Pogledao sam Imou, ima milion i dva modela, pratim, ako naleti nešto povoljno a vidiš javljaj.
Inače MI kamere više ne uzimam, imao sam Mi 360, dosta je bagovala, od prilike 60% radila 40% nije, morao je restar jednom u 3-4 dana.
Juče sam otpakovao novu Mi C400 -> katastrofa od kamere, tri puta gora od Mi 360, u prvih sat vremena nameštanja morao sam 3 puta da je isključujem da bi mogao da joj pristupim, ni restart preko aplikacije nije pomagao, 2 puta sam morao da formatiram karticu, u početku je sve ok, kaže za storage "Good" i posle par minuta više ne vidi karticu, stavio drugu radila je tipa 16 sati , uveče je stavio i kad sam se danas vratio s posla kartica nevidljiva, ne pomaže ni format, na kompu kartica radi normalno !
Da bi detektovala ljude, pokrete isl. i da bi mogao da vidiš pojedinačne klipove gde se nešto dešavalo moraš da se pretplatiš na "Xiaomi Home Secure" servis koji je tipa 399 din mesečno za najosnovniji paket u suprotnom može samo da se stavi da snima stalno ili da ne snima uopšte tj. samo da gledaš uživo pa aktiviraš snimanje kad vidiš nešto zanimljivo.
Pogledajte prilog 508760
Juče, nakon podešavanja, svaki put kad bi ušao u "Playback" gde bi trebalo da se nalaze svi snimljeni klipovi (kad stalno snima, sve je podeljeno na klipove dužine 1 minut, nema mogućnosti podešavanja ovoga) samo bi izbacila bele kvadratiće gde bi trebao da bude preview i tu bi se zabagovala aplikacija, vrtela kao da nešto radi ali ništa ne bi uradila i posle tog više ne može da se pristupi kamerici, "Unable to connect to network" a u detaljima konekcije kaže jačina 78% (na bukvalno 3 metra od rutera), isključi-uključi da bi proradila.
Ide u oglase odma.
Znači Mi kamerice, 2 od 2 faila.
Čekam posle ponoći da bude veći popust pa pazarim i ja, hvala
Ovo sam citirao samo da bi "zapamtio", trebaće