Verujem da je isto kao što je bilo za S24 FE. Uz telefon ide overena otpremnina sa osnovnim podacima telefona koja služi kao garancija za servis i eventualnu zamenu uređaja. To je ono što vidim na KP uz modele koje su ljudi dobijali preko promocijeDa li neko zna na koji nacin bi se eventualno ostvarila garancija na Samsung S25 FE koji se dobija kao poklon od Samsunga?
A dan pre toga da je preuzeta posiljka?
Samo da javim da sam dobio odgovor od samsunga u kome su potvrdili da ce promocija biti odobrena ukoliko se uredjaj kupi u Smart areni Leskovac, tako da ce isto tako biti i za Topfon, jer se isto kao prodajno mesto navodi Bluetech.Takodje mi je otkazana porudzbina, dobio sam dva maila, zvao sam rekli su da je porudzbina uredu i da bi trebalo da isporuce telefon. Sutradan mi stize mail da je otkazana i da nemaju telefon na stanju. Iskocilo mi je na instagramu, smartphone arena Leskovac, gde reklamiraju modele S25 i promociju za FE, trenutna cena je obican od 256gb 95000, a od 128gb 85000. Nisu na listi samsung partnera, ali su mi rekli da se u members aplikaciji kao prodajni partner unosi bluetech, te kako od njih dobijaju telefone, jer bluetech nema maloprodaju i da tako prolazi. Pozvao sam i bluetech i rekli su mi da saradjuju sa njima, i da je to to.. Sad se razmisljam da li tu da uzmem..
Prijavio se za promociju u ponedeljak uveče, odobreno u petak popodne.Ne bi bilo loše da napišete kada dobijete potvrdni mejl od Samsunga, i koliko ste čekali od dana prijave/regeistracije. Takodje, i kada budu stizali telefoni....
Vecina S25 modela je vec prodata na dijaspori i nemaju na stanju, tako da je sad vec i kasno da probas ista, jedino mozda pozivom kontakt centra da vidis sta imaju na stanju pa da narucis(To sto na sajtu pise da ima na stanju, ne znaci da je istina). Ja sam 19.09. Porucio S25 128, i dalje nema odgovora osim da je poslat nalog dobavljacu i da ocekujem uredjajJel na Dijaspori napovoljnije da se uzme? Idalje se lomim da li skoristim ovu promociju, a vec sam uzeo 24FE iz prethodne promocije. Ovaj jedan iz promocije mo jos nije stigao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari