Šta je novo?

Vivo X100 Ultra

Sinoc sam bio "zaduzen" za fotkanje na jednom koncertu. Napravio sam oko 800 fotografija i nekoliko 4k60fps snimaka.
Ne znam da li se pregrevao, ili je nesto drugo u pitanju, ali sam 4x morao da ga restartujem jer je pucala kamera aplikacija. Samo zakuca i ne reaguje, ili me jednostavno izbaci iz kamera aplikacije i ne dozvoljava mi da je ponovo pokrenem.

Sinoc sam bio "zaduzen" za fotkanje na jednom koncertu. Napravio sam oko 800 fotografija i nekoliko 4k60fps snimaka.
Ne znam da li se pregrevao, ili je nesto drugo u pitanju, ali sam 4x morao da ga restartujem jer je pucala kamera aplikacija. Samo zakuca i ne reaguje, ili me jednostavno izbaci iz kamera aplikacije i ne dozvoljava mi da je ponovo pokrenem.
Ovo zvuci ko problem s temperaturom, meni se to desavalo na xiaomi 14 ultra vise puta, na vivu jos nije barem za sada.
Nekakav tips and tricks za ubuduce je kad je nekakav takav projekt ugasit sto ne treba, npr mobilne podatke i ukljucit stednju baterije.

Ili ga stavljati u čašu ledene vode svako malo ^^

Edit: hotspot inače sam po sebi dodatno prži bateriju i povećava temperaturu. Još samo da si strimovao igricu u pozadini mislim da bi bio max :)

Ovo zvuci ko problem s temperaturom, meni se to desavalo na xiaomi 14 ultra vise puta, na vivu jos nije barem za sada.
Nekakav tips and tricks za ubuduce je kad je nekakav takav projekt ugasit sto ne treba, npr mobilne podatke i ukljucit stednju baterije.
Celo leto mrcvarim 14 Ultra kamere u outdoor uslovima (uz GPS, loš signal, i osvetljenje ekrana na maks), 0 problema do sada. Jedino se okvir telefona dosta zagreje, što je i očekivano, a verovatno i deo dizajna za hlađenje ''iznutrica''.
Outdoor upotreba i kamere su glavni razlog zašto sam uzeo ovaj model, da ima bilo kakav ozbiljan problem u tom smislu, sa zadovoljstvom bih ga se otarasio.

Vidi, pucao sam i ja po 400-500 slika kada odem u prirodu i nikada se ovo nije desilo.
Sinoc je konstantno kamera bila ukljucena, napravio sam tacno 860 slika i 18 snimaka po ~3min, uz kao sto sam rekao sve vreme ukljucen hotspot.

Nemam pojma da li je bio zagrejan posto je maskica dosta debela, nista se ne oseca.

Svakako cu pratiti, i naravno da cu napisati ovde ako se ponovi.

Nemam pojma da li je bio zagrejan posto je maskica dosta debela, nista se ne oseca.
Verovatno je baš to, a lako je proveriti, instaliraj nešto što u overlayu prikazuje temperature i znaćeš situaciju uživo.

Mene čudi da ga nisi istopio, meni se na ovim temperaturama aparat pregreva samo što sam napolju, a da snimam 3min u 4k60fps ne smem ni da pokušam. Canon r8 i r6II

Nazad
Vrh Dno