Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Eto svi koji su se žalili da nisu mogli da kupe dipove prošlog petka, danas imaju rasprodaju.
Neki altovi su pali dublje nego za vreme korekcije u aprilu, kada je i SNP 500 pao za skoro 20%, a sada je pao svega 3%.

DOT je u aprilu bio 3,32, a danas je u jednom trenutku 3,03, dok je prošlog petka bio 2,9 $.
FET je u aprilu bio 0,347, a danas je 0,274, dok je prošlog petka bio 0,352.

Neće ovo lepo da bude ako odemo ispod 107k. Ja sam po najavljenom planu juče počeo lagano da izlazim. Ako padnemo ispod 107k ubrzaću izlazak.

Trenutno je na sceni ulazak u bankrot pojedinih regionalnih USA banaka, što će da se odrazi na one glavne, a onda prelije i globalno.
U tom svetlu, ne bih da mračim, ali da imam nešto od digitalnog aseta, krenuo bih da izlazim, jer...biće raketa, ali bojim se nizbrdo.

Kao što sam najavio u prethodnom postu, krenuo sam malo agresivnije u prodaju. Altove druge klase skoro da i nemam više. Ostalo je nešto malo ETH, BNB i XRP. BTC još uvek nisam prodao, on mi je najveći deo portfolija. Nadam se i ja toj mrtvoj mački, pa da zatvaram knjigu do sledeće zime.

Ja sam sad vec u finom minusu, al nisam jos spreman za prodaju. I dalje mi nije jasno zasto pada ovoliko, a sve one prognoze od pre mesec dana za uptober itd su se ispostavile kao netacne i jos jedan razlog da verujem da niko nema pojma kako ce se kretati u buducnosti. Sve su samo suva nagadjanja pa ko ubode ubode, isto kao i na kladionici. Ovima 2 povredjena, tim oslabljen, a na kraju ih odvale i ti puknes.

Tome se mnogi nadaju, evo Ben predviđa 5300 u narednom periodu...
Poučen iskustvom možda bude neki "dead cat bounce" i onda idemo curenje lagano. Od altova mislim da nema više ništa...
Vise razloga je uticalo da to uradim:ako smo usli u ber i prinuden da cekam duzi vremenski oeriod od svih altova eth ce %najmanje pasti i kao sto smo sad videli ipak je dostigao novi ATH(sto mi daje nadu da ce u nekom narednom ciklusu isto uciniti,ili da uprostim ,pokazao je snagu), drugo svedoci smo ovih dana da altovi mogu bukvalno na 0 i da se mnogi kotrljaju po dnu cak i kroz ovaj bul market,trece ogrmne kupovine eth su se desavale na 4200+ kroz etf razmisljam valjda su pametniji od mene pa znaju sta rade😅

Ja ću danas prodati DOT, FET i GRT I prebaciti u ETH. Za ostalo čekam dead cat.

Ja trenutno samo cekam da se vrati da izadjem na nuli i da prebacim sve na Xstocks. Lakse mi je da ulazem u kompanije jer tu ima neke realne prognoze, kao na primer sad tokom earning season.

No comment...

Prilozi

• 1760696100944.png
    1760696100944.png
    130.6 KB · Pregleda: 184
  • 1760696170862.png
    1760696170862.png
    187.3 KB · Pregleda: 145
  • 1760696124806.png
    1760696124806.png
    162.2 KB · Pregleda: 136
  • 1760696697998.png
    1760696697998.png
    135.3 KB · Pregleda: 129
  • 1760696676054.png
    1760696676054.png
    209.4 KB · Pregleda: 224
Jos samo cekamo vest da je Kina banovala kripto :)

Uglavnom, ja sam raspodelio kupovinu do 3300$ (onu za koju sam planirao da zajmim USDT i da kupujem do 3500$) s obzirom na brzinu kojom ide dole, tako da to je to sto se tice kupovine za sada.

Mislio sam da se prica o ovoj godini pa mi je zato delovalo zbunjujuce

Teorija ciklusa se ponavlja, to je to za novi ATH cekajte 2029 godinu. Ko je prodao dobro prosao ko nije ima jos sanse, Kad krene pad ispod 100k bice sigurno brutalan potop kao i svaki drugi ciklus.

