Šta je novo?

World of Tanks

Šta znam meni nije ništa posebno. Top mu je OK alfa mu je dobra. He isto tako, oklop računaj da nemaš. Cammo nije neki. Može da radi naravno. Ne razlikuje se od ostalih TD bez kupole.
Да ли неко има Ka-Ri? Да ли је вриједан за почастити се? 😅

Mnogo izmena, što ne znači neosnovano da su dobre...da su sve dobre....i da će izmene ddobro doneti igri.

• Dizajn garaže: ok. ne volim kozmetičke izmene ovog tipa, jer samo nerviraju i teraju da kopaš gde je šta od onoga na šta si navikao. Ali ok, kao i svaki put do sada - navikne se čovek na sve, pa i na ovo
  • Tier XI - ne postoji dovoljno ružna reč za ovo, a da može da prođe BENCH filtere. Ovo je ubačeno da bi motivisalo dodatni grind, ništa više od toga. Sa druge strane, ubiće balans u igri (koji je ionako blizu nepostojećem)
  • Ukloniće sve radio module osim poslednjeg? Čemu onda radio uopšte? Gusenice više nemaju uticaja na load capacity? Pa čemu onda gusenice? Značajnije će uticati na brzinu? Rotaciju? Glupost.
  • Rebalansiranje tenkova je ok stvar, ali svaki put kad su to radili - napravili su više štete nego koristi. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, sumnjam da će ovo da odrade kako treba
  • MM je samo marketinški trik. Random ostaje random, a uparivanje tenkova će samo usporiti "sklapanje" timova, pogotovo imajući u vidu da je broj igrača u konstantnom padu. No, hajde da pretpostavimo da ovo ne može da napravi štetu. Zapravo, ovde korisna stvar može da bude to što će još više "isplivati" na površinu vozila koja se malo ili nikako ne igraju....što povlači za sobom novi rebalans....i tako u krug.
  • New story mission & 3rd personal campaign - mnogima može biti solidna motivacija za igranje. Da vidimo na šta će sve to da liči.
  • Nova mapa - "Vau"....ovo je baš "vau". Kad je poslednji put ubačena nova mapa (ne računajući izmene na postojećim)!? Ja se ne sećam. Čudi me da su investirali u novu mapu (investicija....jer je opšte poznato da im mape prave outsourced dizajneri/programeri, a ne oni sami)
  • Novi random eventi - meni je ovo cool. Uvek sam bio za iste, čak u toj meri da ne mogu da se uključe/isključe u opcijama, kao i to da igrač nikad ne može znati da li će da se dese ili ne. Ne samo za random, već za sve tipove borbi. Mislim da bi pozitivno uticalo na igru u smislu raznovrsnosti, prilagođavanja itd.

Fakat će igra biti masovno igrana kad dođe ovo. Prve 2-4 nedelje će biti baš hype i rast broj igrača...ali realna reakcija - posle mesec-dva dana. Možda konačno ubiju igru? Obzirom da brzinom sve više liči na Fortnite....

Dajte vi što ste upali u testiranje...dajte neki feedback.

po NDA ne smemo nista da pricamo.

ali dobili su feeedback o novom UI i totalno su ga ignorisali… tako da… videcemo

Bar grafika da bude jos bolja, malo da se vozamo po mapama i uzivamo. :coffee:

po NDA ne smemo nista da pricamo.

ali dobili su feeedback o novom UI i totalno su ga ignorisali… tako da… videcemo

Da....totalno sam prevideo/zaboravio da mora postojati NDA za zatvoreno testiranje....

ne

trenutno je maintenance, bio je patch, pretpostavljam da ubace T11

Ja se nisam nesto predao testiranju, iznervirao me novi UI na keca. Naravno da ce ga ubaciti, jer ko shisha feedback.

Kakvo je to grindanje tier XI krenulo. 80% se igraju tenkovi na koje se nadovezuju najavljeni Tier XI tenkovi.

Rhm je jedini lajt koji se igra, uz tek ponekog EBR-a. O BCovima, CSovima, Leopardima, IS-7icama da ne pričam. Biće šou ako WG namerno u zadnji čas zameni grane koje vode ka Tier XI. :ROFLMAO:
Pitam se samo koliko je exp poena trebati da se ovo istraži. Cenim negde između 450-550k. Negde videh, ako se nisam prevario, da će cena da im bude nešto preko 11M srebrnjaka...

Oko 350k xp i 7.4 mil cena. Bilo je vec kod ovih cc-a na yt. Sto je u principu jako jeftino.
Odn bilo je u traileru za 2.0 verziju. Edited

325k

ali zato imas u “field modifications” da se otelis od grinda expa

Искуства са KPZ EK1?
Рецимо поређења у односу на KPZ 50t и Kunze Panzer у смислу искуства, ужитка и перформанси?
Статистичке карактеристике су ми јасне али занима ме живо искуство 😅

Nećeš ništa novo "doživeti" sa EK1 u poređenju sa navedena dva. Prilično sličan tenk. Možda za koji procenati ima bolju pucaljku od starija dva tenka, ali generalno su baaaš slični tenkovi. Benefit je što zarađuje (uključujući i bondove) u poređenju sa prethodna dva, ali ako imaš u garaži Kunzea i KPZ 50t, i ako imaš devetke koje donose bondove - nije vredan davanja para.

Hoćeš da daš pare na zabavnog mediuma devetku - čekaj da ponude ponovo Udes-a 03 3. Bez premca najzabavniji tier 9 tenk koji sam igrao. Char Futur na steroidima, koji zarađuje.

Nećeš ništa novo "doživeti" sa EK1 u poređenju sa navedena dva. Prilično sličan tenk. Možda za koji procenati ima bolju pucaljku od starija dva tenka, ali generalno su baaaš slični tenkovi. Benefit je što zarađuje (uključujući i bondove) u poređenju sa prethodna dva, ali ako imaš u garaži Kunzea i KPZ 50t, i ako imaš devetke koje donose bondove - nije vredan davanja para.

Hoćeš da daš pare na zabavnog mediuma devetku - čekaj da ponude ponovo Udes-a 03 3. Bez premca najzabavniji tier 9 tenk koji sam igrao. Char Futur na steroidima, koji zarađuje.
Чекам га и држим те за ријеч! 😅

to sto je nekome dobar tenk ne znaci da je i tebi dobar tenk. svi smo razliciti i drugacije igramo.

to sto je nekome dobar tenk ne znaci da je i tebi dobar tenk. svi smo razliciti i drugacije igramo.
Човијек се води претпоставком да ми леже такви тенкови јер њих и спомињем (рекао бих да је у праву) тако да не видим ништа лоше ту ☺️ а и генерално тенк је од доста играча окарактерисан као добар...

Poslednja izmena:
tenkovi koje si nabrojao nisu autloaderi, samim tim se drugacije igraju. ali ok, tvoj je novac, igras sta zelis, nece on dati novac za tebe :)

edit: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/update-2-0-rebalance/
Ако ћемо до детаља ићи не играју се потпуно исто ни Кунзе и 50т, нормално да постоје разлике али мање више им се свима игра базира око доброг топа...
Свакако захвалан сам и на твојим савијетима и упозорењима 😊

naravno, nisam ni rekao da ga ne probas, nego da ne prihvatas savete od drugih koji je tenk dobar, a koji ne. jer niti oni znaju kako ti igras niti ti znas kako oni igraju tenkove :)

naravno, nisam ni rekao da ga ne probas, nego da ne prihvatas savete od drugih koji je tenk dobar, a koji ne. jer niti oni znaju kako ti igras niti ti znas kako oni igraju tenkove :)
Наравно да сам у међувремену одгледао 10так клипова и изанализирао. Успут и након његовог савијета о ЕК1 ипак сам га купио...

Mene jedino što odbija od EK-1 je dosta loš cammo. Mnogo lošiji od kunze, kpz a o udesu da ne pričam. Top mu je dobar i dosta je brz.
325k

ali zato imas u “field modifications” da se otelis od grinda expa
ne znam meni su "filed mods" na tier XI red flag: 26 modifikacija bez negativnih efekata. Dosta se fokusiraju u svim videima na XI Mausa-jer je verovatno najsličniji tier X. Međutim pojedine "specijalke" na tier XI deluju prilično zabrinjavajuće.

Vidim da su CC dobro pripremljeni da hajpuju što je više moguće bez nekog udubljivanja u suštinu i obraćanja pažnje na probleme.

Lajt će biti dosta veliki problem isto.

E da:

naigrašmo se sa XI na test serveru:LOL::LOL::LOL:

Mene jedino što odbija od EK-1 je dosta loš cammo. Mnogo lošiji od kunze, kpz a o udesu da ne pričam. Top mu je dobar i dosta je brz.

ne znam meni su "filed mods" na tier XI red flag: 26 modifikacija bez negativnih efekata. Dosta se fokusiraju u svim videima na XI Mausa-jer je verovatno najsličniji tier X. Međutim pojedine "specijalke" na tier XI deluju prilično zabrinjavajuće.

Vidim da su CC dobro pripremljeni da hajpuju što je više moguće bez nekog udubljivanja u suštinu i obraćanja pažnje na probleme.

Lajt će biti dosta veliki problem isto.

E da:

naigrašmo se sa XI na test serveru:LOL::LOL::LOL:
Промјене су превелике и након овога нема назад. Надам се да знају шта раде али бојим се да ће ово доста пољуљати игру и питање је колико се овако велики update може лансирати избалансиран и испеглан...

Ovo je više nego solidna sesija sa grille za bilo koga(y)(y)(y). WG umesto da ga malo bafuje sad, i da mu top kakav zaslužuje-daje mu da se bolje okreće.

Očigledno to grille fali, šta mi znamo :rolleyes:

Нико не помиње armor flashlight. Мислите ли да је превелика помоћ неискусним играчима?

ne bas, moras da pridjes da radi (300m), a da pridjes treba ti map awareness

Quickybaby је добро одреаговао. Прво се изненадио, али је онда видео да се открива релативно мала површина око нишана, тако да и даље није лако пронаћи слабе тачке на оклопу.

Nazad
Vrh Dno