Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Da li postoji neki dobar mini PC koji bi mogao da se uzme na Temu? Ne za igranje. Ali da bude dobra mašina koja bi generalno otvarala 50-ak tabova, malo crtanja, nikakva video montaža. I da li se isplati? Hvala! 😁
Isplati se jedino sto neces placati carinu ali su Mini PCjevi slabijeg kvaliteta i izbora nego na Aliju na primer. Najpovoljniji ti je Genmachine Ryzen 5 3550h ili Ryzen 7 4700u dodju oko 18-20.000 sa popustima.. imas i jeftinije sa Intel N150 ali to je sve quad core , tabovi ce ti najvise zavisi od memorije pa neki sa 16gb je minimum...e sad koliko para si spreman da ulozis je pitanje...

Pre nedelju dana mi opet izašao claim credit (nešto tipa 14000 na 19000). Naručim isti mini PC koji mi već jednom nije isporučen. Opet ista situacija, Temu ne isporučuje paket i automatski refundira novac.

Međutim, Temu mi sada dozvoljava da preuzimam kredit u naredna 4 dana, kao da je paket isporučen (slika). Dakle, time što mi 2x nisu poslali paket, meni je donelo besplatnih 35000 kredita (prošli put 20k i sad skoro 15k). Plus, dobih i 20% vaučer pre par dana jer sam se žalio da mi ne isporučuju paket.

Ako mi opet dođe ista ponuda za cc, znaću šta da naručim. :)

Screenshot_2025-08-31-18-23-44-509_com.einnovation.temu-edit.jpg

Pre nedelju dana mi opet izašao claim credit (nešto tipa 14000 na 19000). Naručim isti mini PC koji mi već jednom nije isporučen. Opet ista situacija, Temu ne isporučuje paket i automatski refundira novac.

Međutim, Temu mi sada dozvoljava da preuzimam kredit u naredna 4 dana, kao da je paket isporučen (slika). Dakle, time što mi 2x nisu poslali paket, meni je donelo besplatnih 35000 kredita (prošli put 20k i sad skoro 15k). Plus, dobih i 20% vaučer pre par dana jer sam se žalio da mi ne isporučuju paket.

Pogledajte prilog 503796
Daj mi link od tog minipc sto porucujes i odbijaju te 😀😀😀

Isplati li se neki tablet trenutrno preko Temua? Tipa youtube, facebook, novine.

Na claim credit dobijam 11.400 ako potrošim 14000+
Dobio sam ranije manje iznose, ali nisam iskoristio pa mi povećali na sve više.
Da li postoji način da smanjim ponovo? Treba da kupim neke stvari u iznosu od ispod 10.000. Ne bih da kupujem šta mi ne treba samo zbog bonusa.

Probaj ponovo za 24h kada ti istekne ta promocija, verovatno će ti vratiti na manji iznos - tako je barem kod mene, uglavnom dobijam 2500/4000, pa onda jednom u X dana neki suludi iznos tipa 9000/10000 i slično...)

Kako povecati limit od 2500 na cc?

Ako išta znači, kada odeš na view order details, imaš dugme kod svakog artikla za price adjustment:
Pogledajte prilog 503675
Hvala ali na istom ovom mestu nemam opciju price adjustment. Sve drugo imam. Možda zato što je prošlo 33 dana od kako je pošiljka poslata ili primljena, više ne znam ni sam jer pišem napamet. A čini mi se da sam pročitao da price adjustment radi u prvih 30 dana.
Nije me bilo neko vreme na benču i vidim da su me neki isprozivali što sam napisao da sam sve od krpica uzimao u dve veličine. Tako inače kupujem i na amazonu i na bilo kojem sajtu, jer brojevi često nemaju nikakvog smisla pa čak i ista marka patika i brojeva mi je uvek ista nego je kalup nekad veći a nekad manji, ako nemam mogućnost gde da probam kao što ovde nemam, onda moram da naručim barem dve veličine. Negde plaćam vraćanje a negde mi je vraćanje uključeno u cenu.

A ono što mi ne odgovara da vratim. Nisam najbolje razumeo oko vraćanja da li imam po paketu jednu stvar besplatno da vratim ili svaku stvar jednom mogu besplatno da vratim. U svakom slučaju iz četiri paketa koje su mi stigla (i koje još nisam otvorio), biće stvari za vraćanje i sve ću ih staviti zajedno u jedan veliki paket i tako vratiti. Pa ću napisati ovde kakvo je iskustvo. Ne znam zašto se to smatra cimanjem, jer neko prodaje robu koja je upravo tog tipa da mora da se proba, dok neka druga roba kao što je memorija ne mora da se proba sem da se vidi da li radi ili ne radi. Dakle svesni su šta prodaju i da će svako imati problema sa kupovinom online garderobe. Inače to ne volim da radim i ne kupujem online ali rekoh da probam jer ovde ima nekih stvari koje se inače ne mogu naći u Beogradu a mrzi me često da idem u kupovinu gde god da se nalazim. 😜

@notsuapps
Sada sam uporedio sa cenama na kupujem prodajem i definitivno je jeftinije je kupujem prodajem i ne isplati se kupiti na temu. AliExpress više ne gledam.

