Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ja stvarno ne znam ko održava Ananas platformu, ali bi trebalo da ga promene !
Konstantno neki bagovi, i na telefonu i na PC-u.
Evo jutros ne prikazuje sadržaj korpe. Konstantno stoji 0 artikala. Ako se nešto doda u korpu, onda radi ono instant plaćanje.
Jeste, slažem se da je puno bagova, ne znam je l ima gde da im se prijavi da se uzme neka lova (😂😂) ali imam jedno 10 bagova da im odmah prijavim.

Baš loša aplikacija

Potreban neki vaučer na iznos od 6000din. Da li ima neko da prosledi?

Hvala unapred.

Edit: Dobio vaučer. Još jednom javno - hvala puno kolegi forumašu!

Poslednja izmena:
Potreban neki vaučer 3000 na preko 20000.
Ako ima neko, hvala unapred.

Ako ima neko neki sitan kupon 500/1000/1500 neka pusti na PM.
Vidim da su pelene na akciji pa da uzmem par paketa za male demone :p

Pozdrav,

Ako ima neko vaučer, kupujem za 18.000 RSD, pa mi treba bilo koji, ne znam koji su u opticaju...

Hvala unapred

Dobar dan dobri ljudi, vreme je za nabavku zimskih preumatika preko Ananasa pa bih zamolio da mi neko posalje kod ako ima viska. Hvala unapred.

Ako neko ima 3000 ili 5000 bio bih zahvalan :) Kupujem preko 60.000

Promače mi a3000...

Ako neko ima 1000 na 6000 neka piše.

Kako se uopste i dobijaju vauceri? Trebao bi i meni neki ako neko ima viska, ili barem da me uputi kako big mogao da dobijem, zadnji put kad sam gledao bilo je nesto na sajtu da se grebe, sad vrv druga prica neka.

Ako neko ima višak vaučer na 5000 za kupovinu preko 30000/35000 bio bih zahvalan da prosledi :) Moram hitno da kupim klimu pošto je situacija sa peletom za plakanje.

Ima li neki vaučer za 20 000 + kupovinu?

Jel ima neko vaucer za preko 20k?

Potreban vaucer za kupovinu od 40000.
Hvala unapred.

Postovani forumasi, potreban neki vaucer za iznos 15000+, ima li neko? Uzvracam cim ja dobijem neki. Hvala unapred 😊

Nazad
Vrh Dno