На локацији код таста и таште уведена Duo услуга у петак. Ево већ 4 дана како користе, не жале се ни на шта...за то вријеме сам био 2-3 пута на кратко, ишчачкао шта сам мислио да је потребно и оставио им на коришћење. Рутер даје бољи сигнал него неки стари Телекомов који су имали већ 4+ године, брзина је у оквирима обећаних 300/150, тако да је с те стране све како треба.
У њиховој згради А1 има своју инфраструктуру (од бившег Тарго телекома), питао сам момка кад је дошао да ли може да сплајсује влакно са већ постојећим Телекомовим, што је инсталатер (само један је дошао, подизвођач, наравно) учинио без икаквог проблема, тако да није било никаквог бушења нити прљања, превезао је шта је било потребно по ормарима, укључио и регистровао уређаје, дао да се носилац уговора потпише на таблет (радни налог и уговор), те су аутоматски стигле копије на имејл адресу, услуга је провјерена, документовао је то фоткајући истим тим таблетом и то је то, за сат времена све било готово...
Кад је већ колега
@Gileb споменуо даљински, моје импресије су биле сасвим другачије

Ограђујем се тиме што сам га држао 2-3 пута по пар минута, али сам баш помислио како је згоднији за употребу људима који не могу да савладају компликованије моделе са више дугмића. Има нумерички дио, довољно су велики сви тастери и нема сувишних, постоје посебни тастери за појачавање/смањивање звука, мјутовање, пребацивање канала, паузирање и поновно пуштање садржаја, минималан број пречица за друге функције - за простог корисника милина...
kako funkcioniše box
jel se odmah pokreću tv kanali ili mora da se odabere aplikacija
Да одговорим и
@dj90 - прво укључивање бокса који је рецимо био искључен из струје води на home мени самог Google TV система, али тамо нема никаквог bloatware-а, само апликације Xplore TV, Netflix и SkyShowtime. Након укључивања XploreTV апликације у подешавањима може да се изабере да се након укључивања одмах покаже Live TV опција (чини ми се да се тако зове, не знам сад напамет), углавном после тога након било ког гашења на дугме даљинског који уређај води у standby и поновног укључивања, аутоматски се диже XploreTV и може одмах да се гледа канал на коме је остало. Могуће да има још неки детаљ у вези са тим како се понаша након које акције, али то је оно што сам сам примјетио за то мало времена док сам чачкао и подешавао и обрадовах се што то може да се подеси, да немамо компликацију и објашњавање старијим људима више корака да би дошли до жељеног циља који је свакако гледање тв програма а не чачкање по менијима самог бокса...