Šta je novo?

World of Tanks

Imajte u vidu da ovaj mod nije kao svi ostali u igri, ovde uspeh ne zavisi od kolicine odigranih partija, kvantitet se ne boduje.
Sto kaze @illidan mozda neko dostigne svoj maximum, mada ovde se igra suvise mali broj partija da bi kvalitet mogao da ispliva bas u svakoj situaciji, nekad jednostavno imas niz losih saigraca i gubis partije iako igras dobro.
Po meni, trebalo bi izmeniti sistem bodovanja pa da razlika izmedju poraza i pobede bude drasticno manja, da ne zavisis toliko od pobeda i poraza vec od nivoa svoje igre.
Ja sam odigrao kvalifikacije, dobio 1300 bodova i to je to, nemam u planu da se vise bakcem sa tim.
Koji tenk si koristio u kvalifikacijama ?

Pozdrav tenkisti,
Mozete li da mi preporucite neki balkanski klan gde malo cesce ukljucuju klanske rezerve (bustere), ili bar uvece kad najvise ljudi igra. Nisam bog zna kakav igrac iako igram jos od bete :) Bitno je i da su ok ljudi u njemu. Pozdrav, i svako dobro!

Sa windhund se 5 puta prevrnem naopačke a sa druge strane tu je EBR gde ne važi zakon fizike. 😁

Koji tenk si koristio u kvalifikacijama ?
Uglavnom STB jer sam provalio da ukoliko znas da koristis onaj specijalni skill, dajes ograomnu prednost svom timu i skupljas ogroman broj onih specijalnih poena.
Za gradske mape Mausa.

Danas sta sam sve dingao i promasio tacno je za jedan smesni video sa sve muzikom iz Beni Hila.
Evo i moj doprinos
shot_022.jpgshot_021.jpg

Nazad
Vrh Dno