Да ли неко има Ka-Ri? Да ли је вриједан за почастити се? 😅
po NDA ne smemo nista da pricamo.
ali dobili su feeedback o novom UI i totalno su ga ignorisali… tako da… videcemo
grafika je bolja, i bolje radi (bolji fps). zvuk je isto odlican.Bar grafika da bude jos bolja, malo da se vozamo po mapama i uzivamo.![]()
Bolja grafika i zvuk kada budes otvarao lootbox-ove da imas bolji osecaj u igri. Jeste i to testirali na closed beta?grafika je bolja, i bolje radi (bolji fps). zvuk je isto odlican.
Чекам га и држим те за ријеч! 😅Nećeš ništa novo "doživeti" sa EK1 u poređenju sa navedena dva. Prilično sličan tenk. Možda za koji procenati ima bolju pucaljku od starija dva tenka, ali generalno su baaaš slični tenkovi. Benefit je što zarađuje (uključujući i bondove) u poređenju sa prethodna dva, ali ako imaš u garaži Kunzea i KPZ 50t, i ako imaš devetke koje donose bondove - nije vredan davanja para.
Hoćeš da daš pare na zabavnog mediuma devetku - čekaj da ponude ponovo Udes-a 03 3. Bez premca najzabavniji tier 9 tenk koji sam igrao. Char Futur na steroidima, koji zarađuje.
Човијек се води претпоставком да ми леже такви тенкови јер њих и спомињем (рекао бих да је у праву) тако да не видим ништа лоше ту ☺️ а и генерално тенк је од доста играча окарактерисан као добар...to sto je nekome dobar tenk ne znaci da je i tebi dobar tenk. svi smo razliciti i drugacije igramo.
Ако ћемо до детаља ићи не играју се потпуно исто ни Кунзе и 50т, нормално да постоје разлике али мање више им се свима игра базира око доброг топа...tenkovi koje si nabrojao nisu autloaderi, samim tim se drugacije igraju. ali ok, tvoj je novac, igras sta zelis, nece on dati novac za tebe
edit: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-2-0-rebalance/
Наравно да сам у међувремену одгледао 10так клипова и изанализирао. Успут и након његовог савијета о ЕК1 ипак сам га купио...naravno, nisam ni rekao da ga ne probas, nego da ne prihvatas savete od drugih koji je tenk dobar, a koji ne. jer niti oni znaju kako ti igras niti ti znas kako oni igraju tenkove![]()
ne znam meni su "filed mods" na tier XI red flag: 26 modifikacija bez negativnih efekata. Dosta se fokusiraju u svim videima na XI Mausa-jer je verovatno najsličniji tier X. Međutim pojedine "specijalke" na tier XI deluju prilično zabrinjavajuće.325k
ali zato imas u “field modifications” da se otelis od grinda expa
Промјене су превелике и након овога нема назад. Надам се да знају шта раде али бојим се да ће ово доста пољуљати игру и питање је колико се овако велики update може лансирати избалансиран и испеглан...Mene jedino što odbija od EK-1 je dosta loš cammo. Mnogo lošiji od kunze, kpz a o udesu da ne pričam. Top mu je dobar i dosta je brz.
ne znam meni su "filed mods" na tier XI red flag: 26 modifikacija bez negativnih efekata. Dosta se fokusiraju u svim videima na XI Mausa-jer je verovatno najsličniji tier X. Međutim pojedine "specijalke" na tier XI deluju prilično zabrinjavajuće.
Vidim da su CC dobro pripremljeni da hajpuju što je više moguće bez nekog udubljivanja u suštinu i obraćanja pažnje na probleme.
Lajt će biti dosta veliki problem isto.
E da:
naigrašmo se sa XI na test serveru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari