Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Koji je rok od kupovine uredjaja za aktiviranje AC+? Ulogovao sam se na nalog, pise da ni jedan uređaj nije podržan za kupovinu AC plana…

Ja sam kupio pre neki dan apple care one i pored 15 pro za koji sam placao ubacio sam i macbook air star godinu ipo dana i imam slot za jos jedan uredjaj

Ja sam koristio aplikaciju SMS Virtual. Odradila posao. Ali moraš uzeti kredit kod njih da bi mogao imati privremeni broj.
Napravio sam i ja US PayPal preko broja sa te aplikacije samo me brine koliko je to sigurno u smislu da li ako neko dobije taj broj može da resetuje lozinku i koristi taj moj PayPal? 🤔

Pozdrav ljudi, napravio sam i US PayPal (povezan sa domacom karticom) i US Apple ID, ali ne kontam gde i kako sada da uplatim AC+? Kada probam preko Apple sajta PayPal mi ne izlazi kao opcija.

Jedino sta me tu zeza bi bile pretplate za Apple Music i iCloud, da li postoji neki nacin da prebacim AM library i sta se desava sa iCloudom na kojem imam oko 500gb stvari?
Zašto ćeš prebacivati pretplate?
Napravi novi Apple ID, preko njega kupi Apple Care+ (koji će ostati vezan za uređaj) i izloguj se iz tog novog Apple ID-ja i ulogoj se na svoj stari. Automatski će ti naplaćivati svaki mesec sa PayPala, ne moraš da budeš ulogovan

Zašto ćeš prebacivati pretplate?
Napravi novi Apple ID, preko njega kupi Apple Care+ (koji će ostati vezan za uređaj) i izloguj se iz tog novog Apple ID-ja i ulogoj se na svoj stari. Automatski će ti naplaćivati svaki mesec sa PayPala, ne moraš da budeš ulogovan
Razumem, samo mi reci sta se desi kada tako swapujem Apple ID na uredjaju, da li se gubi nesto sa mog livnog naloga u procesu? To se radi iz settings jel tako?

Nazad
Vrh Dno