Razlika je sto se u RF čeka 5 dana, a u YB 25…Isto je i u Rajfajzenu
Nema nikakve razlike u smislu plaćanja. Jedino što digitalizovana kartica ne može da se metne u bankomat, a i još od Kovida ne radi beskontaktno očitavanje kartica na istim, što je bila jako zgodna stvar, ali nema više
Kažu nema glupih pitanja pa ajd da pitam:
Kakva je (u čemu je) razlika između plastične i digitalne kartice? Mislim na korišćenje, funkcionalnost...
Kolko znam i jednu i drugu mogu da stavim u wallet i da i jednom i drugom plaćam na netu, ili grešim?
Odnosno, koje su prednosti (ako ih ima) digitalne u odnosu na plastičnu?
Radi vec neko vreme, resili su taj izazovNema nikakve razlike u smislu plaćanja. Jedino što digitalizovana kartica ne može da se metne u bankomat, a i još od Kovida ne radi beskontaktno očitavanje kartica na istim, što je bila jako zgodna stvar, ali nema više
Idea Marketi (sad se tako zove firma, nije više Mercator-S) ima multibank pos terminale, kao i dosta drugih većih firmi koji na osnovu bina kartice biraju kod koje banke će se obraditi transakcija. Tako da moguće da je kod njih neka banka prihvatilac zakazala, pa kad si prebacio na karticu Poštanske je prošlo jer je preko njih išla transakcija.logika je bila pošto Mercator S je u PŠ da je to najsigurnije
Jel to samo kod mene aop izbacuje gresku "neuspela provera identiteta".?Android
Osiguranje uniqa skenira pasoše tebe i tvojih članova porodice. Bez problema su mi refundirali troškove lečenja u inostranstvu, legle pare na račun nekoliko dana posle prijave. Nisam pokušao da ih prevarim (ako si to mislio) bilo je u okviru 30 dana boravka u inostranstvu od važenja polise, verovatno bi po pečatima provalili da nemam pravo.Други разлог је путно осигурање код кредитне картице. То још не контам како знају ко су чланови породице , ко је када и где био односно како смањују број дана....
Generalno mi nije jasno kako znaju ko su članovi moje porodice? Nigde ne prijavljujem ko su članovi i za koga želim da osiguranje važi. Kako mogu da znaju da treba da sabiraju moje izlaske i npr ćerkine iz zemlje? Za ćerku ne mogu znati jer nigde ne prijavljujem imena članova porodice.Mogu znati tek kada prvi put ona podnese zahtev za refundaciju i kaže da se poziva na polisu od njenog oca,Osiguranje uniqa skenira pasoše tebe i tvojih članova porodice. Bez problema su mi refundirali troškove lečenja u inostranstvu, legle pare na račun nekoliko dana posle prijave. Nisam pokušao da ih prevarim (ako si to mislio) bilo je u okviru 30 dana boravka u inostranstvu od važenja polise, verovatno bi po pečatima provalili da nemam pravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari