Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Onda neka kupi, pa posle par nedelja da proda, pukne para i smiri se. :D

Svaka čast što se trude da naprave što jeftiniji soc. Ali I da naprave odličan po toj ceni uredjaji im nisu mnogo jeftiniji od konkurencije. Onda ne bi trebalo da ne prelaze 800evra.
Ništa ne fali Pixelu što mu SOC nije top u benčmarku, kao ni Huawei-jevoj Puri, ali ne može onda da košta 1100e uz sav ostali hardver. Mislim može, al' neću ga platiti.

Fina je ova nova boja, moonstone 😃
Pogledajte prilog 503225

Prelep telefon, meni možda i najlepši telefon trenutno na tržištu,

Što se tiče boja treba da se vidi uživo ili bar da izađu kršteni testovi i revjui, ali nešto mi se i ne dopada izbor boja na 10 Pro.
Moonstone na nekom snimku izgleda blago i beživotno ljubičasto što nikako ne bih želeo na svom telefonu.
Obsidian ne izgleda isto kao na 9 Pro ili mi se čini?
Prošlogodišnji Hazel mislim da je nenadmašiva boja. Porcelain im je isto bio super, ne znam da li je ove godine isti. I Rose Quartz je bio vrh iako je ženski

Na slici je XL.
Za koji mjesec ce 2 godine kako koristim 15 PM, sve super mi radi ali mi je malo dosadio. Gledao sam 25 ultra kao zamjenu ali Samsung nikad nisam gotivio.
Pixel 6 sam dugo koristio i bio mi je okej sasvim. I sad kad bih uzmao, uzeo bi 10 pro ali jedan od najvecih razloga sto mi se ne ide sa iOS je Apple Pay. Nijedan wallet nije siguran kao on i koristim ga vise puta dnevno, za narucivanje svega i svacega i placanje... Takodje i apple watch i airpods koristim svakodveno, apple music placam isto i ne znam kako bih se navikao na sve to novo.
Ako mozes da koristis ajfon najbolje ti je da ga ni ne diras, uzmes 18 Pro(Max) i to je to.
I ne znam koliko ti je bitno ali baterija na 10 Pro gotovo sigurno ima da ti traje duplo krace nego na 15PM, zvucnici su isto prosek i tako neke bogomoljke da ces samo da se smoris sa "ocekivao sam vise"

I kao sto si rekao, ekosistem.

Ne znam zašto zagledate boje kad 99 posto nas sa skupljim telefonima koristimo maske...Gledajte fensy maske 😁
Slažem se. Zato bi moj izbor bila Bellroy Leather Pixel case u Sienna boji. Jeste jedna od skupljih, ali, nudi vrhunski kvalitet izrade - pravu kožu, aluminijumske dugmiće, Pixelsnap kompatibilnost i elegantan dizajn.

Prilozi

• Bellroy Leather Pixel Case Sienna.jpg
    Bellroy Leather Pixel Case Sienna.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 22
Slažem se. Zato bi moj izbor bila Bellroy Leather Pixel case u Sienna boji. Jeste jedna od skupljih, ali, nudi vrhunski kvalitet izrade - pravu kožu, aluminijumske dugmiće, Pixelsnap kompatibilnost i elegantan dizajn.
Iz marketing pi-ara u nase usi :oops:
Ništa ne fali Pixelu što mu SOC nije top u benčmarku, kao ni Huawei-jevoj Puri, ali ne može onda da košta 1100e uz sav ostali hardver. Mislim može, al' neću ga platiti.

Prelep telefon, meni možda i najlepši telefon trenutno na tržištu,
Upravo tako, meni licno nije bitan SoC zbog samih performansi vec efikasnosti na duze staze.

Nazad
Vrh Dno