fadeaway_dunk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2022
- Poena
- 95
a jel u poslonovici A1 mogu da dobijem najbolju ponudu i jel mi mts daje ponudu u zavisnosti od onoga sto dobijem u A1?
Mora negde pisati. Ne moze to na lepe oci. Mozda je zena htela da ti kaze da u ugovoru na pocetku pise puna cena, a u nastavku promocije.. Pa da te to ne zbuni. Ako nigde u ugovoru nema takav popust od 50% tokom 24meseca tj ugovorne obaveze, onda nemoj da potpises.. Rekao bih da posle pravno na sudu ti gubis.. Potpisao si sta si procitaoJel vam piše negde u ugovoru ili nekom aneksu tih ugovorenih 50% (ili više) na tarifu?
Bukvalno su mi u razgovoru rekli da ugovor stiže na pun iznos i da "ne brinem" ali ipak brinem 🥴
Ipak se desio preokret, zvala teta jutros ona ista koja je rekla da su kolege rekle da ne mogu da dobijem te dogovorene benefite. Elem, zvala jutros i kaže kao da po ovo daju te benefite I ako već nisam prešao kod drugog provajdera da mogu da mi daju 12m po 1 i 12m po 1300 Omoriku S. Prihvatio pa ćemo videti šta nudi A1, čekam neke ponude od A1 pa ćemo videti šta nude, ako ponude nešto uopšte.Ja dogovorio da prebacim iz A1 3 broja u Mts, 12m po 1 i 12m po 1300 omorika S I sve dogovorimo, nakon 10inuta posle dogovora zove ista zena i kaze kolege kažu da ne može to što smo dogovorili pre 4-5 dana već skuplje. Zahvalio sam joj se i odustao od prelaska. Sad da ganjam A1 kako bi sa mega plana uzeo barem Neo surf najpovoljniji.
Прошне године, до краја јануара чини ми се, ко пређе на А1 припејд је добијао 12 месеци бесплатан мега план.Ako nije tajna kako 12m ja kolko sam video besplatno je 6m mega plan?
Ja sam pre 10 dana dobio u poslovnici na paket po izboru, isto sa mega plana, 15 meseci po dinar.Нуди ли мтс и даље ону промоцију за прелазак са А1 15 месеци по динар у пословницама?
То беше само на одређене пакете?
На два А1 броја ми истиче овог месеца бесплатан мега план од 12 месеци.
Сутра пролазим поред пословнице па да знам да ли да чекам (ако не нуде да не чекам у реду џабе, него да јурим агента).
Ja polovinom sept u poslovnici MTS regularno potpisao prelazak sa Mega plana A1 u Mts mrezu. Dobio karticu odmah i potpisao ugovor, tog dana me zvali i davali ponude iz A1 koje sam odbio i u roku od 48 sati broj prenesen. Omorika S, 15 meseci po 1 din. Sve lagano i brzo.Нуди ли мтс и даље ону промоцију за прелазак са А1 15 месеци по динар у пословницама?
То беше само на одређене пакете?
На два А1 броја ми истиче овог месеца бесплатан мега план од 12 месеци.
Сутра пролазим поред пословнице па да знам да ли да чекам (ако не нуде да не чекам у реду џабе, него да јурим агента).
Ako pitaš za Omorika i Soko 10MbpsОпречне информације, једна је из апп друга са сајта, шта је тачно?!🤔
Сад сам питао кориснички сервис, преко сајта (преко ''чета'').Опречне информације, једна је из апп друга са сајта, шта је тачно?!🤔
Сад сам питао кориснички сервис, преко сајта (преко ''чета'').
За ''Mорава'' тарифу:
Nakon potrošenog saobraćaja u okviru tarife, uz Net Boost možete neograničeno da koristite internet po brzini do 64/32 Kbps.
Ukoliko Net Boost usluga nije aktivna na broju, nastavlja se korišćenje prenosa podataka bez umanjenja protoka ali sa naplatom u iznosu od 1,00 rsd za 1 MB prenetih podataka.
Mislim da je net boost ako je aktiviran trebalo biti 10mbps na soko lite ali sad da li se placa posebno uz taj paket nisam siguran?Čekaj, meni su rekli da se ništa ne plaća posle potrošenog neta iz paketa, samo se smanji brzina na 10Mbps.Soko lite je u pitanju. Kakav sad dinar po megabajtu? Moram zvati sutra, stvarno nisu normalni.
Čekaj, meni su rekli da se ništa ne plaća posle potrošenog neta iz paketa, samo se smanji brzina na 10Mbps.Soko lite je u pitanju. Kakav sad dinar po megabajtu? Moram zvati sutra, stvarno nisu normalni.
Nema vecih prevaranata i jadnije mreze od MTS-a, jedno ti kazu, potpises ugovor i nakon mesec dana znaju da promene pakete i tarife. A1 je ubedljivo najbolja mreza koja brine o svojim korisnicima. Bio sam u Yettel sa 6-7 brojeva, pa sam tragao za najboljim uslovima i naletim na par dobrih osoba iz A1 mreze, koji vidim da se angazuju za najbolje tarife i cene. Prosto vidis da se bore za to da dobijes najvise i nisu samo to da te navuku na ugovor, pa posle cekas operatere da se jave po sat, sat i po na telefon. Nekada nije ni bitno sta je jeftino, nego sta je dobro i kvalitetno i azurno. Uostalom kod A1, ja sam dobio i 50% popusta na tarife i telefone. Neogranicene kucne net tarifa mozete da dobijete po 25-30% u odnosu na sajt. A internet je stvarno odlican i neogranicen, samo signal da je dobar. Brzina od 50 megabita zna da ode i lako do 100 megabita, a od 100 megabita do 150 megabita. Jednom recju, nisu sibicari kao drugi, ne stede brzine. Kod drugih, pogotovu u MTS, ako je 50 megabita, ni u kom slucaju neces imati ni 50, a kamoli vise... Ako kome trebaju kontakti od A1 agenata, neka mi se javi, rado cu mu proslediti. Samo mi naznaciti u PM poruci da li ste biznis ili kucni korisnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari