Auuuuu, kakav razgovor na call centru Yettel banke. Ljudi, oni su apsolutno smejurija.
Prvo, za refundaciju koja se u aplikaciji vidi kao odliv, a stanje u aplikaciji i u izvodu se ne slaže. Ubeđuje me više puta da je u pitanju refundacija i da se zbog transakcija u međuvremenu ne poklapaju iznosi, odnosno da se refundacija u aplikaciji greškom prikazuje kao odliv. Na moju konstataciju da su se sve refundacije ranije prikazivale ispravno, nema odgovor. Ostavljam mogućnost da sam ja napravio grešku (ali vrlo malu), tako da sam zatražio novi izvod za sutra, pošto sam stigao u Srbiju i neću plaćati više u evrima, tako da, ako se stanje sutra u izvodu i aplikaciji ne bude poklapalo, biće belaja. U međuvremenu sam uključio i email notifikacije, tako da imam i dodatan izvor.
Drugo, plaćanje računa na klik sa računa kreditne kartice, strana 4 važećeg tarifnika - bez naknade. Ne postoji tehnička mogućnost ni na mob, ni na web aplikaciji. Moje pitanje operateru, kako izvršiti plaćanje na klik sa računa kreditne kartice, dobija odgovor da nije moguće. Ja skrećem pažnju da ta odredba postoji u važećem tarifniku. Operater me ubeđuje da ne postoji. Otvaramo zajedno tarifnik, strana 4, taj i taj red, gle čuda, odredba postoji. Šta ćemo sad? Ona: "To je postojalo u Mobi banci, više ne postoji". Ja: "Ali ta odredba stoji u važećem tarifniku". Ona: "Radimo na tome da uskoro bude mogućnost". Ja: "Pa jel ne postoji ili radite na tome da postoji?" Ona: "Muk" Ja. "Vi ste neozbiljna banka, čekam vaš izvod sutra, doviđenja".