Imao sam taj problem sa 245 i isto ga rešio na taj način.Prebacio sam sa automatskog na manuelno setovanje vremena, podesio i sada radi.
Imao sam taj problem sa 245 i isto ga rešio na taj način.Prebacio sam sa automatskog na manuelno setovanje vremena, podesio i sada radi.
8:00 😂
Da ponavlja se sa agresivnom kritikom za sve sto nije garmin (a koliko vidim privatno cesto nosi apple ultra?). Fenix killer svi znamo da nije, ali je sat u rangu cene Instincta 3.i nije mu neki review. ...Smara sto od 14 minuta snimka apsolutno nista nije rekao o satu, osim da nije Garmin killer jelte.
I evo 15 dana nakon punjenja došao sam na 8% ali sam takođe u proseku imao 121 minut gps aktivnosti po danu za to vreme. Za solarno punjenje imam grafik po danima ali nema, ili ne umem da izvadim, detaljniju statistiku.Licitiram 20 dana max, bez sporta. Ajd da vidimo baš, javljaj.![]()
inat 😃Nije mi jasno kako može da se pređe sa Garmina na Amazfit, još Epix, tako da ću rado da ispratim sve što proživljavaš.![]()
ima jedan momenat kod balance 2 gde tockic prestane da funkcionise i ocekuje swipe rukom :/ @9:30ono što već znam da će mi teško pasti jeste navigacija kroz sat.
dugmići i kako Garmin funkcioniše su dosta bolji za brz pregled i navigaciju nego oni widgeti, tiles, kako ih već zovu, kao što su na Samsungu.
ima jedan momenat kod balance 2 gde tockic prestane da funkcionise i ocekuje swipe rukom :/ @9:30
Ako je merenje HR fokus, treba ti primarno Polar H10 traka koja nije toliko skupa. Bilo koji sat na koji može da se nakači Bluetooth ili ANT+ će raditi sa ovom trakom. Ako želiš samo jedan sat na ruci izbor je veliki a od jeftinijih bi krenuo sa Huawei satovima u tvom slučaju. I gore pomenuti Amazfit Balance 2 zvuči kao ok opcija. Gledao bih da pikiram sat manjih gabarita i manje težine koji stabilnije stoji na zglobu.Aj da zabiberi 🤣
Šta od ovakvih satova ima najprecizniji hr monitor?
Imam honor watch gs3 (bio nešto džabe prošle godine na ae tipa 60usd)koji sam kupio da imam tako neki sat. Nisam dugo fizički aktivan (i zbog određenih zdravstvenih problema) pa nisam previše obraćao pažnju na hr monitor tog sata ali u poslednjih mesec dana sam krenuo sa nekim aktivnostima (daleko je to od trčanja, uglavnom malo jača šetnja ili vrlo lagano plivanje). Ono što sad primećujem je da npr dok šetam, puls koji sat meri stoji na tipa 80 90 bps a realan (izmereno metodom prst na ruci) bude 100-110.
Nekad po nekim uzbrdicama gde krenem malkice jace, stvaran puls mi ode na 130 i vise a sat na 110, tek posle minut dva takvog "jačeg" I tempa, sat pokaze tih 130-140 bps koliko bude zaista. Ne pitajte o tome zašto mi je puls toliki na malo jaču šetnju, pod nadzorom sam svakako.
Voleo bih da sat pokazuje što je tačnije moguće i što je više real-time moguće bez ovakvih lag-ova.
Ne znam zapravo ni jel to uopšte moguće (deluje da ovi bolji satovi to rade?). Takođe da li ima nešto drugo od uređaja (prvi put sam ovde pročitao za prsten) koji bi mogli sa telefonom da se upsre i da imam viši nivo pre iznositi. Opet da ne dajem 600 700 800 eur...
U pravu si. Ja pratim obe teme i nekako ih ne odvajam.@Audio ovo je tema o satovima, ideja jeste da svi budu nezadovoljni i da traže i predlažu bolje/isplativije. Ovaj screenshot bi bio za detaljnu analizu u temi Trčanje, ali to smo već prošli i manje-više odustali![]()
Zašto svi preporučuju H10 ljudima koji nemaju Polar sat? H9 ima isti senzor a jeftiniji je, samo nema memoriju i još neke zezalice koje rade isključivo sa njihovim satovima. Doduše, traka je bolja na H10 ali senzor je identičan.@giovanni ne treba da ti od sata zavisi merenje HR, a posebno što nijedan nije tačan kod HIIT. Naruči Polar H10, trake rezervne AliE i ne zavisiš od sata.
Ja sam kupio u radnji kad nas. Sada sam gledao, razlika je 4500 dinara. I ja bih kupio H10 za 60 evra al tada ga nije bilo nigde za te pare.Ja sam 60e platío H10, a H9 nisam ni video da neko prodaje tad. Trake su 2$ na AliE.
pisao sam romane na temi za trčanje, prošle godine sam pred kraj sezone bio u situaciji da od bolova nisam mogao da hodam pa je nekoliko članova preporučilo i da prestanem sa trčanjem jer "trčanje nije za tebe".Bez ljutnje, mislim da se previše zaluđuješ oko satova i bacaš pare a ne obraćaš pažnju na suštinu. Ovoliki heart rate na taj pace nije zadovoljavajući. J... š sat, radi na kadenci i formi samog trčanja. Svaki sat će ti dati dovoljno dobre podatke da vidiš gde grešiš.
zato što je zlatni standard 😁Zašto svi preporučuju H10 ljudima koji nemaju Polar sat? H9 ima isti senzor a jeftiniji je, samo nema memoriju i još neke zezalice koje rade isključivo sa njihovim satovima. Doduše, traka je bolja na H10 ali senzor je identičan.
samo sto gs3 verovatno nema opciju da se upari sa hr trakom?Hvala svima. Traka sa senzorom mi nije pala na pamet a izgleda da je preciznija i ne moram da kupujem novi skupi sat.
Kompletan ECG radi H10 kroz aplikaciju na iPadu. Nisam video da ijedan drugi senzor to može.Hvala svima. Traka sa senzorom mi nije pala na pamet a izgleda da je preciznija i ne moram da kupujem novi skupi sat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari