Nema ga niko na stanj u radnji, svi naručuju od dobavljaca. Na netu nema podataka, kao sto vec rekoh, jer da ima ne bih pitao ovde. Zvao sam i ovlasceni servis ni oni ne znaju. Tako da ili narucujem na rizik ili trazim drugu soluciju...videcu.
Nije tacno.VOX ne daje ugradbene mere jer garancija važi samo ako radi ovlašćeni servis.
Svaki proizvodjač ima različite razmake od vrha bojlera do nosača pa čak i kod istog proizvodjača nisu iste mere za svaki model (nekada i 10mm igra pa ne može bojler da se nabaci, udara u plafon) i sa dva nosača su različiti razmaci izmedju njih.Naprotiv 99% ćeš moći stare rupe da iskoristis jer su svi bojleri sličnih dimenzija od 50 i 80l samo im se visina menja
a gornja sina im se razlikuje u 50mm kao sto se vidi na slici koju je @component okacio
To sto si napisao nije tacno.Naprotiv 99% ćeš moći stare rupe da iskoristis jer su svi bojleri sličnih dimenzija od 50 i 80l samo im se visina menja
a gornja sina im se razlikuje u 50mm kao sto se vidi na slici koju je @component okacio
Što ti nisi napisao sta je tačno?To sto si napisao nije tacno.
Ja i pisem iz iskustva ne pamtim da sam ikada busio nove rupe kada menjam bojlerNisam ja nista napisao osim tebi odgovorio "da nije tacno",
nemoj mi tih fora... molim te!
Ja sam samo napisao da tvoja konstatacija nije tacna.
A ako vec zelis da znas i zbog cega nije tacna, uzmi pa izmeri,
ne samo nosace svih bojlera domacih i onih u ponudi u SRB, vertikalno i horiznontalno,
pa ces progledati.
I nemoj vise pisati na konto predpostavki, pisi malo iz iskustva.
ili u prevodu, samo se ti drzi starih rupa. Ako ti zatreba GMaps pin za domove starih, just trzz me...
Meni to govori da ti je prethodni bojler bio tesno zalepljen uz plafon, drugačije nije mogao biti namontiran.Eto vidiš, odličan post da znaju ljudi. Tačno je da su sve mere ovde u 5 cm, ali ako ti kazem da su meni rupe od plafona na tačno 19cm sta ti to govori?
ARISTON Bojler PRO1 R 50 V 2K ovajJesi Ariston slim mozda odabrao?
Tacno tako...malo kupatilo i bojler zalepljen za plafon.Meni to govori da ti je prethodni bojler bio tesno zalepljen uz plafon, drugačije nije mogao biti namontiran.
Niko da postavi te drastično različite mere sine za montazu da vidimo zašto bi se morale bušiti druge nove rupe za drugi bojler?
U mom slucaju jeste nauka...zasto, pisao sam vec, da se ne ponavljam.Ma, ako mora nek buši. Nije to neka nauka.
Ne zaludjuj ljude svojim znanjem.Ne treba bojler nikada postavljati uz plafon, i jednog dana kada budete menjali samo zakacite drugi na iste nosace.
Ja zaludjujem kazes...?Ne zaludjuj ljude svojim znanjem.
Za bojlere sa dva nosača moraš debelo da kopaš da bi zamenio drugim proizvodjačem a da ne pomeraš donji nosač.
Razmaci izmedju nosača za bojler 80l talas 620 i 745, termorad 520, dom 435 itd a normalno brojke su u milimetrima.
Nemam vodokotlic napisah. Kako otvorim ventil od Wc tako ide voda.Vidi da ti ne ide topla voda iz bojlera u vodokotlic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari