sboban
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.04.2004
- Poena
- 645
Ne bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.Hisense tv je kao alfa kod automobila sto znaci treba ih zaobilaziti u sirokom luku
Ne bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.Hisense tv je kao alfa kod automobila sto znaci treba ih zaobilaziti u sirokom luku
Ja sam se slozio sa 80% komentara ljudi tako da delim njihovo negativno misljenjeNe bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.
Ajde kad prođe bar desetak dana neki utisak. Planiram da uzmem sinu.hvala na odgovorima, uzeli smo 75U7NQ!
oko izašlo s nekim popustom 139.990 sa dostavom.
Iskljucio ukljucio i za sad radi cudan fenomenSta je sad ovo, TV bio ugašen, nestalo struje na dva minuta, dosla struja i ovo se pojavilo, ne znam sta da radim, ne smem da ga iskljucim is struje a ovo traje li traje, sta to downloduje Pogledajte prilog 499584
In Europe, the company relies on its own TV platform, Vidaa. While it supports all major international streaming apps such as Apple TV, Disney+, Max and Netflix, it still lacks some local apps in many markets. Hisense says it is actively working to address this.
In USA, Hisense offers Google TV and, in some cases, FireTV, so keep in mind that there are significant differences if you are reading reviews.
Preporuka za TV servis na Novom Beogradu.
Počeli su da rade i Hisense televizore pre par meseci.Beovat011 je za belu tehniku, koliko vidim
Ok promenicu pitanje, jel ima neko ovde da na u7qf ima HBO aplikaciju? Cisto da znam da li je to bilo nesto do regiona ili je to neki test pred veci update.55 u7qf, danas htedoh da ukljucim eon i udjem i vidim u meniju i HBOmax i Sky i Iris, cega nije bilo do sad. Iznenadio se i usao u HBO povezao ga testirao, sve radilo. Otisao na fudbal, vratio se, ukljucim kad ono nema nista od tih novih aplikacija samo stare kao do sad?!jel ima neko ideju?
Nemam HBO. Nma je ni kada ručno pretražim.Ok promenicu pitanje, jel ima neko ovde da na u7qf ima HBO aplikaciju? Cisto da znam da li je to bilo nesto do regiona ili je to neki test pred veci update.![]()
Iskljuci Fast Boot opciju u podesavanjima. Televizor ce se paliti desetak sekundi duze, ali ce raditi mnogo stabilnije (bez bagova).dešava mi se da mi ne radi fabrički daljinac a da radi od iris-a
sve dok ne isljučim iz struje...
gde se to nalaziIskljuci Fast Boot opciju u podesavanjima. Televizor ce se paliti desetak sekundi duze, ali ce raditi mnogo stabilnije (bez bagova).
dobio sam tv, slika je ok samo taj softver zeza@dj90 uzeo si najosnovniji 4K model i to u dijagonali u kojoj ovaj brend nudi oslabljenu ponudu (npr. slabiji zvuk). verovatno si ranije upario i taj daljinski od Iris pa se sada zbunjuje (to se dešava i sa drugim uređajima, ne samo sa nekim televizorima)
![]()
42.5" Hisense 43A6K - Specifications
Specifications of Hisense 43A6K. Display: 42.5 in, VA, Direct LED, 3840 x 2160 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 200 cd/m², Static contrast: 3000 : 1, Refresh rate: 50 Hz / 60 Hz, TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, SoC: MediaTek MT9602...www.displayspecifications.com
polako se pojavljuju ovogodišnji modeli na sajtu
npr 43A6Q, koji je indirektni (treće koleno?) naslednik ovoga o kome sam pisao u prethodnom pasusu (43A6K)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari