Šta je novo?

Samsung promocije

Yettel godinama šalje naknadno u app ,a ove pilićarske firme ne bi me čudilo da muljaju nešto, jer što reče kolega iznad, da poručiš toalet papir stigao bi fiskalni. Čudno da nema qr kod jer se tako proverava račun

Ako sam ja dobro razumeo, za ovu sad promociju gde se dobija S25 FE je drugi dobavljac u odnosu na ovu sa S24 FE

Koja je procedura prijavljivanja, koji link? Da li treba da se otvara telefon iz kutije i da se izvrsi preko tog telefona neka aktivacija ili ne? Hvala!

Telefon koji kupiš , pokeneš aplikaciju Members i pratiš korake za registraciju.

A ne moze da se pokrene members sa drugog telefona, da ne otvaram ovaj?

Ok. Pokrenuo sam medjutim buni ova stavka dokaz o porudzbi, sta da stavim tu? Pretpostavljam da je stavka dokaz o kupovini racun, to imam. Slika imei, to je sa kutije da slikam... Ja sam dobio preko ugovora od A1 mreze, tako da ne znam sta mu to dodje dokaz o porudzbi i kako ja to da nabavim? Hvala!

Prilozi

• IMG_6538.jpeg
    IMG_6538.jpeg
    105.1 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Jel ste vi preko Dijaspore dobili fiskale?
Ja sam dobio račun na mejl. Zovi ih i odmah će ti ga poslati.
Ok. Pokrenuo sam medjutim buni ova stavka dokaz o porudzbi, sta da stavim tu? Pretpostavljam da je stavka dokaz o kupovini racun, to imam. Slika imei, to je sa kutije da slikam... Ja sam dobio preko ugovora od A1 mreze, tako da ne znam sta mu to dodje dokaz o porudzbi? Hvala!
Ako se dobro sećam, to polje nije neophodno.
Za IMEI sam sam uradio print screen "About phone" iz menija telefona.

Za imei cu da slikam sa kutije, to isto priznaju, to mi je lako. Nego me ovo prvo buni...

Na žalost mora da se otvori kutija i da se sa tog kupljenog telefona
Ne mora, ali je potreban drugi Samsung telefon koji je obuhvaćen promocijom a da nije vec učestvovao.
Dešavalo se na oglasima da tako (pre)prodaju vakum pakovanje sa vec iskorišćenom promocijom.

Ok. Pokrenuo sam medjutim buni ova stavka dokaz o porudzbi, sta da stavim tu? Pretpostavljam da je stavka dokaz o kupovini racun, to imam. Slika imei, to je sa kutije da slikam... Ja sam dobio preko ugovora od A1 mreze, tako da ne znam sta mu to dodje dokaz o porudzbi i kako ja to da nabavim? Hvala!
Ja sam preskočio taj korak "dokaz o porudžbini". Samo dokaz o kupovini. Prihvatili su mi registraciju.

Ја сам послао две фотографије, једна је прва страница уговора са оператером а друга имеи са кутије. Одобрено је.

Ја сам послао две фотографије, једна је прва страница уговора са оператером а друга имеи са кутије. Одобрено је.
Isto sam i ja tako uradio kad sam se prekjuce registrovao. Danas mi je stigao mail da je odobreno.

Prošla i meni aktivacija, poslato subota, odobreno utorak.

Jel ostao negde običan s25 128gb za 90k~?

Jel ste vi preko Dijaspore dobili fiskale?
Par kolega je pisalo da nisu dobili fiskalne, pa su morali da ih zovu.

Evo moje iskustvo sa Winwin-om tj. Tehnomanijom i (ne)izdavanjem fiskalnog računa, možda će nekome poslužiti ako se nađe u sličnoj situaciji.

Tek kad sam ih pozvao poslali su mi "fiskalni" na mejl, ali to nije bio pravi fiskalni nego kao neki interni dokument, tj narudžbenica.
Odmah sam im poslao mejl sa zahtevom da mi pošalju pravi fiskalni sa Qr kodom, PFR broj računa, PFR vreme da bi mogao da proverim njegovu validnost. Nisu mi odgovorili.
Pozvao ih, rekli su mi da oni samo takve fiskalne izdaju.

Sutradan, kad sam ih opet pozvao i rekao im da su mi iz poreske uprave potvrdili da to nije pravi fiskalni račun (da pravi fiskalni račun mora da ima qr kod, pfr br računa) i da ću ih prijaviti poreskoj upravi i tržišnoj inspekciji, tek tada su prihvatili da mi izdaju regularan račun, ali uz neskriveno nezadovoljstvo i čak uz komentar "šta, čak ti i qr kod treba".

Ne mogu da procenim da li je to politika kompanije ili su samo zaposleni nestručni i/ili nezainteresovani da rade.. ali definitivno treba izbegavati Tehnomaniju, Winwin i DijasporaShop.

Dijaspora (tehnomanija), isto stigao telefon bez fiskalnog, nakon poziva poslali "racun" na mail. Stigao je dokument po nazivu fiskalni racun, ali nikakve druge podatke kao pravi racun nema.
Nema ni PFR broj ni QR kod.

Edit:
Prosla je registracija sa takvim racunom, tako da se nisam dalje bavio oko pravog fiskalnog.

Dijaspora (tehnomanija), isto stigao telefon bez fiskalnog, nakon poziva poslali "racun" na mail. Stigao je dokument po nazivu fiskalni racun, ali nikakve druge podatke kao pravi racun nema.
Nema ni PFR broj ni QR kod.

Edit:
Prosla je registracija sa takvim racunom, tako da se nisam dalje bavio oko pravog fiskalnog.

Da li su to promenili uslove za promociju?

Vidim da na sajtu više nema S25 modela: https://www.samsung.com/rs/offer/make-them-smile-with-galaxy/

1760484450117.png

P.S. Izgleda da jesu. Od 1.10.2025 važe pravila v2: https://images.samsung.com/is/conte...axy/Pravila-Z-serija-i-S-serija-Srbija-v2.pdf

^ šta su tačno promenili 🤔 ??? Nije mi jasno 😳

Screenshot_20251015_094204_Email.jpg

Poslednja izmena:
Ako misliš na to što više nema običan s25 na listi, to ne znači da promocija ne važi za njega. Mene je takođe to zabrinulo, pitao sam u samsungovoj poslovnici u Galeriji kao i u MTS poslovnici. Oni su takođe bili iznenađeni, ali su čačkajući kroz neke svoje podatke, ipak zaključili da i dalje važi za S25. Nakon toga kupio sam S25 u MTS-u u Nedelju 12.10. Iste noći sam ga registrovao i dobio pozitivan odgovor na registraciju 2 dana kasnije.
Što se tiče cene uređaja, u MTS-u je trenutno povoljna varijanta ako ste uzeli za dete copy paste paket. Uz taj paket (Koji je u mom slučaju 1200 pretplata za dete od 9 godina) dobija se popust na njihove redovne cene od 24000 dinara za s25. Na to, može se ostvariti dodatni popust od 15000 ako priložite 3 stara telefona za reciklažu (5000 po telefonu, maks 3 može).

Da, da.. i u aplikaciji Members, preko koje se prijavljujemo za poklon, piše da i S25 učestvuje u promociji. Malopre sam popunjavao prijavu pa sam to primetio.

... Sad su već zbunjujuće ove izjave, da li se dobija s25fe na poklon ili ne? ... Ili će možda da ubace neki punjač k'o poklon ili slušalice 😳🤔

Pa na Samsung Members piše da se dobija i uz S25

Prilozi

• Screenshot_20251015_145003_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20251015_145003_Samsung Members.jpg
    89 KB · Pregleda: 32
Vrh Dno