s5p
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.04.2019
- Poena
- 145
Cemu ovo sluzi? 😀Malopre ga preuzeo i isprobao sam telefon na monitor i sve lepo radi. Pristojno i kvalitetno deluje a sutra cu probati laptop i pd punjac.
![]()
![]()
Cemu ovo sluzi? 😀Malopre ga preuzeo i isprobao sam telefon na monitor i sve lepo radi. Pristojno i kvalitetno deluje a sutra cu probati laptop i pd punjac.
![]()
![]()
Imas npr. laptop a fale ti dodatni raznorazni portoviCemu ovo sluzi? 😀
Preko jednog usbC dobija dodatne usb, hdmi, lan?Imas npr. laptop a fale ti dodatni raznorazni portovi
Hoces da povezes telefon, laptop, steam deck, rog ally, legion go ili slicno na monitor ili tv i pored toga hoces da nakacis mis, tastaturu, rj45 za internet, jedan usb flash npr, 3.5mm za zvucnike, neku microsd karticu ako dock podrzava i na kraju hoces da sve ide preko punjaca i da se baterija na uredjaju ne prazni.Cemu ovo sluzi? 😀
sve to imas i kupujes hub na aliju za 3$?
Kuhinjske.Kuhinjske, preklopne, edc, camping...malo preciznije.
Nisam nikad kupovao ali imam drugara koji je kuvar i uzimao je brend grandsharp i zadovoljan je.Kuhinjske.
Koje si uzeo? 😂😂Stigli alkohol testeri. Večeras isprobavam. 😎
Bili su na 95% pa izašli par desetina centi. Jedan mora da se stavi u usta, dugi ne.Koje si uzeo? 😂😂
Slaba vajda od toga kad je granica 0.2
Ja sam ih pominjao kao odlicna ultra budžet opcija. Moze za 2-3€ trenutno koliko vidim. Nisam ih slusao ali evo recenzija od poznatih audiofila
Meni su ove slušalice oko 6-7$. Da li se promenio % na coinse? Trenutno mi je 35% off. Ne znam šta da kupim, neke ideje? 😁Kaže da su vrlo dobre a za 3.5$ je stvarno šteta propustiti ih, uzeo zelene bez mic, 3.5mm jack. Sa Jcally JM12 izvući ću iz njih maksimum a onda idu na poklon 😊
mozda ja imam neki manji ae kupon, mada moze lagano da se spoji sa jcally jm12 za onaj kupon 3$ na 15$ i bukvalno dobijes 2 stvari po ceni jedne. Za venus ima nekoliko oglasa sa dobrim coin popustima a valjda 1 za jm12Meni su ove slušalice oko 6-7$. Da li se promenio % na coinse? Trenutno mi je 35% off. Ne znam šta da kupim, neke ideje? 😁
Kodak, imam jedan usb 2.0 koji koristim godinama... Drugar isto sd kartice za fotoaparate...Može preporuka za pouzdan eksterni HDD ili fleš? Ne mora da bude ekstra brz, samo pouzdan. Hvala.
Ne uzima se na aliju pouzdan usb, pazari kod nas Sandisk sa kapacitetom i cenom (nisu skupi) koji ti rade posao i to je najbliže tome što tražiš, a imaš i fiskalni račun.Može preporuka za pouzdan eksterni HDD ili fleš? Ne mora da bude ekstra brz, samo pouzdan. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari