Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

stavio pogresne prnscr u predhodnom postu. ovi su za 16k na 15.5

Prilozi

• Screenshot_20250f.png
    Screenshot_20250f.png
    68.2 KB · Pregleda: 70
  • Screenshot_20250v.png
    Screenshot_20250v.png
    366.9 KB · Pregleda: 34
  • Screenshot_20250s.png
    Screenshot_20250s.png
    241.4 KB · Pregleda: 72
Jel kupovao neko airfryer sa Temua? Minimum 6 litara.
Da iskoristim ako mi opet da CC, ispasce mi skoro pa dž. 😀😀😀
https://share.temu.com/SKCywsVXyLB

Ovaj koristim već 3 meseca. Odlično se pokazao. Doduše ja sam ga kupio na Temu od drugog prodavca, kod kojeg ga više nema na stanju, ali to je taj, čak je sada i jeftiniji. (P.S. Ko hoće dobar pomfrit iz Airfryera neka kupi zaleđeni pomfrit, domaći nikada ne može da ispadne dobar i važno je da se ne stavi mnogo krompirića, samo jedan sloj u jednoj turi prženja)

• Like
Reagovanja: s5p
Ako se žalite korisničkoj podršci, tipa da paket nisu spakovali na vreme, možete dobiti kupon za popust od 20% (max umanjenje 2000 din.)

Prilozi

• Screenshot_2025-08-28-00-09-58-586_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-28-00-09-58-586_com.einnovation.temu-edit.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 57
@hatab001
Gledam taj i jos 2-3 modela. Jel si prethodno koristio neki ili ti je ovo prvi?

Moze i domaci da ispadne super samo prethodno mora da se prokuva.
Ceo krompir, ili iseckan se prokuva?

P.S.
Obican airfrayer ili onaj kao pecnica (airfrayer oven) ? Sta je bolje po vama?

Poslednja izmena:
Ne mogu da nadjem stranicu za claimcredit da pokupim kredit za porudžbinu, može mala pomoć?

Ne znam koliko se ovo isplati, jer za iste/slične novce imaš Xiaomi AirFryer kod nas sa garancijom :)

EDIT: Jedino uz neki dobar povrat kredita, tako može...

@hatab001

Ceo krompir, ili iseckan se prokuva?

Iseces ga, i ond aga izblansiras u vreloh vodi. I obaveznoosyavi da se ocedi od vode na salveti pre nego sto ubacis u airfryer.

• Like
Reagovanja: s5p
Ne znam koliko se ovo isplati, jer za iste/slične novce imaš Xiaomi AirFryer kod nas sa garancijom :)

EDIT: Jedino uz neki dobar povrat kredita, tako može...
Daje mi cesto povrat kredita gde npr platim 9000 din a vrati mi 10000 din
Zbog toga... Ispadne dž. 😀

Koliko primetim, na ovom flashsale01 je uvek rasprodat predmet. Ne znam koja je poenta da stavljaju reklame već rasprodatih itema..

Koliko primetim, na ovom flashsale01 je uvek rasprodat predmet. Ne znam koja je poenta da stavljaju reklame već rasprodatih itema..
Da svakako dodješ na Temu, možda nešto drugo kupiš

Imaš mogućnost ispod da odabereš drugi artikal i da te odabir preusmeri ka Temu aplikaciji.

Meni je frka da li će stići slupan wide touch monitor od 23x8cm koga sam uslužno poručio, a kamoli nešto kudikamo gabaritnije.

Poručivao sam više tih touch monitora sa Temu. Svaki je stigao ceo i ispravan. Svakako imate zaštitu, ako se išta desi u transportu. Nije to AliExpress (gde me zezaju za pogrešno poslatu zaštitnu foliju od $2).

Je l' ovi M-ONE za TEMU dostavljaju i vikendom? Jer oni koliko vidim imaju samo predstavništvo u Beogradu, a ja sam iz Niša tako da ne znam ni ko to dostavlja...

Očigledno sam glup: Kako se koristi price adjustment? Kupio sam nekoliko paketa ali nigde ne vidim tu opciju i kažu mi da se nalazi kada se ode na narudžbine pa se izabere konkretno narudžbina pa se izabere konkretan artikal ali kod mene toga nema. Ima samo opcije za vraćanje. Tu sam izgubio pola sata sa operaterom na kineskom i ništa nije znala da mi objasni.

Samo ukratko ako nekome nije teško. Hvala veliko unapred! 🫣

Da li postoji neki dobar mini PC koji bi mogao da se uzme na Temu? Ne za igranje. Ali da bude dobra mašina koja bi generalno otvarala 50-ak tabova, malo crtanja, nikakva video montaža. I da li se isplati? Hvala! 😁

Ako išta znači, kada odeš na view order details, imaš dugme kod svakog artikla za price adjustment:
1756536637401.png

Kakav je dalji postupak kad se klikne ne znam, jer mi se do sada nijednom nisu menjale cene nakon narudžbine da bih isprobao.

Jel uspeo neko da provali kako dobiti 980% na claimcredit? Meni ponudilo jednom, nažalost nisam mogao da odaberem proizvode tada i više ne nudi.

Pitanje, kad se kupuje putem claim, dal je moguce kupiti dva artikla iz jedne ponude. Recimo lupam, autic crvene i plave boje? Nikako da provalim kako

^ ne može. Probaj da nađeš isti takav artikal kod drugog prodavca.

^ ne može. Probaj da nađeš isti takav artikal kod drugog prodavca.
Glupost... trebaju mi neke posude u vidu brojeva za rodjendan... i prodaje se svaki broj posebno... kupim dvojku ne mogu trojku, a ko zna da l je isti broj kod drugog prodavca... malo bzvz, al ajd

Kada nudi onaj paket kupona uz kupovinu 2 proizvoda, uvek spominje neki dodatni kupon od 2000 bez minimalne ptrosnje, medjutim posle nikad ne vidim taj kupon. Zna li neko o cemu se radi?

Nazad
Vrh Dno