Šta je novo?

Apple Watch

Treba shocker da ubace ako se neko slucajno odalji od tel da ga dobro opomene :ROFLMAO:

A nekad bauljam po dvoristu,na selu, pa znam satima da ne gledam telefon misleci da sam u dometu telefona pa ce me sat obavestiti.😂

Ako ti je dvorište pokriveno WiFi signalom, poveži sat na WiFi i dobijaćeš notifikacije iako nije povezan sa telefonom preko BT.

Znam i to ali nije opcija jer je tamo kucni net sa nekim starim Vip modemom,jedva u kuci dobaci.😂

Jedino da te ozračimo :ROFLMAO:

Gledam ali izgleda da nema ta opcija. Kada se izgubi veza sata i telefona da se dobije obavestenje,tipa alarma da vise nisam u dometu telefona? video sam da Samsung sat to ima,cim se prekine BT veza,sat pisti.
I meni je ovo mana. Voleo bi da zavibrira, tako je na Samsungu, ogromna prednost ako zaboraviš telefon negde sat vibrira da te opomene da nisu više upareni, spasilo me ranije tko par puta.

Osim što iPhone u Health aplikaciji prikazuje relativnu temperaturu zgloba na osnovu AW merenja, u Show all data možete videti koja je to zaista temperatura. Ovo sam slučajno primetio, a podaci su dosli sa novim AW11. Prethodno, AW8 sa watchOS26 jeste merio temp ali nije prikazivao (u pomenutoj opciji) konkretno izmerenu temperaturu

Prilozi

• IMG_0282.jpeg
    IMG_0282.jpeg
    83.5 KB · Pregleda: 59
Osim što iPhone u Health aplikaciji prikazuje relativnu temperaturu zgloba na osnovu AW merenja, u Show all data možete videti koja je to zaista temperatura. Ovo sam slučajno primetio, a podaci su dosli sa novim AW11. Prethodno, AW8 sa watchOS26 jeste merio temp ali nije prikazivao (u pomenutoj opciji) konkretno izmerenu temperaturu

Isto je i na Apple Watch 10.

Imam problem sa sinhronizacijom Health/Fitness podataka na dva iPhone telefona koji rade pod istim Apple ID-jem. Nov uređaj, koji je u petak uparen sa Apple Watch, prikazuje ažurne Health/Fitness podatke, dok stari uređaj prikazuje podatke od petka, kada sam, rekoh, raskinuo vezu između njega i Apple Watch-a da bih ga upario sa novim uređajem.
Sve opcije sinhronizacije Health aplikacije preko iCloud-a su uključene na oba uređaja. Ima li neko ideju u čemu bi mogao biti problem? Ili je to očekivano ponašenje? Mada neki zdrav razum nalaže da bi Health/Fitness aplikacije morale da prikazuju istovetne podatke na oba uređaja.

Imam problem sa sinhronizacijom Health/Fitness podataka na dva iPhone telefona koji rade pod istim Apple ID-jem. Nov uređaj, koji je u petak uparen sa Apple Watch, prikazuje ažurne Health/Fitness podatke, dok stari uređaj prikazuje podatke od petka, kada sam, rekoh, raskinuo vezu između njega i Apple Watch-a da bih ga upario sa novim uređajem.
Sve opcije sinhronizacije Health aplikacije preko iCloud-a su uključene na oba uređaja. Ima li neko ideju u čemu bi mogao biti problem? Ili je to očekivano ponašenje? Mada neki zdrav razum nalaže da bi Health/Fitness aplikacije morale da prikazuju istovetne podatke na oba uređaja.

Tako je bilo i kod mene kada sam ostavio Apple Watch na servisu i rasparao ga pošto su mi odobrili zamenu. Active Energy, koraci, prstenovi - ništa se nije mrdalo. Koraci su se videli u Apple Health (source iPhone), ali u Fitness app - ništa. Active energy se nije pomerao ni u Health ni u Fitness app. Čim sam povezao novi Apple watch, sve je odmah proradilo.

Sve drugo je funkcionisalo normalno, Polar H10 preko Polar Beat se sinhronizovao i sa Health i sa Fitness app, ali je nedostajao Active energy koji meri Apple Watch. Uglavnom, bez Apple Watch-a u Apple "ekosistemu" izgleda da ne možeš ispravno da meriš te stvari u potpunosti.

Da li ima nekih vesti kada ce biti moguce da se AW koristi sa LTEom domacih provajdera (tipa sve za jedan mts ili nekog drugog)? Koliko vidim podrzavaju samo android uredjaje u ovom trenutku.

U mts-u uskoro.

Pa upravo tome ta usluga i služi.

Nazad
Vrh Dno