Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Onda neka kupi, pa posle par nedelja da proda, pukne para i smiri se. :D

Svaka čast što se trude da naprave što jeftiniji soc. Ali I da naprave odličan po toj ceni uredjaji im nisu mnogo jeftiniji od konkurencije. Onda ne bi trebalo da ne prelaze 800evra.
Ništa ne fali Pixelu što mu SOC nije top u benčmarku, kao ni Huawei-jevoj Puri, ali ne može onda da košta 1100e uz sav ostali hardver. Mislim može, al' neću ga platiti.

Fina je ova nova boja, moonstone 😃
Pogledajte prilog 503225

Prelep telefon, meni možda i najlepši telefon trenutno na tržištu,

Što se tiče boja treba da se vidi uživo ili bar da izađu kršteni testovi i revjui, ali nešto mi se i ne dopada izbor boja na 10 Pro.
Moonstone na nekom snimku izgleda blago i beživotno ljubičasto što nikako ne bih želeo na svom telefonu.
Obsidian ne izgleda isto kao na 9 Pro ili mi se čini?
Prošlogodišnji Hazel mislim da je nenadmašiva boja. Porcelain im je isto bio super, ne znam da li je ove godine isti. I Rose Quartz je bio vrh iako je ženski

Na slici je XL.
Za koji mjesec ce 2 godine kako koristim 15 PM, sve super mi radi ali mi je malo dosadio. Gledao sam 25 ultra kao zamjenu ali Samsung nikad nisam gotivio.
Pixel 6 sam dugo koristio i bio mi je okej sasvim. I sad kad bih uzmao, uzeo bi 10 pro ali jedan od najvecih razloga sto mi se ne ide sa iOS je Apple Pay. Nijedan wallet nije siguran kao on i koristim ga vise puta dnevno, za narucivanje svega i svacega i placanje... Takodje i apple watch i airpods koristim svakodveno, apple music placam isto i ne znam kako bih se navikao na sve to novo.
Ako mozes da koristis ajfon najbolje ti je da ga ni ne diras, uzmes 18 Pro(Max) i to je to.
I ne znam koliko ti je bitno ali baterija na 10 Pro gotovo sigurno ima da ti traje duplo krace nego na 15PM, zvucnici su isto prosek i tako neke bogomoljke da ces samo da se smoris sa "ocekivao sam vise"

I kao sto si rekao, ekosistem.

Ne znam zašto zagledate boje kad 99 posto nas sa skupljim telefonima koristimo maske...Gledajte fensy maske 😁
Slažem se. Zato bi moj izbor bila Bellroy Leather Pixel case u Sienna boji. Jeste jedna od skupljih, ali, nudi vrhunski kvalitet izrade - pravu kožu, aluminijumske dugmiće, Pixelsnap kompatibilnost i elegantan dizajn.

Prilozi

• Bellroy Leather Pixel Case Sienna.jpg
    Bellroy Leather Pixel Case Sienna.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 34
Slažem se. Zato bi moj izbor bila Bellroy Leather Pixel case u Sienna boji. Jeste jedna od skupljih, ali, nudi vrhunski kvalitet izrade - pravu kožu, aluminijumske dugmiće, Pixelsnap kompatibilnost i elegantan dizajn.
Iz marketing pi-ara u nase usi :oops:
Ništa ne fali Pixelu što mu SOC nije top u benčmarku, kao ni Huawei-jevoj Puri, ali ne može onda da košta 1100e uz sav ostali hardver. Mislim može, al' neću ga platiti.

Prelep telefon, meni možda i najlepši telefon trenutno na tržištu,
Upravo tako, meni licno nije bitan SoC zbog samih performansi vec efikasnosti na duze staze.

Gledajuci specifikacije na papiru stvarno bi morao biti efikasan. Al naravno, nista dok ne izadju detaljniji testovi.

Zato i nude dobre pare za stare mobilne u preorderu, kad izadju testovi, slaba vajda od prodaje.

Možda za geekove, za prosečnog kupca je bitna lepa reklama dok gleda NBA i dobra ponuda kod operatera.

Koliko mi ovde propadamo iduci u detalje a 98% ljudi kad im se obrise ili doda jedna aplikacija i nisu sve ikonice u drawer tu gde su bile, vise ne moze da se snadje. 95% ne zna svoj google pass. 80% ne moze da primi mail jer je slikama napunio drajv.

Nazad
Vrh Dno