Imas recieve sms online sajtove koji imaju USA brojeve, ali su oni verovatno vec uveliko iskorišćeni. Imaju i sajtovi gde mozes da kupis jednokratno broj za verifikaciju (samo za primanje 1 koda nakon čega se briše)Ima li neko predlog kako doci do usa broja samo za sms kod?
Ja sam koristio aplikaciju SMS Virtual. Odradila posao. Ali moraš uzeti kredit kod njih da bi mogao imati privremeni broj.Ima li neko predlog kako doci do usa broja samo za sms kod?
Napravio sam i ja US PayPal preko broja sa te aplikacije samo me brine koliko je to sigurno u smislu da li ako neko dobije taj broj može da resetuje lozinku i koristi taj moj PayPal? 🤔Ja sam koristio aplikaciju SMS Virtual. Odradila posao. Ali moraš uzeti kredit kod njih da bi mogao imati privremeni broj.
Postoji taj rizik. Zavisi kako PayPal sigurnosni sistemi rade u tom trenutku.Napravio sam i ja US PayPal preko broja sa te aplikacije samo me brine koliko je to sigurno u smislu da li ako neko dobije taj broj može da resetuje lozinku i koristi taj moj PayPal? 🤔
Nalog koji sam stavio za Media & Purchases je USA Apple ID, moj default je Hrvatski.Da li ti je nalog usa?
Jedino sta me tu zeza bi bile pretplate za Apple Music i iCloud, da li postoji neki nacin da prebacim AM library i sta se desava sa iCloudom na kojem imam oko 500gb stvari?Mora i apple id da ti bude na usa ja mislim. Napravi novi usa id i probaj
Zašto ćeš prebacivati pretplate?Jedino sta me tu zeza bi bile pretplate za Apple Music i iCloud, da li postoji neki nacin da prebacim AM library i sta se desava sa iCloudom na kojem imam oko 500gb stvari?
Razumem, samo mi reci sta se desi kada tako swapujem Apple ID na uredjaju, da li se gubi nesto sa mog livnog naloga u procesu? To se radi iz settings jel tako?Zašto ćeš prebacivati pretplate?
Napravi novi Apple ID, preko njega kupi Apple Care+ (koji će ostati vezan za uređaj) i izloguj se iz tog novog Apple ID-ja i ulogoj se na svoj stari. Automatski će ti naplaćivati svaki mesec sa PayPala, ne moraš da budeš ulogovan
Ne gubiš ništa naravno, sve je sačuvano u Cloudu i biće ti dostupno čim se opet ulogujes sa svojim primarnim nalogom.Razumem, samo mi reci sta se desi kada tako swapujem Apple ID na uredjaju, da li se gubi nesto sa mog livnog naloga u procesu? To se radi iz settings jel tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari