Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Nego, da odgovorim sam sebi na ovo pitanje.
Zvao sam Atlas podršku, i....

"...kolege intenzivno rade na povezivanju svih ugovora sa aplikacijom...
...biće od septembra a možda i pre..."

Dakle, i dalje za pomoć zovemo broj u Srbiji, klasičan telefonski poziv.
Nemaju Viber, WhatsApp ni slično.
Lokaciju objašnjavate usmeno, operateru?!? :cautious:

Ovo može biti problem kada se nađete u nekoj vuko'ebini, Poljska, Češka, jug Italije, gde baš ni sami niste sigurni gde ste.
Nisu sposobni za sada ni da nekako prime lokaciju sa telefona. A 10-ak minuta razgovora može da nas košta koliko cela Atlasova godišnja premija.
Ja manje više, gde god idem, imam neki prenos podataka, ali roming pozive ne koristim već godinama.

Nadam se da će aplikaciju zaista uskoro sinhronizovati sa bazom podataka.
Skini tesla24 pomoć na putu
Aplikaciju cista 10-ka. Moja preporuka. Zlu ti ne trebalo.
U sustini ista kao vozzi- ijeva nekad

Ima aplikaciju, i imam ugovor sa Atlas24

Ali ugovor se ne vidi u aplikaciji. Za njihovu aplikaciju, ja ne postojim.
A samim tim i ne mogu da tražim pomoć iz aplikacije.

Obećali su da će do septembra objediniti baze podataka, i da će svako ko je napravio ugovor moću da se vidi i u aplikaciji.

Obećali su da će do septembra objediniti baze podataka, i da će svako ko je napravio ugovor moću da se vidi i u aplikaciji.
Ja sam pre dva dana uzeo paket, instalirao aplikaciju i sve se normalno vidi u aplikaciji.

Ako si uzeo paket iz aplikacije, onda da.
Ali ako si uzeo paket ranije, "na papiru", onda se ne vidi.

...ili, kako vidiš svoju polisu u aplikaciji?!?

Napisao sam
Za tesla aplikaciju. Sve radi super. Isto kao
Vozzi. Radis sve preko app

Ja svoj ugovor ne vidim u aplikaciji...

Uzeo sam preko agenta, zvao me kada je isticao prethodni ugovor.

Zvao sam podršku i rekoše da im baze još nisu sinhronizovane.

Kako vam se pojavi u aplikaciji? Kada unesete registarski broj kola?

Ja svoj ugovor ne vidim u aplikaciji...

Uzeo sam preko agenta, zvao me kada je isticao prethodni ugovor.

Zvao sam podršku i rekoše da im baze još nisu sinhronizovane.

Kako vam se pojavi u aplikaciji? Kada unesete registarski broj kola?
Prijavljujes se preko maila koji si im dao, i na mail ti stize privremena lozinka.

I ja sam preko sajta uzeo paket, kad se prijavio u aplikaciji vidi se paket...

Prilozi

• Screenshot_20250814_001844_Atlas24h.jpg
    Screenshot_20250814_001844_Atlas24h.jpg
    104.9 KB · Pregleda: 33
I meni vidljiv Atlas paket od prvog dana u apk, uzet preko neta.
Da nemaju problem sa prikazom samo ko je uzeo preko agenta?

Verovatno ćeš doći na red, ja sam kupio preko agenta paket, instalirao aplikaciju i vidi mi se tu ugovor, auto, do kada traje... I mogu da zatražim asistenciju.

Nema to meni... :(

Vi što ste kupili preko agenta, kada instališete aplikaciju, kako vas prepozna?
Kako poveže vas u aplikaciji sa vašim ugovorom od agenta?
Preko emaila?

Poslednja izmena:
Sad gledam, mejlove, ipak nisam preko agenta nego preko sajta, gde sam uneo bio neki promo kod, ali nisam tada imao aplikaciju. Tek sam je skoro instalirao, a privremenu šifru sam dobio u mejlu sa potvrdom kupovine.

Izvini, omašio sam :(. Sećam se da me je zvala neka gospoja da produžim ugovor, ali rekla je da ne može da se koristi promo kod, pa sam onda online to uradio.

Da, za sada prodaja preko agenta se ne vidi u aplikaciji...

Kontaktirao sam agenta koji mi je prodao polisu, kaže biće....

Je l to aplikacija dostupna samo za Android? Ako neko kojim slučajem i na iOS ima, prosledite link pls, ne mogu da je pronađem.

Je l to aplikacija dostupna samo za Android? Ako neko kojim slučajem i na iOS ima, prosledite link pls, ne mogu da je pronađem.

Ako si uzeo paket iz aplikacije, onda da.
Ali ako si uzeo paket ranije, "na papiru", onda se ne vidi.

...ili, kako vidiš svoju polisu u aplikaciji?!?
Meni se vidi a uzeo pomoc na putu pre izlaska aplikacije. Samo instalirao app i čini mi se ubacio broj telefona.

Mislio sam na Atlas :D

Eno ga @dimmu hoće baš to. I nije mu jasno zašto to ne može...

