Ne mogu da kačim jer su specifične za posao, ne kačim takve stvari u javnost.Okači i pregled aplikacija kao sto je @ICE okacio.
Окачи скрин шат, да видимо какви су "подаТци" на еџу...
Navedite i model telefona kad vec kacite ovako, u suprotnom je irelevantno...Evo jedna baterija, 222 ciklusa punjenja od pocetka Februara, zadnji update
Koliki je battery health?Pardon, mislio sam da sam napisao. Ovo je S25 Ultra, solidno lose deluje, bila je bolja ali nikad 8-9h sot-a😀
Šta ti druže radiš kad ti je SOT 9h, leba ti?Kriminalno loše ako je u pitanju S25U?
Evo kod mene S25U na OneUI 7, 0 system updates
Jel gubi svojstva na ekranu.Jel kad se stavi na ekran ,džabe onda sveTo je to.
Sada je cena prihvatljiva pa se ne isplati cekanje ali inace kada nije akcija je druga prica.
Inace to stize za nekih 15ak dana, tako mi bude uvek kad uzimam Nillkin sa Alija...
Čovek uzeo nov telefon + naučio na svojim greškama šta ne treba da radi. Sve u svemu, iće to vremenom na gore ali ovako kako je sad, sot je za poželetiPa pošto si kukao da ti Instagram sisa bateriju, verujem da nisi imun na njega.![]()
Jel gubi svojstva na ekranu.Jel kad se stavi na ekran ,džabe onda sve
Glas za Brave.Brave ili Opera su mi opcije za pretrazivac.
Može uninstall, upravo sam ga obrisao, odeš na apps, pa show system apps i idi na search "Samsung internet" i uninstallJa ne koristim Samsung browser - da li moze samo da se zagasi ili mora uninstall?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari