dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Ne
Samo na pp ako neko traži
Samo na pp ako neko traži
Recimo, da odabereš isplatu 450k i bankomat ti izbacuje po 90x2000, vadiš prvo 180-180-90k zaredom.Ali pretpostavljam da im je onaj sistem za izbacivanje gotovine isti pa ako unesem maksimalno 60k, ili ako tu moze jos i vise onda ispadne jos i gore.
Slažem se da bude problematično kod isplate većih iznosa, ali nisam imao poteškoća, zato što se u mojoj ekspozituri uplatni bankomati dobro održavaju. Štaviše, dobili smo još jedan za isplatu dinara, što govori da je potražnja za gotovinom velika. Na kraju balade, ako ti je problematično sa tih dveju ekspozitura, besplatne račune nude Yettel (sa jedinom blagajnom u Airport city-ju), ProCredit (takođe se otvara video pozivom) i Alta (gde moraš da izjaviš da nemaš račun u drugim bankama i da hoćeš Visa karticu što automatski znači da se otvara devizni) pa prebaciš instant naloge za prenos po 300k.Onaj debeo bunt se zaglavi u masini...kazem svaki put sam imao poteskoca, a jednom sam skoro sve novcanice pocepao dok sam ih ivukao iz automata. Kolega recimo imao drugi problem...ako se dobro secam bankomat mu nije ni izbacio kes, ili izbacio nesto malo. Da li je osato bez novca ili sta vec ne znam. Uglanom videli su u sistemu da je bio problem, vratili su mu novac na racun, ali je opet morao da se cima i oko toga. Generalno ja volim bankomate i podrzavam svu tu automatizaciju procesa, ali ipak nisam za to da neko dize 300k i vise na bankomatu. Niti je bezbedno, a nije bas ni optimizovano za toliki iznos.
Prošao. Ne radi i dalje.Meni se desilo bar 3 puta... Tražiš da te provedu kroz postupak aktivacije novog naloga, budu sa tobom na vezi, rešiće to u hodu
Има пословница у Безистану тамо може да се подигне новац на благајни.Izvinjavam se ako je već ranije bilo priče o tome. Ima li neka poslovnica Raiffeisen banke u Beogradu u kojoj može čovek regularno kao u stara vremena da digne novac sa računa, a da ga ne šalju na bankomat? U dve u koje sam išao su mi rekli da keš mogu da dignem sa bankomata. Pri tom ograničenje je 60k po transakciji, pa sad ima verovatno i neko dnevno ograničenje...stvarno mi se ne dolazi 5x u banku da bih podigao 200-300 hiljada. A da ne pričam da mi je bankomat poslednji put tako pocepao novčanice kad sam uneo da podignem 60k da je to strašno. Bukvalno se zaglavile u onom delu i sad ja vučem kao da ih otimam, ljudi me gledaju...užas. posle sam lepio selotejpom pare pola sata kod kuce. Nemam živaca da opet rizikujem. Pa ako neko zna gde u Beogradu mogu podignuti novac od živog čoveka, a da me ne šalje na bankomat bio bih Vam zahvalan.
Inače čisto da znaš, može i u Bulevaru K.A. (Revolucije) 171, malo iznad Đeram pijace, nije velika ekspozitura, ali rade gotovinske isplate bez problema.Ma verovatno cu do Makenzijeve ili gde jos vec ima espozitura sa blagajnom.
Trebalo bi tako. Ako hoćeš drugačije, onda im se moraš obratiti.Jel beše kada se otvori devizni iRačun posle dinarskog plaćanje u inostranstvu ide tako što povlači sa dinarskog računa i vrši konverziju?
Kako dinarsko plaćanje u inostranstvu? Ako plaćaš u dinarima ide sa dinarskog. Ako plaćaš u stranoj valuti ide sa deviznog. Ne možeš da platiš u stranoj valuti ako nemaš novac na deviznom, ne konvertuje sa dinarskog.
Jel beše kada se otvori devizni iRačun posle dinarskog plaćanje u inostranstvu ide tako što povlači sa dinarskog računa i vrši konverziju?
Tako je podešeno kod mene, da.Da, ali i dalje ostaje drugi deo kao ispravan - da ako nemate novac na deviznom racunu (podrazumeva se naravno da ste pre toga povezali kartice sa deviznim racunom), devizna placanja nece proci (nece skinuti novac sa dinarskog). Tako je bese za Raiffesen?
Sledeća osoba koja ponudi svoj kod za otvaranje računa će biti banovana.
Ko želi da otvori račun, neka napiše da mu je potreban kod, pa ko želi, neka mu šalje svoj link na private.
Garantujem da će u prvih 10 minuta dobiti nekoliko linkova. Bar po broju ponudjača, ovde na temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari