Ja imam isti slucaj sa njima. Vratio artikle jos pre skoro dva meseca i jos uvek nije refundiran novac. Nakon par poziva call centru, na profilu stoji da je proces zavrsen i da je novac fefundiran ali novca nigde na racunu. Tj na racunu leglo nekih cc 400din a trebalo je nekih 8-9000.
Dobio od njih i taj famozni ARN broj, kao dokaz o uplati, medjutim banka preko tog broja ne moze da vidi nikakve detalje transakcije. Tako da se trenutno vrtim u krug sa bankom i ananasom. Ananas kaze da je to jedini nacin da dostave dokaz o uplati, banka kaze da im to nista ne znaci i da mora neki dokaz gde se vidi iznos i sa kog racuna je uplaceno.
Trenutni status je, da ce ponovo proveriti sa finansijama da li mogu da se dobiju jos neke dodatne informacije o uplati pa ce mi se javiti.
Inace, do sada mi se ovo nije desavalo sa njima a kupovao sam i vracao bezmalo puta do sada. Uglavnom kada se placa karticom, sredstva uvek stoje kao rezervisana neki period pa kad se uradi povracaj i odobri isti, takoreci odmah se vrate pare na racun.