Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jel ima neko 1000 na 5000? Hvala

@FULLSOUND to je samo tvoje iskustvo, ja imam samo pohvale za anas, puno stvari sam kupio na ananasu, od posudja, tehnike, bela tehnike itd . U mestu gde živim sve je skuplje a i pri kupovini na ananasu proverim cene kod drugih internet prodavnica i tu je ananas jeftiniji. Jeste sve to uz vaučere ali to ti je marketing.

Verovatno istekao, hteo da okačim ovde i zaboravi, dobio za rođendan 24.10, pisalo da važi nedelju dana, 1500 na 5000:
mJU7NFn0
Važe talno mesec dana, svi ti personalizovani, osim u slučaju kad su ovi do kraja meseca. Rođendanski, nešto je ostalo u korpi i ostali važe mesec dana.
@FULLSOUND to je samo tvoje iskustvo, ja imam samo pohvale za anas, puno stvari sam kupio na ananasu, od posudja, tehnike, bela tehnike itd . U mestu gde živim sve je skuplje a i pri kupovini na ananasu proverim cene kod drugih internet prodavnica i tu je ananas jeftiniji. Jeste sve to uz vaučere ali to ti je marketing.
Ja mislim isključivo na internet prodavnice. Kada odeš na eponudu i slične sajtove, vidiš da ananas nije najjeftiniji...

Hoce li opet biti neki vauceri preko google sign in forme? Hvala članu foruma koji je podelio link, ja iskoristio tako jedan, sad mi treba 3000/15000
Kako da se prijavim za takav vaucer kako to funkcionise ?
Ne volim da ostavljam podatke sa kartice na sajtovima tj da ih sacuvaju pri placanju, to mi je nebezbedno.

Prati ovu temu, prosli put je član foruma ovde podelio link gde uneseš svoju gmail adresu i mozda ostaviš br.mobilnog (mozda i ne treba, ne sećam se više) i stigne ti na mail posle dan, dva vaučer od ananasa za koji si se prijavio, npr.3000 popusta za kupovinu preko 15000, ili 5000 popusta za kupovinu preko 30.000... Prilikom kupovine 0latis pouzecem, 200 dinara je skuplje i ne ostavljas podatke sa kartice. Mada mene zavlace 20 i kusur dana sa jednom porudzbinom...

Ako ima neko rodjendanski, posto sam malopre propustio, a ovi mi nisu poslali, bio bih i vise nego zahvalan. :)

Ja stvarno ne znam ko održava Ananas platformu, ali bi trebalo da ga promene !
Konstantno neki bagovi, i na telefonu i na PC-u.
Evo jutros ne prikazuje sadržaj korpe. Konstantno stoji 0 artikala. Ako se nešto doda u korpu, onda radi ono instant plaćanje.

Meni ništa od tih mejlova ne stiže i to me (paradoksalno) jako nervira.
Supruzi na njenom nalogu sve uredno.

Pisao sam im ugl, ovo je prvi put da smaram nekog zašto mi ne stižu promo mejlovi... 😆
Meni su odgovorili da budem strpljiva i da ce u novembru biti vise akcija nego inace. Dzabe sto ce biti kad meni ne stizu. :rolleyes:

Inace ako neko ima viska 5k na 30/35k znacilo bi mi. :)
Moze i 2k na 12k.

Nisu naveli koja vrednost korpe treba da bude za taj vaucer od 10K?

Ni meni ne stizu ti mailovi, kao ni kad napravim narudzbinu. A uredno na taj isti mail stize od njih onaj spam u vidu redovnih akcija. Pisao im vise puta i nista.

Nisu naveli koja vrednost korpe treba da bude za taj vaucer od 10K?

Ni meni ne stizu ti mailovi, kao ni kad napravim narudzbinu. A uredno na taj isti mail stize od njih onaj spam u vidu redovnih akcija. Pisao im vise puta i nista.
Naveli su, 4 puta da kupiš preko 10000 po kupovini. Ili 3 puta za 5000 vaučer itd.

Ono što nisu naveli je :

• Da li se računa vrednost pre umanjenja nekim drugim vaučerom, ili samo finalna vrednost za plaćanje
  • da li su to vaučeri tipa 10000 od 50000 ili baš čisto 10000

I ne zaboravite prvo da se prijavite na link da biste uopšte učestvovali

Pošto sam prethodni mesec kupovao gume sebi, supruzi, ocu, kumu... otvorio sam 3 dodatna naloga.
Na sva tri je stigao taj mail, a na nalog koji koristim od početka i na kom imam najviše kupovina nije.
Znači kao kod drugih, stari korisnici...

Pošto sam prethodni mesec kupovao gume sebi, supruzi, ocu, kumu... otvorio sam 3 dodatna naloga.
Na sva tri je stigao taj mail, a na nalog koji koristim od početka i na kom imam najviše kupovina nije.
Znači kao kod drugih, stari korisnici...
Kod mene samo na nalogu sa koga kupujem redovno, na ostalim nije stigao mejl.

Nazad
Vrh Dno