Šta je novo?

TWS slušalice

Kako su se pokazale samsung buds 3 pro?
Vidim da su dosta podeljena mišljenja,neki čak pričaju i da jedna slušalica vremenom prestaje da radi?

Od 50 do 100 EUR je gotovo svejedno koje uzmeš, nijanse su u pitanju, ili kupiš 3-4 top modela u tom rangu i miran si, menjaš po potrebi. Ne mogu već tri meseca da pročitam na ovom forumu ništa korisno zbog spamovanja o istim stvarima
Nema tu mnogo pameti , kod muzike i twsa generalno, ako si zadovoljan nekim od 30 evra radice ti posao i bice ti top , sve dok slučajno ne čuješ neke od 100e , isto vazi ako cujes neke od 200e, razlika postoji uvek isto kao i kod hifi sistema , ali ti uvo to ne može percipirati dok ne cujes bolje, e posle je velik problem 😄 soundpeats capsule pro plus model i soundpeats engine 4 su daleko po zvuku u rangu do 100 evra. (posebno engine 4 koji je 35 evra i ima bolji zvuk od capsule pro plus , ali nema anc i transparentni mod , ali samo staviš memory foam tipove zbog udobnosti i ko hoce nesto hifi dobije itekako, to je da kazemo veliki izuzetak 👍😀)

Poslednja izmena:
Kako su se pokazale samsung buds 3 pro?
Vidim da su dosta podeljena mišljenja,neki čak pričaju i da jedna slušalica vremenom prestaje da radi?
Meni su to jedine slušalice gde nisam uspeo da nadjem 100 posto dobar fit i menjao silne tipove, mislim fit je dobar ali nekako mi se izvuče vremenom i anc je bio baš prosek, a ljudi ga navodno hvale , meni je anc od 1 do 10 jedva 5 cak i kad ih nabijem , zvuk je dosta dobar dual drajver, base je zbog toga dobar kao i visoki, ne zvuce mi široko i ispunjeno u uvu, nego jako plitko i usko sa veoma dobrim detaljima , ali soundstage je ok, širok, ali opet usko skoncentrisan u uvu, cim se malkice izvuku makar i 1mm zvuce jako šuplje i base opadne za 200 posto, zato je Samsung ubacio nivelaciju da ako ti je detektovao na jednom uvetu malo lufta tu pojača base baš dosta i ti dobiješ utisak da je isto , ovo radi ok, ali opet cudi me da nisam fit uspeo da nadjem , glava im je po meni krupna previše , velika mana kutija ne moze da se puni bežično, može, ali se usija na 300 stepeni , pa ako hocete da ih uništite i spržite za 2 meseca može i istopite case. Ne pune se lepo često zbog položaja u caseu. Precenjeno max 100 evra jeste dobar i solidan zvuk pri dobrom fitu ako uspete da ga postignete i glasovne komadne , ali preporučujem google buds 2 pro ili soundcore ili soundnpeats modele.

Šta je dobro u Honor ponudi kod nas. Da ima dobar mikrofon?

Earfun Air 4 Pro su stvarno toliko dobre?
Nešto još za slične novce pogledati?

Volim flat zvuk koliko je to moguće u ovom cenovnom rangu.

Trenutno koristim Edifier tws1 pro i mikrofon na njima je blago rečeno užasan. Zapravo je nefunkcionalan. Plus nemaju ANC.

Uzeo bih preko amazon.de

Earfun Air 4 Pro su stvarno toliko dobre?
Nešto još za slične novce pogledati?

Volim flat zvuk koliko je to moguće u ovom cenovnom rangu.

Trenutno koristim Edifier tws1 pro i mikrofon na njima je blago rečeno užasan. Zapravo je nefunkcionalan. Plus nemaju ANC.

Uzeo bih preko amazon.de
Imaju bas dobar zvuk ja sam ih cuo na sat vremena, ne znam za mikrofon.

Imaju bas dobar zvuk ja sam ih cuo na sat vremena, ne znam za mikrofon.
Preporuka za pi8 , Bowers and Wilkins , velika je razlika ako konzumirate muziku u tonove , kažu da je rex 5 od noble audio focus bolji , verujem ima 5 drajvera , ono što ti mogu reći tebi koji čitaš , kad se zamene slušalice velika je razlika , ja sam prvi bio skeptik , sad zalim pare realno posle pi8 daš pare ali jednom , ne uzimaš ništa posle , iskreno pricam. Inace drugar sa foruma mi je reko da uzmem gemini 2 i jesu one bolje na prvu loptu i imaju jači bas , ali kažem ali , pi8 imaju bolju separaciju instrumenta i prosto bolje su na duze staze. U tom rangu do 500 evra jesu najbolje, i ok im je anc i transparentni mod. Tako da verujem da ima onih koji se dvoume , to je izbor .

@Preeky
Potpisujem sve. Moja sestra pre 2 god probala AirPods 2 Pro samo nešto na kratko...
Nije se smirila dok ih nije kupila.

Svi vi što pitate za slušalice po 427. put, znate da imate Search thread dugme u gornjem desnom uglu? Jedna te ista pitanja za jedne te iste modele, mi koji pratimo temu za pročitati nešto zapravo novo na temi ne možemo sto puta davati i čitati iste odgovore na ista pitanja. Malo truda, nije teško stvarno.

Svi vi što pitate za slušalice po 427. put, znate da imate Search thread dugme u gornjem desnom uglu? Jedna te ista pitanja za jedne te iste modele, mi koji pratimo temu za pročitati nešto zapravo novo na temi ne možemo sto puta davati i čitati iste odgovore na ista pitanja. Malo truda, nije teško stvarno.
Evo ja 3.put pitam za Huawei freebuds 4pro, nigde na forumu nisu spominjane ranije.

Nije ti mozda posle 4x ponavljanja istog pitanja bez odgovora palo na pamet da ih niko ne koristi od prisutnih?

Ima li neko earfun air 4 pro?
Na forumima podeljena mišljenja,neki ih hvale neki kažu da su loše.
Neko ovde da podeli svoje iskustvo?

Kupi jedne ili druge i uživaj. Ne može niko svojim ušima da ti preporuči kakve će biti u tvojim ušima. Ja sam ti već napisao za Capsule 3 pro+ da mi ih je uzela supruga prvi put kad ih je stavila u uši, tako da ih više nemam ni ja. Stigle su danas sirotinjske T3 Pro, meni vazda šta ostane.

Ne možeš da pogrešiš ni sa jednim, uzimaj već.

Imate nekog pouzdanog prodavca za prave i originalne air pods 2 pro slusalice?
Hocu zeni da pazarim iste ali kad otvorih KP, umalo ne padoh sa stolice. Cene idu od 2k dinara do 200e. Hocu originalne i nije problem da platim ali ne zelim da mi neko uvali fals sluske.

A1

ok, tamo si siguran da je original. ima sigurno i u istyle

Juče stigle T3 Pro, povukle firmware, podesio ekvilajzer (prvi pitsi gde je stvarno trebalo) i mnogo bolja slušalica nego što košta. Čak i ANC šljaka, i transparent.

Vrh Dno