Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Koji je rok od kupovine uredjaja za aktiviranje AC+? Ulogovao sam se na nalog, pise da ni jedan uređaj nije podržan za kupovinu AC plana…

Ja sam kupio pre neki dan apple care one i pored 15 pro za koji sam placao ubacio sam i macbook air star godinu ipo dana i imam slot za jos jedan uredjaj

Ima li neko predlog kako doci do usa broja samo za sms kod?
Imas recieve sms online sajtove koji imaju USA brojeve, ali su oni verovatno vec uveliko iskorišćeni. Imaju i sajtovi gde mozes da kupis jednokratno broj za verifikaciju (samo za primanje 1 koda nakon čega se briše)

Ja sam koristio aplikaciju SMS Virtual. Odradila posao. Ali moraš uzeti kredit kod njih da bi mogao imati privremeni broj.
Napravio sam i ja US PayPal preko broja sa te aplikacije samo me brine koliko je to sigurno u smislu da li ako neko dobije taj broj može da resetuje lozinku i koristi taj moj PayPal? 🤔

Pozdrav ljudi, napravio sam i US PayPal (povezan sa domacom karticom) i US Apple ID, ali ne kontam gde i kako sada da uplatim AC+? Kada probam preko Apple sajta PayPal mi ne izlazi kao opcija.

Probaj preko telefona

Settings > General > AppleCare & Warranty

Mora i apple id da ti bude na usa ja mislim. Napravi novi usa id i probaj

Jedino sta me tu zeza bi bile pretplate za Apple Music i iCloud, da li postoji neki nacin da prebacim AM library i sta se desava sa iCloudom na kojem imam oko 500gb stvari?
Zašto ćeš prebacivati pretplate?
Napravi novi Apple ID, preko njega kupi Apple Care+ (koji će ostati vezan za uređaj) i izloguj se iz tog novog Apple ID-ja i ulogoj se na svoj stari. Automatski će ti naplaćivati svaki mesec sa PayPala, ne moraš da budeš ulogovan

Zašto ćeš prebacivati pretplate?
Napravi novi Apple ID, preko njega kupi Apple Care+ (koji će ostati vezan za uređaj) i izloguj se iz tog novog Apple ID-ja i ulogoj se na svoj stari. Automatski će ti naplaćivati svaki mesec sa PayPala, ne moraš da budeš ulogovan
Razumem, samo mi reci sta se desi kada tako swapujem Apple ID na uredjaju, da li se gubi nesto sa mog livnog naloga u procesu? To se radi iz settings jel tako?

Razumem, samo mi reci sta se desi kada tako swapujem Apple ID na uredjaju, da li se gubi nesto sa mog livnog naloga u procesu? To se radi iz settings jel tako?
Ne gubiš ništa naravno, sve je sačuvano u Cloudu i biće ti dostupno čim se opet ulogujes sa svojim primarnim nalogom.

Napravio sam Paypal USA nalog koristeci SMS virtual app + USA VPN, bilo je potrebno da izmenjam 2-3 broja dok nije stigao sms kod. Dodao sam intesinu virtualnu karticu sa limitiranom potrosnjom i vazenjem od 6 meseci, verifikacija na paypalu je prosla. Takodje sam dodao 2factor auth radi sigurnosti na tom paypal nalogu.

Sad cekam 24h ili malo vise da vidim da li ce Paypal da se buni, ako sve bude okej dodacu ga na apple.

Da li moze da se izabere default metod placanja na apple id da uvek bude kredit a ne paypal?

Ako misliš na balance, ne možeš da to izabereš već bi trebali da povuku odatle ako je inače, u okviru naloga ,payment method označen kao none i ako na PayPal nema dovoljno sredstava. Bar je tako funkcionisalo kad se prva uplata povlačila sa kartice. Nisam skoro uplaćivao novi da bih mogao da garantujem 😃

Napravio sam Paypal USA nalog koristeci SMS virtual app + USA VPN, bilo je potrebno da izmenjam 2-3 broja dok nije stigao sms kod. Dodao sam intesinu virtualnu karticu sa limitiranom potrosnjom i vazenjem od 6 meseci, verifikacija na paypalu je prosla. Takodje sam dodao 2factor auth radi sigurnosti na tom paypal nalogu.

Sad cekam 24h ili malo vise da vidim da li ce Paypal da se buni, ako sve bude okej dodacu ga na apple.

Da li moze da se izabere default metod placanja na apple id da uvek bude kredit a ne paypal?
Kako si resio problem sa time sto tom broju vise ne mozes da pristupis? Da li 2fa menja verifikaciju preko broja? I da li ti je trazilo neki dokument ili licni podatak?

Blah, ajd sto vise ne radi balance, nego sto mi ni ne prolazi Americka kartica...

Jedina je opcija us paypal? Da li neko radi usluzno placanje AC+?

Zašto bi sada uopste vise kupovao gift cards i dopunjavao balance kada imas američki metod plaćanja. Za sve pretplate će ti automatski vuci sa PayPala

Kako si resio problem sa time sto tom broju vise ne mozes da pristupis? Da li 2fa menja verifikaciju preko broja? I da li ti je trazilo neki dokument ili licni podatak?

Nikakav dokument. Ne planiram da koristim PP za bilo sta sem prvu ac kupovinu. 2fa se koristi za logovanje, mislim da ti ne treba broj telefona vise. Probao sam login i trazio je samo password i 2fa

Između ostalog ima sajt gde se plaća kriptom i gde sa sve provizijom 10$ izađe tipa 9.85$
Ne bih savetovao ovo, jer postoji sansa da se ispostavi da je neka gift kartica "kradena" i da nastanu problemi. Drugar je imao slican problem i od tada gift kartice iskljucivo kupujem svojom platnom karticom na Apple sajtu.

Osim kad kupis US gift card od 100$ preko Amazona i na sniženju bude 80$. Uglavnom su te kartice sa klasičnom isporukom poštom i treba vam neko odande.

Kupio AC sve normalno, videcemo da li ce skidati sad sa kredita jer mi to odgovara, da koristim ovaj pp samo kad kupujem novi uredjaj

Nazad
Vrh Dno