Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne radi kupon. Navodno sam pokupio onaj od $1 na iznose od $1.01 i preko, ali ne primenjuje se, čak ni kad ručno ukucam kod.

Da li lično isprobaš ove kombinacije?

EDIT: Rsdi onaj preko same stranice, preko Estimated after benefits linka.
Kupio sam i sam, nego je problem sto nekad moras da nadjes sam kroz Coins sekciju a ne direktno kroz link sa foruma, a nekad cak ni tako nece.

Prilozi

• Screenshot_20250901_154841_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250901_154841_AliExpress.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 245
Ili ih nema vise ili je drugacije zavuceno, promenio mi se izgled aplikacije u medjuvremenu.

Probaj kao Razbojnik da odradis

Ja ne vidim gde je problem. Čak I da ne radi kupon imas ga za 1.70$

Prilozi

• IMG_7351.jpeg
    IMG_7351.jpeg
    92.7 KB · Pregleda: 102
  • IMG_7352.jpeg
    IMG_7352.jpeg
    76.6 KB · Pregleda: 153
Ne sećam se da je juče bilo ovako, nema više popusta u procentima već sada odmah piše koliko će da košta i koliko novčića je potrebno.

Prilozi

• AISelect_20250902_073211_AliExpress.jpg
    AISelect_20250902_073211_AliExpress.jpg
    203.6 KB · Pregleda: 128
Da, od nedavno isto. Malo je bez veze kada pretražuješ, ne vidi se koliki je popust dok ne uđeš u artikal.

Skinuo sam stariju verziju AE app i ne pomaže ništa, i dalje se ne vide procenti kao ranije

Meni Kinez javio za onaj oriko 2,5 inča case da poništim trgovinu da će da refundira jer sam zatražio da mi pošalje sa realtek čipom kaže kako sada pravi isključivo sa jmicron ako mu je za verovati.

U sustini radice i JMicron za 70 kinti (ako si ga toliko platio), samo je nekako sa njima veca sansa da prave probleme. Ako nista drugo bice zastitno kuciste za neki od SSD i HDDova.

A aplikacija je sad mimo Save Now koji je jos u procentima bas utupljena. Sad moraju da se prate i pamte cene da se ne podvali nesto kao "popust".

Mada sa druge strane za neke artikle odmah vidis koliko ce da kostaju, iako je dosta puta ta cena netacna jer nas zavitlavaju sa kuponima i njihovim vazenjem za nas region.

Samo da ne diraju priliv novcica do daljeg, i na ovo cemo da se naviknemo :)

0.56$ kroz Save Now i kupon prodavca kad se otvori/zaprati prodavnica, mozda ima jos masinica na ok popustu kad se prodju artikli prodavnice i proveri Coins/Save Now

I just found this on AliExpress:
US $10.74 | Kemei professional nose hair trimmer beard trimer mens eyebrow nose trimmer for nose and ear cleaner hair removal machine

Prilozi

• Screenshot_20250902_112105_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250902_112105_AliExpress.jpg
    58.9 KB · Pregleda: 84
Isprobao sam Orico fioku sa Jmicron čipom i ok je, imate nekoliko firmware-a da isprobate ukoliko imate neki problem. Da li i kod vas skoro sve pošiljke šalju sa praćenjem, a samim tim i pregled carine i plaćanje poštanskih troškova?

0.56$ kroz Save Now i kupon prodavca kad se otvori/zaprati prodavnica, mozda ima jos masinica na ok popustu kad se prodju artikli prodavnice i proveri Coins/Save Now

US $10.74 | Kemei professional nose hair trimmer beard trimer mens eyebrow nose trimmer for nose and ear cleaner hair removal machine
Interesantna stvar. Kad otvorim na laptopu bude cena 9,40. Kad otvorim u aplikaciji, cena je 10,74 pa bude viša cena nego kod tebe. Svejedno, hvala.

Probaj sam da navigiras kroz aplikaciju, direktno kroz link izgleda ne funkcionise kako treba

Oni sonizoon diskovi sto sam se zalio da crkavaju, imao sam ih 5 komada, svi crkli, posto su svi kopirali rufusom windows na flash, pa zatim instalirali os, vecina je crkla nesto tik iza instalacije windowsa a ne tokom rufus kopiranja, sta se desava nemam pojma, ali definitivno je djubre tesko od flesha. Nakon sto crkne, vise se ne vidi nigde u sistemu, samo se greje kao lud. Nikad mi nisu crkakavli usb flesevi, ovo prvi put vidim sad.

Poslednja izmena:
Koji tačno su u pitanju? Ako možeš da okačiš.

svi iz poslednje porudzbine, placeni sa bezveze popustima, znaci nisu ni jeftini ispali, a to su jedan srebrni, dva crvena i dva plava sa providnim kapicama na portu, imaju led sa zadnje strane u crvenoj boji, pre toga samo jedan metalni, mislim da su svim ovima bile vece brzine, mozda je to uzrok da se kontroler zapali ili sta vec.

Ceo život koristim fleševe, ali ono što mi prvo pada na pamet pošto su im brzine bile 150/ 115 MB u proseku za čitanje i upis je to da oni nisu verovatno bili zaključani na bezbedne brzine, pa je uzrok pregorevanja kontrolera verovatno baš ta velika brzina i to upravo čitanja. Pošto su oni svi do jednog izdržali upis. Ali kad uzmeš da instaliraš windows iako je ovo neka šrinkovana verzija da kažemo nekih 3,4 GB, on to dok kopira radi punom brzinom i verovatno tad zvizne...

Isprobaj baš crveni taj sa providnom kapicom. Ja već sad kontam da ni jedan taj u bojama nije dobar, možda oni metalni ako su rađeni kvalitetnije.

5700x 92$, stoji u Biznis delu da radnja postoji od 2019 godine pa bi trebalo da je ok.

Cena je tako tako, na ivici

US $138.08 | AMD Ryzen 7 5700X New R7 5700X 7NM 4.6GHz L3=32M 8-Cores 16-Threads 65W Socket AM4 DDR4 Zen 3 CPU Processor but without cooler
Za ovo stoji da ne šalju u Srbiju.
Mada žali bože kad nismo uzimali 5700x3d dok su bili jeftini.

Nazad
Vrh Dno