Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ma ne prate uopšte, pre 5 minuta nije bilo ovoga u coins sekciji :D

Comfast.jpg

Indoor survaillence kamerica?
  • snimanje na SD karticu
  • pristup preko telefona
  • usb napajanje
  • wifi konekcija (ne lan kabl).
basic stvari.

Bilo je jeftinih Imou kamerica ali nema trenutno.

Imas kod na Mi 2K koja je malo malo pa oko 2500 u Mi Shopu, jedno vreme je i sa Alija mogla da se uzme za tipa 12-16$

Uzeo i ja, baš mi je to trebalo, hvala.

Poslednja izmena:
Može, instaliraš npr LDPlayer ili neki drugi android emulator pa instaliraš iCsee app.

Nije to iCsee već VMS Lite. Nisam probao ove kućne kamere s njim, ali spoljne nisu kompatibilne sa tim softverom.

Na stranici proizvoda piše da se stream sa kamere može gledati sa windows PC-a, što naravno ne mora biti tačno, ali piše.

1000016009.jpg

Postavila u pogrešnu temu (biser), pa ga evo i ovde :p

Naručila kesice sa Alija, fine, lepe, jake, 0,61 evro plaćene.

I just found this on AliExpress:
€5.04 | 100PCS Flat Glossy Plastic Hanging Ziplock Bag Resealable Office Supplies Jewelry Earphone Cellphone Wedding Xmas Gifts Pouches

Niška carina i pošta me ojadili 300 din. za otvaranje i dostavu. Više sa Alija ne poručujem.

Bilo je jeftinih Imou kamerica ali nema trenutno.

Imas kod na Mi 2K koja je malo malo pa oko 2500 u Mi Shopu, jedno vreme je i sa Alija mogla da se uzme za tipa 12-16$

Pogledao sam Imou, ima milion i dva modela, pratim, ako naleti nešto povoljno a vidiš javljaj.
Inače MI kamere više ne uzimam, imao sam Mi 360, dosta je bagovala, od prilike 60% radila 40% nije, morao je restar jednom u 3-4 dana.
Juče sam otpakovao novu Mi C400 -> katastrofa od kamere, tri puta gora od Mi 360, u prvih sat vremena nameštanja morao sam 3 puta da je isključujem da bi mogao da joj pristupim, ni restart preko aplikacije nije pomagao, 2 puta sam morao da formatiram karticu, u početku je sve ok, kaže za storage "Good" i posle par minuta više ne vidi karticu, stavio drugu radila je tipa 16 sati , uveče je stavio i kad sam se danas vratio s posla kartica nevidljiva, ne pomaže ni format, na kompu kartica radi normalno !
Da bi detektovala ljude, pokrete isl. i da bi mogao da vidiš pojedinačne klipove gde se nešto dešavalo moraš da se pretplatiš na "Xiaomi Home Secure" servis koji je tipa 399 din mesečno za najosnovniji paket u suprotnom može samo da se stavi da snima stalno ili da ne snima uopšte tj. samo da gledaš uživo pa aktiviraš snimanje kad vidiš nešto zanimljivo.

1760375984665.png
Juče, nakon podešavanja, svaki put kad bi ušao u "Playback" gde bi trebalo da se nalaze svi snimljeni klipovi (kad stalno snima, sve je podeljeno na klipove dužine 1 minut, nema mogućnosti podešavanja ovoga) samo bi izbacila bele kvadratiće gde bi trebao da bude preview i tu bi se zabagovala aplikacija, vrtela kao da nešto radi ali ništa ne bi uradila i posle tog više ne može da se pristupi kamerici, "Unable to connect to network" a u detaljima konekcije kaže jačina 78% (na bukvalno 3 metra od rutera), isključi-uključi da bi proradila.
Ide u oglase odma.

Znači Mi kamerice, 2 od 2 faila.

Naručio dve sinoć, 10.5$ komad sa popustom.
Inače imam već jednu ovakvu koja super služi.

Čekam posle ponoći da bude veći popust pa pazarim i ja, hvala

Može, instaliraš npr LDPlayer ili neki drugi android emulator pa instaliraš iCsee app.

Ovo sam citirao samo da bi "zapamtio", trebaće mi :D

Postavila u pogrešnu temu (biser), pa ga evo i ovde :p

Naručila kesice sa Alija, fine, lepe, jake, 0,61 evro plaćene.

€5.04 | 100PCS Flat Glossy Plastic Hanging Ziplock Bag Resealable Office Supplies Jewelry Earphone Cellphone Wedding Xmas Gifts Pouches

Niška carina i pošta me ojadili 300 din. za otvaranje i dostavu. Više sa Alija ne poručujem.
Ja sam ovde slao link. Došlo i meni. Kesice su super. Isto niška carina, ali ovog puta nisam ništa platio... Čekao me paket u paketomatu. Inače me retko zaobilazi pdv...

Pogledao sam Imou, ima milion i dva modela, pratim, ako naleti nešto povoljno a vidiš javljaj.
Inače MI kamere više ne uzimam, imao sam Mi 360, dosta je bagovala, od prilike 60% radila 40% nije, morao je restar jednom u 3-4 dana.
Juče sam otpakovao novu Mi C400 -> katastrofa od kamere, tri puta gora od Mi 360, u prvih sat vremena nameštanja morao sam 3 puta da je isključujem da bi mogao da joj pristupim, ni restart preko aplikacije nije pomagao, 2 puta sam morao da formatiram karticu, u početku je sve ok, kaže za storage "Good" i posle par minuta više ne vidi karticu, stavio drugu radila je tipa 16 sati , uveče je stavio i kad sam se danas vratio s posla kartica nevidljiva, ne pomaže ni format, na kompu kartica radi normalno !
Da bi detektovala ljude, pokrete isl. i da bi mogao da vidiš pojedinačne klipove gde se nešto dešavalo moraš da se pretplatiš na "Xiaomi Home Secure" servis koji je tipa 399 din mesečno za najosnovniji paket u suprotnom može samo da se stavi da snima stalno ili da ne snima uopšte tj. samo da gledaš uživo pa aktiviraš snimanje kad vidiš nešto zanimljivo.

Pogledajte prilog 508760
Juče, nakon podešavanja, svaki put kad bi ušao u "Playback" gde bi trebalo da se nalaze svi snimljeni klipovi (kad stalno snima, sve je podeljeno na klipove dužine 1 minut, nema mogućnosti podešavanja ovoga) samo bi izbacila bele kvadratiće gde bi trebao da bude preview i tu bi se zabagovala aplikacija, vrtela kao da nešto radi ali ništa ne bi uradila i posle tog više ne može da se pristupi kamerici, "Unable to connect to network" a u detaljima konekcije kaže jačina 78% (na bukvalno 3 metra od rutera), isključi-uključi da bi proradila.
Ide u oglase odma.

Znači Mi kamerice, 2 od 2 faila.

Čekam posle ponoći da bude veći popust pa pazarim i ja, hvala

Ovo sam citirao samo da bi "zapamtio", trebaće
Sve su iste te kineske aplikacije , samo Imou

Evo ga 95% na nožić, oko 0.3€ izađe.

€6.97 | Portable Outdoor Folding Knife Portable Camping Mini Household Stainless Steel Fruit Knife Letter Opener Camping Knife
Ok za te nozice ali ima li mozda neki bolji popust za malo kvalitetnije nozeve tipa Xinzuo. Meni 20% max za novcice

Prijavio sam se za business nalog na ae i stvarno ne vidim prednost niti razlog. Popust na kolicinu ima i na obicnom nalogu a to sto reklamiraju mesecne kupone cisto sumnjam da mozemo mi da koristimo. Jel ima neko iskustva oko ovoga?

Nazad
Vrh Dno