Sam Wallet kaze na poslednjem koraku da se pozove banka, tako je bar meni bilo.
U vreme Mobi banke se završavalo 2FA kodom umesto poziva.
Sam Wallet kaze na poslednjem koraku da se pozove banka, tako je bar meni bilo.
Kad udjes u aplikaciju i kad otvoris neku od kartica jel ti stoji da su kartice poslate ili ne? Ako nisu sacekaj jos malo. Meni je bukvalno stigla master credit card 2 dana pred istekom rok od 30 dana da mi dostave. Dok su npr za 15 dana bile poslate dina debit i master debit, a 3 dana je trebalo da mi stignu na kucnu adresu.26.08. Otvoren racun u poslovnici, 31.08. Sam dobio mail da ce mi uskoro biti isporucene kartice na adresu. Danas 22.09. Kartice i dalje nisu stigle. Da li sacekati do kraja meseca ili se obratiti korisnickom servisu u aplikaciji pa da se izdradjuju kartice nove i budu preuzete u njihovoj poslovnici?
Inače, ponovo radi stari dobri web. Pa ako nekom treba nešto što je moglo samo tamo, još je tu. Onaj zadnji, osakaćeni.
Jes da je nepredviđeno, ali pređi na gestikulacije makar privremeno pa obriši. 😆
Stari veb ponovo ne radi...
Windows 98 iskustvo 😄Ipak više ne radi. Sada radi redirect na yettel bank web.
Obrisao na webu.
I na webu im nešto ne šljaka chat kako valja:
Pogledajte prilog 506036
Jel su vam svima stigli EPS racuni na klik za BG? Vec je 23., a meni jos nista ne stize, a vidim da duka_b kaze da mu je juce stigao racun
Neko bi trebao da uputi Anicu da se pri pismenoj komunikaciji s klijentom piše "Vi", a ne "vi".Ovako izgleda chat sa Anicom. Imam utisak da sam na Tinderu. ROFLMAO 🤣🤣🤣
Pogledajte prilog 506039
Inače, detalji transakcija debitnom karticom se ne vide na mobilnoj aplikaciji, ali se vide na web aplikaciji, dok se detalji transakcija kreditnom karticom vide na mobilnoj aplikaciji, ali se ne vide na web aplikaciji. Naravno, kao što Anica kaže, nisu imali prijave po ovom pitanju, kao ni verovatno ni za milion drugih "izazova" u poslednjih 15 meseci. Tolika ignorantnost mi je neverovatna. Ja im mejlove neću slati više, nek čitaju ovu temu ako ih zanima. Ovo je stvarno komično postalo.
Koje banke daju bolje uslove za stednju po vidjenju?imaS sigurno bolje uslove u drugim bankama, veca stopa kamate itd
AIK non-stop štednja, uz određene limiteKoje banke daju bolje uslove za stednju po vidjenju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari