Lepša su mnogo nego sa ringlama. Sad je sve nekako skladnije i luksuznijeMeni ruzna ledja na Pro modelima.
PS: Mozda na ovoj Deep Blue boji mogu da prodju, al ostalo uzas, pogotovo siva.
lici na neki prototip. cist promasajMeni ruzna ledja na Pro modelima.
PS: Mozda na ovoj Deep Blue boji mogu da prodju, al ostalo uzas, pogotovo siva.
Da, to mogu svi iPhone-i od 13-ice.Šta im znači ovo dual esim support, da će moći dve esim kartice istovremeno da budu aktivne?
Pa ne voli svako cigle od telefonaS25 ultra ako dajes 900e, eventualno 16 prp max. Kakav crni pro 🤣
Ogromno mi je to. I obican pro mi je velik. Voleo bih kad bi postojao pro miniS25 ultra ako dajes 900e, eventualno 16 prp max. Kakav crni pro 🤣
Pozdrav, trenutno imam iPhone 13, kom ne radi WiFi, Bluetooth, kamera nece da fokusira, baterija slaba. Definitvno je za menjanje sto pre.
Koliko bi mogao da bude na KP iPhone 17 Pro kad se pojavi? Konam oko 1300?
To mi bas i nije isplativa razlika u odnosu na 16 Pro koji je 900.
Koji biste telefon uzeli da ste u mojoj dilemi?
Pro je 1300 u radnji, tako da ne verujem da ce prvih par meseci biti ista blizu te cene na KP.Pozdrav, trenutno imam iPhone 13, kom ne radi WiFi, Bluetooth, kamera nece da fokusira, baterija slaba. Definitvno je za menjanje sto pre.
Koliko bi mogao da bude na KP iPhone 17 Pro kad se pojavi? Konam oko 1300?
To mi bas i nije isplativa razlika u odnosu na 16 Pro koji je 900.
Koji biste telefon uzeli da ste u mojoj dilemi?
Silver na 16 Pro seriji je baš baš dobar uživo , odnosno Natural Titanium ako se tako zove boja.Gde je crni Pro model? 😭 Sad moram silver da uzmem...
Cene identične kao prošle godine i u CH i u DE. Bravo za Apple.Cene:Pogledajte prilog 504716
Edit:
Pogledajte prilog 504736
Izgleda cu morati gospođu da šatro vodim u Colmar i svratim slučajno do shvice 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari