Traktorist
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.05.2024
- Poena
- 15
Razumem, jel bi please mogao da mi daš smernice za taj eurovent kako da nadjem ovu oasis mideu. Nikako ne mogu da se snadjem.
Ja sam 2018-te vratio uvozniku tri nove Midea Mission 18, baš zato što je pisalo 170W a minimum bio 900W. Ako još i piše da je 900W, ja se nikako ne bih usudio da kupim tu 18-cu
Moraće da demontira i spoljašnju i unutrašnju, i da postavi nove freonske cevi. Dakle posla kao za demontažu+montažu
Sad sam nasao da je PD za oasis na -7 2.9kwRazumem, jel bi please mogao da mi daš smernice za taj eurovent kako da nadjem ovu oasis mideu. Nikako ne mogu da se snadjem.
Da, uslikacu poruku iz app gde on pita da li da udjem u taj mod koji ce trajati valjda od 20-120 min. Nemam pojma koliko cesto to treba da se radi, nesto mi to mnogo da on drlja dva sata sa nekim ciscenjem kao da radi dva meseca bez iskljucivanja a ne dva sata.Mozda je to program za ciscenje grejanjem isparivaca a ne zaledjivanjem, ima i takvih programa za cisce je, ja na mojoj Vox klimi imam samo zaledjivanje isparivaca. Ali opet je nelogicno, ne moze on sam da udje i da radi sta hice, da cisti, zagreva, to ti trebas da zadas komandu, mislim totalnonje besmisleno da sam odlucuje sta ce da radi, i da nabije 30 stepeni u sobi, ludilo..
Pa nije sam pitao je i ja potvrdio 😀To da se sam uključio je baš neobično, a ostalo sam video kod Midea Xtreme.
Kod nje se ciklus čišćenja završava sa grejanjem, i ponekad zna baš da potraje, najčešće oko 40 minuta ali bivalo je i dosta duže pa bih prekinuo.
Da u pravu si, u inicijalnoj poruci sam mislio na to da nisam inicirao neki clean preko neke opcije ili tako nesto, nego je sam ponudio tu opciju.Druže ti si prvo napisao da se sam uključio.
A mod za čišćenje počinje zaleđivanjem isparivača, a završava se grejanjem (kod Midea Xtreme a izgleda i kod tvoje Oasis).
Što se dužine trajanja tiče, rekao bih da se Mideee znaju zabagovati i vrteti tu zadnju fazu čišćenja sve dok se ne prekine.
U kojim intervalima ga pokreces, koliko cesto?Meni na mojoj Xtreme aplikacija nikad nije ponudila čišćenje, ja sam ga pokretao.
Jasno, hvalaRetko, recimo jednom u dva ili tri meseca.
Mislim da nema mnogo vajde od tog auto čišćenja, ali dobro, kad se setim provrtim ga, ne škodi.
Kod druge TCL klime mislim da ona ne uključuje grejanje na kraju, barem ne ni izbliza tako jako i tako dugo vremena. Provrtiću ga baš sad da vidim.Pa ako zamrzava izmenjivač, uvek mora da završi proces sušenjem
Onda bi trebala da vrti vazduh dok ne osušiKod druge TCL klime mislim da ona ne uključuje grejanje na kraju, barem ne ni izbliza tako jako i tako dugo vremena. Provrtiću ga baš sad da vidim.
Ma da. Kada sam vracao ispravač na mesto, tad je krenulo da curi. Naučio sam lekciju. Druge dve klime ne pipam, na njima su lezajevi počeli da se čuju, ali jedva primetno. S obzirom da ih ne gasim već skoro četiri godine, dobro se i drže.El si ti motor sam menjao ili?
I mene zanima taj model. Mislim da nize modulira od Aeri 18, da jednostavno bolje radi, modulira nize a ima vecu snagu, bar tako pise u prospektu, ako je to tacno. Jedino ne znam koliko jako duva u prvoj, drugoj brzini, da ne bude kosava u kuciDa li neko poseduje ovaj model?
VIVAX ACP-24CH70AERI+
Protok vazduha (m3 / h) - HI/MID/LOW/SI 1192/1023/853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari