Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. 2

Да ли S.T.A.L.K.E.R нешто значи као скраћеница?

Кад треба да изађе за PS5, видим да је од 70 до 110 еура?

Да ли S.T.A.L.K.E.R нешто значи као скраћеница?
"The S.T.A.L.K.E.R. acronym is a contraction that represents Scavenger, Trespasser, Adventurer, Loner, Killer, Explorer, Robber, and is tattooed onto the forearm of the protagonist Marked One in the first game of the series."

Jel vredi sada prvi put igrati Stalkera 2? Kada je izbačena, imala je dosta bagova. Da li je sve to sada ispeglano kroz pečove da se može normalno igrati?

bukvalno moze dok ceka sve da ih obrne i plus modove i da odigra nov gta 6.
jer u stanju kakvom je sada, ja ga ne bih ni stapom pipnuo...

1761583524111.png

Mislis na nas jezik ili uopsteno na engleski? Nemoguce da nema makar sub na engleskom, a audio i neka ostane na ruskom ili kom vec, zarad imerzije.

Да, на наш језик. Не знам енглески.

Нема превод.
Имам на Steam купљене.
И мод за превод и носивост.
Prevod imas to znam. Pricam ako si kupio igru, za pirate nisam siguran da li postoji nas jezik.

Мислио сам на стари S.T.A.L.K.E.R.
Нови би требало да има превод..

Ja tako kad sam bio mali a interesovalo me nesto ja bih krenuo da ucim engleski jer sam znao da ce me jos gomila stvari interesovati i to one na koje naletim, a boga pitaj sta sve propustam sto ne znam jezik.
Tako da mani prevode i kreni sa ucenjem jezika. Ni godine, ni uslovi nisu izgovor.

Koncept ucenja jezika je prevazidjen. To sad automatski prevede browser, AI, translate... Jedino ako mislis da putujes.

Joined date checks out :)

Na srecu,ne na zalost. Imas vremena da ucis/radis korisnije stvari.
Sorry za off

Не тражим то. Знам за то и БалканЗону.
На том форуму сам "srkicom" аватар је "Пушач".
Играо сам сва три дела пре 15 година захваљујући њима. И то по два, три пута. Задњи пут пре 3 године.
Прво народне верзије, а онда сам купио сва три дела за по пар еура.

Пошто имам PS5 прва три дела немају превод и на Sony се не може модовати.
Други део ваљда већ има превод.

Али њега ћу узети на неком попусту.
Кад сам/смо га чекали 15 година, могу још коју. 😀

Nazad
Vrh Dno