Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

2 i 3k otišli. Ostao od 5k

1000 na 5000
uHInRuNl
W6abbcuE
NaHJF47S

Treba mi 500 bez uslova ako nekom ostalo.

Ima li još neko 500 bez uslova na pp, hvala.

Odbrojavanju je kraj! ⏳

Tvoj vaučer od 5.000 RSD ističe VEČERAS - zato ne čekaj ni minut duže! 🚨

Naruči bilo šta iznad 29.999 RSD i uživaj u uštedi među milion proizvoda na Ananasu ✨

Promo kod: dw5xnr6W

Ako bi neko imao 3000/15000.....

Hoce li opet biti neki vauceri preko google sign in forme? Hvala članu foruma koji je podelio link, ja iskoristio tako jedan, sad mi treba 3000/15000

Ako ko ima vaučer od 5000, a da mu ne treba, bio bih zahvalan. Može na pp. Hvala 😀

Ukoliko se pojavi neki vaucer od 1000 rsd neka napise, uzimam neke patike za rad

Pozdrav, da li ima nesto od aktivnih vaucera planiram kupovinu za nekih 7 ili 8 hiljada

Jesi li se žalio da nisi dobio mejl sa vaučerom?

Nisam, toliko su me više smorili sa stvarima kao što su otkazivanja porudžbina, stajanja paketa u statusu spakovano mesec dana (gde mi prodavac kaže da ne dolaze po paket), bagovima gde plaćanje ne prodje a porudžbina nestane (čak i skinu pare preko IPS pa moram da ih jurim) da sam izgubio želju tamo da kupujem. Još treba da ih molim za vaučer...

Nisam, toliko su me više smorili sa stvarima kao što su otkazivanja porudžbina, stajanja paketa u statusu spakovano mesec dana (gde mi prodavac kaže da ne dolaze po paket), bagovima gde plaćanje ne prodje a porudžbina nestane (čak i skinu pare preko IPS pa moram da ih jurim) da sam izgubio želju tamo da kupujem. Još treba da ih molim za vaučer...
Ovo se i meni dogadja, zavlače me 20 dana skoro za monitor koji stoji u statusu spakovano i nikako da stigne, pisao sam im i priča je tralala, zamotljavim te gospodine, a na sajtu direktno je taj monitor dostupan. A vaučer mi je stigao na mail iako pre ovoga nisam imao nikad kupovinu na ananasu.

Jel drugi krug preko gugl forme bio za kupovinu u septembru ili oktobru?

Ovo se i meni dogadja, zavlače me 20 dana skoro za monitor koji stoji u statusu spakovano i nikako da stigne, pisao sam im i priča je tralala, zamotljavim te gospodine, a na sajtu direktno je taj monitor dostupan. A vaučer mi je stigao na mail iako pre ovoga nisam imao nikad kupovinu na ananasu.
O ovim stvarima smo pisali više puta. To je pokazalo da oni nisu doneli ništa novo na tržištu. Nisu smanjili cene, nisu poboljšali uslugu. Ja sam imao sličnim situacija. Kao i kod ostalih mora da se preti i da budeš uporan. Neće oni tebe "juriti" za problem koji imaš, moraš ti njih i to će tako ostati. Naše tržište je zatvoreno i može im se. Kada bi nas pustili u EU bilo bi mnogo drugačije tržište, ovako moramo da prihvatimo to što imamo i da se "borimo".

Da nije vaučera ništa ne bih kupio na ananasu. Čak i sa vaučerima nekad budu stvari skuplje od drugih ponuda, tako da dobro pogledajte cene u ostalim prodavnicama, pa odlučite.

A u EU te jure za problem koji imaš? Nisam siguran da se to negde razlikuje.

A u EU te jure za problem koji imaš? Nisam siguran da se to negde razlikuje.
Ne nego su cene mnogo bolje, ne trebaju ti vaučeri. Neke stvari poručim kod prijatelja sa Amazona ili nekih drugih sajtova i bude mnogo jeftinije nego kod nas.

Verovatno istekao, hteo da okačim ovde i zaboravi, dobio za rođendan 24.10, pisalo da važi nedelju dana, 1500 na 5000:
mJU7NFn0

Nazad
Vrh Dno