Poslednja izmena:
@owim
Ne mešaj Temu i Amazon, za Amazon imaš posebnu temu.
Postoje bar kodovi za proizvode i bar kodovi za pošiljke i jedni sa drugim veze nemaju. Temu vodi evidenciju za povrat po bar kodu proizvoda dok je na Transferi bar kod pošiljke i šta sadrži sama pošiljka (bar kod/ovi proizvoda) te ako im se oće možeš da se oprostiš od onoga što nisi poslao kao pošiljku a dobio si etiketu za povrat, zvanično odustao si od povrata.
Dž povrat jednog artikla je po porudžbini a ne po "paketu" što je dosta puta napisano.
Što se tiče prozivanja sam sebe prozivaš i mislim da nema potrebe za objašnjenjem zašto "Nije me bilo neko vreme na benču"

Taj Dell je mini PC.
Da li i ti misliš da su cene na temu naduvane u odnosu na kupujem prodajem? Juče sam poredio i ne isplati se. Ako me neko ubedi u drugačije uzeću kineski Temu mini PC Ryzen 7xxx 16GB, 1TB, što je oko 44.000 RSD ali svi znamo da imamo ipak različite cene i da ne možemo direktno porediti ali to je neka okvirna cena.

Ne mešaj Temu i Amazon, za Amazon imaš posebnu temu.

Nikada nisam poredio Tmu i Amazon. Još nisam ni otpakovao temu pakete tako da ne znam šta mi odgovara a šta ne ali svakako biće tu odeće za vraćanje i to ću vratiti u svakom slučaju sa bar kodom ili bez. Piše da je rok za vraćanje 90 dana. Ne vidim nikakav problem. Hajde, uživaj!

A čini mi se da sam pročitao da price adjustment radi u prvih 30 dana.
Tako je, Price adjustment možeš da aktiviraš najkasnije 30 dana od dana isporuke paketa. Vodi računa da su neki korisnici prijavljivali da im navodno nakon toga ne radi Claim credit i slične promocije (kod mene konkretno sve i dalje radi, čak mi se vratio i discount777, videćemo do kada :cool:)

Pogledajte prilog 503796
Kad porucis, da li ti urade potvrdu porudzbine? I posle koliko vremena otkazu?

Kad porucis, da li ti urade potvrdu porudzbine? I posle koliko vremena otkazu?
Samo stoji poručeno, a posle 7-8 dana automatski ponište i refundiraju novac. Jutros mi opet izasla ponuda 14800/19000+, pa naručih opet 😂
Sad kad krenu svi da poručuju mini PC da im ne bi stigao. A Temu nabavio novu količinu, pošto su videli pomamu za njim. 😁
Imaju na stanju, ali iz nekog razloga ne šalju. A i da pošalju, opet ostaje 15k kredita, a za pc ću se snaći :D

• Funny
Reagovanja: M J
Radi se o lutriji do koje se stiže iz reklame (sa društvenih mreža najčešće). Kao nagrade se nude uglavnom telefoni i tableti, ali kada artikal bude rasprodat, onda ponude izbor onoga što košta do 50€, u proseku oko 30. U pretrazi kucaš flashsale01 (prihvata se flash sale 01) i kada posle 21h klikneš na Grab now i ako te odvede direktno na naplatu ili ponudi izbor vrste tog artikla, to znači da si ga osvojio za 99 dinara. Ne može da se plati iz kredita, već isključivo drugim metodom plaćanja (platna kartica, GPay ili PayPal).
Ja sam ušao preko instagrama, ali ne znam kako dalje, u 21h kad je to da kažem izvlačenje, šta treba da se uradi kad se uđe na Temu?

Ja sam ušao preko instagrama, ali ne znam kako dalje, u 21h kad je to da kažem izvlačenje, šta treba da se uradi kad se uđe na Temu?
Ukucaš flashsale01 u pretrazi i čekaš da se pojavi Grab now dugme. Međutim, fora je i što sistem ga ne oboji iz svetlo narandžaste u tamno narandžastu sa jasnim natpisom na vreme pa se to desi tek u 21:00:02 i praktično prođe tačno vreme ne tvojom krivicom, čak i da ti je potpuno brza i stabilna konekcija. Moja taktika je bila da refrešujem u 20:59:58 i po prvi put mi je samo izašlo da odaberem varijantu A ili B (sa ili bez futrole), pređem na dalji korak i platim karticom iako sam imao kredit. Viđao sam one koji jednostavno samo čekaju bez refrešovanja, dok je jedan član naveo da je došao u 21:03 i ugrabio Honor X8 tablet.

E, kupih ovaj Tritom od 7" za 99 din, nije nešto po spec., dal bude i boljih ponuda?

• Like
Reagovanja: uji
Čestitam! Slični su uglavnom. Trebalo bi u najboljem slučaju da bude MT8768 i 4GB RAM, ali za surf i još ponešto to je sasvim ok.

Jel ta flashsale akcija ima svake veceri od 21h za neke random predmete ili? I jel mora jos nesto do 1700 din da se naruci ili moze samo taj predmet? :)

Platiš samo taj predmet. Kada ti stigne paket, na nalepnici stoji vrednost 99 i sve fer.

Vrh Dno