Šta je novo?

iOS 26

pre je 50% kapaciteta bilo manje nego danas 25% :D

Uradio update oko 10GB 17PM (USA). Skinuo 6% baterije pri instalaciji.
Poz

Konacno moze da se iskljuci swipe za kameru iz zakljucanog ekrana 🤠

Konacno ispravljen bug za swiftkey keyboard. Radi normalno sad.

Razlicita tastatura po aplikacijama - ostaje. To je izgleda feature.

Meni je bio 2,5gb a zeni na Pro 9,10gb

Jos uvek ne rade pozivi u lockdown mode osim ako se ne ukljuci 2g 3g . Da li postoji resenje.
Da li neko moze da testira sa A1 ili YT (mozda je samo globaltel?)

Poslednja izmena:
Upravo se šlogurah. Ne radi ton na telefonu, nema ni ikonice da su "povezane na slušalice". Uradim restart, nema tona. Isključim bt i ton se pojavi. Znači šlog.

Obavio sam od jutros nekoliko poziva na 2 telefona sa iOS 26.1 koristeći bluetooth, što u kolima, što na slušalicama, uglavnom preko operatera pozivi ali i jedan Teams sastanak. Nikakav problem sa pozivima nisam imao, moguće da je izolovani slučaj.

Ovaj iOS 26.1 ima skoro 6GB za 14PM ako sam dobro video (trenutno traje download pa ne vidim više koliko GB ima), toliko je imao i iOS 26.😅

Koji problem je bio?
Na primer Viber:
Stigne poruka, ti otvoris chat da odgovoris - uopste se ne vidi sta kucas jer je tastatura prekrila input polje.
Odes na back, ponovo udjes u chat - sve sto si kucao sada se vidi i mozes onda da nastavis bez problema.

4.02 GB kod mene....proslo bez greske kao i uvek.....iPhone 13 da ne zaboravim :)

Ide i 26.2 Beta, vuče se k'o da im je server na 14.400 pulse-dial modemu. :sneaky:

Da li se jos nekome desava da mu secka kada se prebacije sa home screena na desno odnosno gde su widgeti? Kao da je na 60hz. Ostalo radi ok, tecno. Ovo sam primetio od kako sam na 26.1.

Nazad
Vrh Dno