To je obican f8 pro, nije f8 micro amoled pro.
Obican pro nije puno poskupeo, 100e cini mi se, al opet deluje mi i on kao uzaludna tehnologija kako je implementirano.
Mi smo im na mapi pokrivenosti bez signala i za lte i za satelit.
pardon, nisam skapirao da su izbacili 8 pro i 8 pro microled, mislio sam da je samo jedna varijanta.
silly me, što bi rekli Ameri, kako da propuste da uzmu pare i na to.
The Garmin je Forerunner.
Fenix je dodat kao fancy/nekad bila skuplja verzija.
Insitnct i Enduro su nešto što se uklapalo u stari Garmin.
Ali tržište se menja, kompanije menjaju poslovnu politiku, tako da su tvoj Epix i svi ovi ženski modeli posledica tih zaokreta u načinu poslovanja.
Postoji tržište, dajmo im proizvod.
onako, i da i ne.
Forerunner je verzija koja jeste da duže traje, ali je jeftinija i zbog toga više prodavanija.
Fenix i ako mlađi, i oni su izbačeni pre 13 godina, za godinu dve mlađi od samog androida.
Reći da je Garmin forerunner je kao da kažeš Samsung je A serija, a ne Note ili S.
što se prodaje tiče, da, ali jedini razlog je cena zato što su forerunneri pristupačniji od 2xx do 9xx serije dok Fenix ima samo premium segment.
Fenix/Epix su Forerunner na steroidima a time što su prekinuli podršku za Fenix su ubili celu Fenix/Epix/Marq/Descent porodicu itd, bukvalno 80% njihovih satova koji su bazirani na Fenix seriji, osim forerunnera i Venua.
i šta su sada uradili?
preimenovali Epix u Fenix AMOLED, što u suštini uvek i bio, ostavili isti procesor, isti hr senzor, sve isto kao što prethodna Fenix 7 pro i Epix pro generacija ima, ali ukinuli podršku i to je to.
a i većina tih novih stvari su serverske promene, ljudi koji na istom nalogu imaju Fenix 8 i Fenix 7, stvari im se otključavaju i na sedmici.
zato su klošari, nula razlike u hardveru, samo veštački napravljena razlika u softveru da bi pojačali prodaju.
meni je i dalje presmešni kako su reklamirali Marq sa Damascus čelikom, vrtele se reklame, snimci, marketing nedeljama, i manje od 6 meseci nakon lansiranja Damascus serije za 3k dolara, satu ukidaju podršku.