А spuštanje kamata i to dva puta do nove godine? A novi ETFovi? I kako je moguće da sve ode dole za nedelju dana? A gde je mrtva mačka?

Vidim da svi kazu istorija se ponavlja, pa vidimo se iduce godine ili cak 2029tu. Evo jos jedan pogled na istoriju, samo kroz drugi ugao. Zivi bili pa videli sta ce se odigrati...

Prilozi

• Screenshot_20251017_161147_Threads.jpg
    Screenshot_20251017_161147_Threads.jpg
    96.5 KB · Pregleda: 132
Teorija ciklusa se ponavlja, to je to za novi ATH cekajte 2029 godinu. Ko je prodao dobro prosao ko nije ima jos sanse, Kad krene pad ispod 100k bice sigurno brutalan potop kao i svaki drugi ciklus.
Nema nista od toga.
Zlato je na prepumpanom maksimumu i jos moze gore, SP500, druge akcije, sve je u ludilu. Dolar sve manje vredi ljudi beze u akcije i kripto, naravno neki i nekretnine.
Sad je BTC prilicno priznat u institucijama i usao u iste, pad i ako bucde nece kao pre. Osim ako nije neka shtela ko ovaj sto je bio 20%. To ne iskljucujem. Ali da padne i sroza se "prirodnim" tokom, to mislim da nece biti kao pre.
Vrlo je moguce da BTC udje u visegodisnji rast (lagani) koji prati inflaciju i trziste. Kad kazem rast ne mislim x8 kao sto se pominje, vec 1,3-1,5x prosecno na godisnjem nivou, u proseku do 2029.

A kataklizme, treci svetski rat, china ban bitkoin i ostale nedace su i dalje moguce...

Doslo je neko drugo vreme, svi koji gledate 2011-2021 i kretanje bitkoina, vrlo moguce da ste ostali u proslom veku.

А spuštanje kamata i to dva puta do nove godine? A novi ETFovi? I kako je moguće da sve ode dole za nedelju dana? A gde je mrtva mačka?
Pa očigledno to sve ima smisla samo za btc koji je 15%u minusu na svoj ATH,a moze biti da sad prodaju šitove ne bi li presli u btc ili eth kao,, sigurniju ,,varijantu,, , i btc bez problema moze do novog ATH,kao i 2021 ili 2017(kao sto kolega gore napisa) ali pravo pitanje za 98% clanova (jer mislim da nas toliko nema vise btc🤣)ovde je A DA LI CE ALTOVI ISPRATITI(misljenja sam mozda neki iz top 20)(pokušavam šecerom da se utesim)20251017_164523.jpg

Ja inace verujem samo u BTC od celog kripta. I onda sam tako protivno svojim nacelima poslusao neke price i 1/3 BTC prebacio u SUI.
Sad se samo nadam da moze da dodje na ulaznu cenu ($3.5) i da se vratim u BTC i zaboravim da ga imam :D
Jedino jos nemam plan ako se ne vrati, sto je vise verovatno.

Meni je ovo sve potvrdilo moje verovanje u BTC, nece me altovi vise videti.

Ja inace verujem samo u BTC od celog kripta. I onda sam tako protivno svojim nacelima poslusao neke price i 1/3 BTC prebacio u SUI.
Sad se samo nadam da moze da dodje na ulaznu cenu ($3.5) i da se vratim u BTC i zaboravim da ga imam :D
Jedino jos nemam plan ako se ne vrati, sto je vise verovatno.

Meni je ovo sve potvrdilo moje verovanje u BTC, nece me altovi vise videti.
A ja 15k $ isto SUI isto prosek 3.48,i danas sve za eth...

Kakva je ovo *******cija sa DOT-om na Binance?
Pao na 0.633 u jednom wicku?

Svi koji su imali ludacke ordere od 3$ do 0.633 su uspeli da pazare?

Ako je istina to za 0.633, onda je neko jak debelo istresen iz gaca i likvidiran

Vrh Dno