Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je neko ko je "napojio" drvo do kraja u poslednja dva dana dobio ponudu da zameni nagradu za neke nove koje nisu medju osnovnoj ponudi? Ovako izgleda za Spaniju

Prilozi

• Screenshot_2025-11-10-09-41-07-93_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    Screenshot_2025-11-10-09-41-07-93_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg
    109.9 KB · Pregleda: 161
Za brojeve za sanduče jesi li razmišljao o letraset brojevima i lepljivoj aluminijumskoj traci ili samolepivi tapet u odgovarajućoj boji a zadnja solucija je da naručiš da ti se odštampa. Može i samo broj na sanduče i eventualno scotch traka preko da zaštitiš.
Gledao sam prvo opcije koje bi mi dale najbolji rezultat uz najmanje "ulaganja" (novca i vremena).
Letrasetove sam imao jako jako davno i extra je to bila stvar, pre nego što su laseri preuzeli to polje ali sam morao da ih bacim jer su se pre-sušili i nisu bili za ništa a na aliju sam gledao, isto davno, i mislim da nisam našao odgovarajuči / zanimljiv, predposavljam, davno bilo, jer da jesam uzeo bi ga! Takođe mislim da je "letraset" brand name pa kinezi ta slova prodaju pod drugim nazivom i teže ih je pronaći. Uglavnom ova opcija mi sad nije pala na pamet, baš ću potražiti ponovo.
Mogao bi da probam i sa ovima što prave metalne vizit karte ili platne kartice pa fiber laserom graviraju ali to su skupe opcije ako pogledaš da je u pitanju pločica veličine 3x3cm sa brojem, prednost je što izgleda profi :)

Moze li neka preporuka za dobre kablove za 45W to je bese 7A?
Najviše mi odgovara kabl onaj gladak spolja manje se petlja po kolima, kući i ako ima display da vidiš brzinu punjenja.
Imam 1 valjda Essager nije bio jeftin koliko se sećam
Ima li još nekih dobrih brendova?

Najviše mi odgovara kabl onaj gladak spolja manje se petlja po kolima, kući i ako ima display da vidiš brzinu punjenja.
Toocki mozda malo jeftiniji od Essagera, ima isto displej.
Skuplji su Baseus i Anker

Ili da saceka neku novu marku kablova(naziv marke tipaaaa... vagaga) koja ce da bude za dz ili nesto bas povoljnije.

Upravo mi izasao ovaj kabal, ti proveri da li ti odgovara

I just found this on AliExpress:
US $3.11 | D2 LED Flashlight Pen Light Mini Portable Work Light Lamp led Flashlight Torch For the dentist and for Camping Hiking Lantern

Ovo sam kupio pre nekoliko godina kad su bile one grupne kupovine. Manja sija odlicno, narocito ako se uzme u obzir da trosi jednu AAA bateriju. Isti takav je i kvalitet izrade, skoro kao Maglite osim sto se jeftinoca oseti na navojima kad se odvrce poklopac za zamenu baterije. Nema nikakve kerefeke, razne jacine, stroboskope i gluposti. Ima klik prekidac na poklopcu.

Manja je 78 US centi, veca 91 , obe zajedno 1.57.

Firebat F1 Mini PC AMD Ryzen 5 7640HS 16GB DDR5-5600 512GB SSD Windows 11 Wi-Fi 6 BT5.2 USB4.0 Gaming Desktop Mini Computer
254$ uz kupon. Mislim da je to dobar deal. Još samo carina da pomiluje 😁

Ma znam ali meni nije bila ni carina ni pdv kad sam kupovao F99 :d

Hoću da kupim Anker P40i i konačna cifra me izlazi 35.30$ da li je to dobra cena?

Video sam to, nego video sam da je i član "milosog" pre nekih 2 meseca napisao
Najpovoljnije što sam video do sada:
p20i - 7.59$
P40i - 30.42$
A40i - 31.98$

Video sam to, nego video sam da je i član "milosog" pre nekih 2 meseca napisao
Najpovoljnije što sam video do sada:
p20i - 7.59$
P40i - 30.42$
A40i - 31.98$
Na tu cenu je bio uključen neki popust od 3$ koji se nije obračunavao na kraju, tako da na ove xene treba dodati +3$.

Evo ja sam P40 platio US $35.84 Order date: Mar 18, 2025
a P20 $13.94 Order date: Sep 22, 2024

Nazad
Vrh Dno