E moj brate,znas li koje tu bilo🤣.Može na sopstvenu odgovornost, ako će da rizikuje ban.
Amazon Gift karticu imaMoze li malo detaljnije objašnjenje, pošto ne razumem šta je to tačno blokirano i gde piše to objašnjenje.
Npr ako dopunim kredit kupovinom psn kartice na driffle (mozda nije isto kao gift kartica?), da li mi je blokirana neka kupovina, tipa da ne mogu da kupim pretplatu ili tako nesto?
Sony kad vidi tvoj post.Pa dobro sigurno će imati povoljnu cenu 😅
Jel disk>digital ili disk<digital jel ti priča zvuči da favorizuješ digital.Kao neko ko poseduje PS otkad se pojavio ('95), a prvi originalni disk u životu je video tek 2007., imam naviku da kupujem digitalne igre koje su isključivo na popustu. Ako se stvori baš neki hajp, onda se kupuje disk verzija (kp) i kad je pređem opet ide na kp. U prevodu, disk > digital. Ekonomičnije je.
Koji su ti omiljeni od tih 0 diskva 😅Pre nesto jace od dve godine sam kupio PS5 disk verziju, do sada pazario ukupno nula diskova.

u moje vreme disk > digital je značilo da je disk veći od digitalaJel disk>digital
ako je slim verzija uvek imas opciju da dokupis disk citacPojavila mi se opcija za ps5 digital - vidim i da su se pominjale tate 45+, pa kako spadam u te koji ceo zivot guraju nesto u nesto, treba mi info kako u srbiji funkcionise prica o svetu digitalnih igara( koristim ih za ps4 tako da te osnovne info znam, ali tad sam imao nekog u usa koga sada nemam), koliko je cimanje kupovina igre i slicno? Nesto nisam fan takve konzole jer mislim da je mogućnost menjanja igre u drzavi u kakavoj zivimo veliki plus, al da ne odjebem kombinaciju na keca nego da vidim ima li smisla ta kupovina.
Pogrešno sam onda promtumačio sam tekstualni deo jer mi je delovalo da preferiraš digitalne. Što se tiče cene apsolutno i samo na popustu ili neki alternativni jeftiniji store.u moje vreme disk > digital je značilo da je disk veći od digitala
bez zezanja, kome nije zapelo da sakuplje igre kao kolekcionar onda je prodaja najbolja opcija, malo cimanja sa oglasima i slanjem paketa, ali isplati se dugoročno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari