker shop mi blokirao kupone 😎..
Ponudise dodatni popust 10%, reko ajde može medjutim nema kupona u toj kombinaciji, a na staro ne mogu da vrate, sorry bro..

Uz
Može preporuka za pouzdan eksterni HDD ili fleš? Ne mora da bude ekstra brz, samo pouzdan. Hvala.
Ne uzima se na aliju pouzdan usb, pazari kod nas Sandisk sa kapacitetom i cenom (nisu skupi) koji ti rade posao i to je najbliže tome što tražiš, a imaš i fiskalni račun.
I da me ne shvatiš pogrešno imam nekoliko fleški sa alija, nisam protiv njih ili tako nešto.

^ ovo. Ali je super za fleške koje ćeš da razvlačiš tamo-vamo i koje će da ti kradu, ssd da se ubrza rezervni komp i gde ništa od bitnih podataka neće da ide. Ipak treba imati u vidu da to treba da preživi transport, plus u startu relativno upitan kvalitet. (disclaimer: kupila gomilu Kodaka i Sonizoona + OSCOO ssd + dva memorijska sticka od 8 GB, PC iz 2015. pobesneo).
Za trajnije i pouzdanije stvari ipak dajem prednost domaćima, jesu lopine ali te barem ta garancija koliko-toliko pokriva da ne ostaneš i bez kinte uz potencijalni gubitak podataka.

Nazad
Vrh Dno