Šta je novo?

iPhone 17

Od mene max respect što su konačno i ma "običan" model gurnuli 120hz i 256gb start...baš sam prijatno iznenađen. Kontam da neće ni da probaju da rizikuju sa raznim pixelima i sličnim pokušajima krađe korisnika, čak sam i ja siguran da će da izdominiraju sa ovim telefonom.

Boja mi nikad nije bila presudna jer svakako zavrsi u masci. Trenutno beli 16 pro 256 u crnu masku jer se tako naslo u trenutku na stanju...

Prilicno ozbiljna poboljsanja. Ja to vidim kao kompenzaciju za AI fijasko koji verovatno brine investitore.

Sa ovakvom ponudom imaju zagarantovano fenomenalnu godinu. Bukvalno za svakog po nesto i pregrst razloga za upgrade, sta god da imate trenutno.

Slobodno se moze reci "pokidali su"

Lepo izgleda ovaj air , one zapravo je po tehnickim karakteristikama i kameri isti kao 17? Ima slabiji procesor i losiju kameru od pro

Iznenadjujuce lep napredak base modela,iako su mi proslogodisnje boje bile lepse.
Pro serija mi se ne dopada-boje uzas,dizajn za mene no no,i standardni mali upgrade kao i svaki put,mada je to vec standard kod svih proizvodjaca. Mada ruku na srce povecanje rama je svakako pohvalno,i sigurno bolji dodatak od camera contorl dugmeta koji je bio upgrade na seriji 16 (ne znam da li iko ziv koristi to glupo dugme).

Od mene max respect što su konačno i ma "običan" model gurnuli 120hz i 256gb start...baš sam prijatno iznenađen. Kontam da neće ni da probaju da rizikuju sa raznim pixelima i sličnim pokušajima krađe korisnika, čak sam i ja siguran da će da izdominiraju sa ovim telefonom.
"max respect", pa LOL. Morali su nešto da urade kada im je AI tropa. Ovo je odlično za Android, ovo će oboriti cene samo tako.

Iskreno, meni PRO sa ovom keramikom iza izgleda skroz kul, nekako retro, sto volim...ne smeta mi plato, sto bi rekli ovi iz epla... :D
Svakako na vecinu telefona ide maskica...sto se maskica tice...ona providna mi se ne svidja nesto, posto ima beli deo gde je keramika, ona kao platnena je skroz okej :D
Svetlo zeleni 17 je kul :D
Mada, svi su mi cigle...cekam da opet izbace neki Mini za koju godinu, sa manjim okivirima oko ekrana, dinamickim ostrvom, malo boljim kamerama i boljom baterijom :D

5g antena za US esim only

Nazad
Vrh Dno