Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Posle koristenja s23 ultra, s24 ultra, Pixel 9 pro xl i s25 ultra evo vec par dana na s25 edge koji me je oduševio. Ovo je baterija iznad svih očekivanja, izgura 7-8 sati sot-a uz neki omer 70% wifi i 30% podatci a od usteda baterije koristim samo rutinu da mi je lokacija iskljucena i pali se samo kad koristim mape. Vrlo malo kompromisa za lakocu pri korištenju koju pruza i ko provodi puno vremena na telefonu baš je olakšanje za ruku. Jedina mana za sada a koja se ne vidi u specifikacijama je nekako "jeftina" vibracija koja je više iz midrange telefona ali to je mana cele s25 serije, i s25 ultra ima lošiju vibraciju nego s23 ultra.

Окачи скрин шат, да видимо какви су "подаТци" на еџу...

Okači i pregled aplikacija kao sto je @ICE okacio.
Ne mogu da kačim jer su specifične za posao, ne kačim takve stvari u javnost.
Uglavnom mislim da su posle igrica među zahtevnijim apps.
0% igrica naravno to mi je debilno sve na telefonu.
Zadnji screen je mnogo vise wifi nego 4G
Uglavnom kombinovano dobijam 8h SoT

Šta god, sigurno nije dobro. Meni i ova 3 sata sot-a mnogo.

Admini jel moze bez ovakvih glupih poruka?
*** sta radim, igram igrice sigurno, blejim na Instagramu gledam savršene srećne ljude po ceo dan 🤣
Zamisli telefon i te kako moze da zameni PC u vezi posla, znači ovi što sede u kancelariji ispred monitora 8-10h su odavno prsli?
Šta je sledeće pitanje, kolika ti plata? Balkan...

Pa pošto si kukao da ti Instagram sisa bateriju, verujem da nisi imun na njega. :D

Пошто има мој телефон тај антирефлективни премаз, до јуче ме пецкало да сам погријешио што ставио заштиту, па када ми је пао и та заштита сачувала екран то пецкање стало.

Ja ne znam sta da kazem...
Telefon je tenk u mom slučaju od prvog dana, to govore i ciklusi
Treba da napravim kurs kao onaj na YT Frame Chasers pa da mlatim pare 🤣
1000033372.jpg
1000033368.jpg
1000033370.jpg

Jel ima jos neko frame drops u toku snimanja videa na oneui8? Na prethodnoj verziji sve radilo kako valja. Pojavio se i ogroman lag kada u photo modu zumiram.

E ovako, posle brisanja cesa u recoveri modu, posle brisanja Samsung browsera sa svim dodacima koji je izgleda urnisao bateriju, iskljucivanja google pracenja i oglasa, trazenja wifi7, podesavanja pozadinskih aplikacija, maksimalne rezolucije koja je ostala, moram da kazem da je juce nakon osam uvece posle punjenja na maksimum imao 4h upaljenog ekrana, od jutros treci sat i ostalo je 60% baterije, okacicu jedan dan snimak ekrana kad ga budem punio preko noci. Brave ili Opera su mi opcije za pretrazivac. Takodje i dalje mi je Google play na julskoj verziji iako je android apdejtovan na oktobar, tu vec nista ne mogu da promenim, a da ne cackam rucno brisem i instaliram play store. Sve u svemu dobar znak za bateriju, bice lagano 8h upaljenog ekrana na s25ultra sa ovim podesavanjima, sto mi je sasvim u redu. U prilogu potrosnja Samsung pretrazivaca 🫣

Prilozi

• Screenshot_20251025_164717_Device care.jpg
    Screenshot_20251025_164717_Device care.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 112
Ja ne koristim Samsung browser - da li moze samo da se zagasi ili mora uninstall?

Ako ga ne koristiš i nemaš ga na spisku bitnih potrošača, ne pravi razliku da li je tu ili nije. Ali da, može, desni klik i uninstall.

Kakvo je stanje sa baterijom na S25 Edge, moze da gura od 7h ujutru do 21h uvece a da je 50% na 4G nekog normalnog koriscenja, bez igrica. Treba mi 2-3h SOT-a ne vise da izgura. Jedino sta bi vise vuklo bateriju je Android Auto 1h min. dnevno.

Ja ne koristim Samsung browser - da li moze samo da se zagasi ili mora uninstall?
Može uninstall, upravo sam ga obrisao, odeš na apps, pa show system apps i idi na search "Samsung internet" i uninstall

Nazad
Vrh Dno