:ROFLMAO:

I te solidne cifre su manje nego slep do prvog majstora a da ne pricamo o slepu do Srbije.
Ne znam za ljude u vasoj okolini ali ljudi koji su u mom uzem krugu nekada promene i po 3x aute godisnje. Kupe nesto i to ih drzi odredjeno vreme, dosadi im i taj auto prodaju. Na 3 ortaka to je cifra od 80 i kusur hiljada dinara godisnje za pakete pomoci na putu. Jasno mi je da kod vecine to nije slucaj i da se vecina ljudi vozi jednim autom 5 godina, ako ne i vise. Ne interesuje me zloupotreba tih paketa. Niti interesuje ljude o kojima pricam, a sad sto je to neko upotrebljavao na taj nacin to je njegova sramota ;)

Ako vas troje krene sa tri automobila zajedno na put, pa polisu iskoristite za bilo koji da se eto pokvari, to jeste zloupotreba.
Lepo ti neko rekao, zamisli kasko koji možeš da upotrebiš za bilo koji automobil u kojem se zatekneš?!?

Oni koji menjaju više vozila godišnje iz dosade, pa ne može to biti jeftina zabava.

Uostalom, postoje paketi i za takve: https://atlas-servis.com/paketi/moj-paket/

Taj paket vazi samo za Srbiju.
Postoji opcija da se paket za slep u Evropi prebaci na tablice drugih vozila ali i to je opcija jednom-dva puta godisnje ako i toliko.
Zasto bi bila zloupotreba ako ja uzmem npr kao kod Vozzi paket za Evropu i krenemo negde sa tudjim autom. Nesto se desi i ja trazim pomoc na putu i npr potrosim taj jedan slep za Evropu. Vlasnik auta mi plati iznos paketa koji sam ja potrosio (ako je bilo samo jedno slepanje u Evropi dostupno) jer mu je to svakako jeftinije nego da nekome drugom placa slepanje, a ja taj novac uzmem i uplatim opet Vozzi paket. I kakva je to zloupotreba kada je to isto kao i da je nas dvoje uplatilo?
Sad ces mi garant reci pa sto onda vlasnik vozila nije uplatio pri registraciji pa da je miran i on, a i ti? Pa ajde ti to svakome objasni. Retko ko o tome razmislja dok se nesto ne desi, a bas zbog takvih stvari je ta opcija da je paket vezan za korisnika najbolja stvar.

Ne znam za ljude u vasoj okolini ali ljudi koji su u mom uzem krugu nekada promene i po 3x aute godisnje. Kupe nesto i to ih drzi odredjeno vreme, dosadi im i taj auto prodaju. Na 3 ortaka to je cifra od 80 i kusur hiljada dinara godisnje za pakete pomoci na putu. Jasno mi je da kod vecine to nije slucaj i da se vecina ljudi vozi jednim autom 5 godina, ako ne i vise. Ne interesuje me zloupotreba tih paketa. Niti interesuje ljude o kojima pricam, a sad sto je to neko upotrebljavao na taj nacin to je njegova sramota ;)
Čime se bave "ortaci" u životu.Jel su porodični ljudi ili solo?
Koja cifra vozila je u pitanju?Par hiljada ili par desetina hiljada evra.?
Ja ne znam nikog ko menja 3 auta za godinu dana,a da nije švercer,krimos ili van zakona na vlasti ili bez vlasti.
Ako menjas 3 vozila godisnje,ma neka je i jedno godisnje iz hira ,onda imas lovu i paket pomoci te ne zanima.Ni dal imas,ni koliko kosta.
Ako se drndas sa krševima od par hiljada ,3 puta godisnje,ne radis servise,onda moraš da se žicas i za pljuge i benzin i za paket pomoći...

@dimmu

Džaba kada ne razumeš kako osiguranja funkcionišu.
Ne samo Atlas/Vozzi/Tesla, već bilo koje osiguranje, bilo čega, bilo gde u svetu.

Moglo bi i to što želiš, ali bi tada cena morala biti proporcionalan broj puta veća.
Onoliko veća koliko bi bilo više intervencija jer osiguravač jednom polisom pokriva random broj vozila.

Ja ne znam nikog ko menja 3 auta za godinu dana,a da nije švercer,krimos ili van zakona na vlasti ili bez vlasti.
Ako menjas 3 vozila godisnje,ma neka je i jedno godisnje iz hira ,onda imas lovu i paket pomoci te ne zanima.Ni dal imas,ni koliko kosta.
Ako se drndas sa krševima od par hiljada ,3 puta godisnje,ne radis servise,onda moraš da se žicas i za pljuge i benzin i za paket pomoći...
Solo ljudi sa autima od 5-10.000 eura. Nije niko krimos, niti bilo kakav svercer, a budimo realni niti su to neki ogromni iznosi sto se tice vrednosti auta. Jednostavno vole razlicite marke automobila i ne gledaju samo proizvodjace ovih ili onih marki. Jedan ortak je vozio od kabria i kupea, a sada vozi Renault Espace jer mu trenutno odgovara takvo vozilo jer je poceo da se ozbiljnije bavi sa svojim psima i da ih vodi na izlozbe.
Ne kupa se niko od njih u parama vec su to kombinacije da si dosao do auta od 6-7.000 eura, prodas ga za slicne pare, kupis auto od 4000 eura, dosadi im za 3-4 meseca,prodaju ga i kupe auto od 6.000 i tako u krug sta god im se u tom trenutku svidja, sta je dostupno na oglasima u ok stanju i generalno kako im vetar dune.
Ne znam sta vam je to toliko cudno i nerazumljivo. Ljudi rade slicno i sa motorima, telefonima i drugim vrstama tehnologije.

Pa ako postoji opcija da se paket prebaci na drugo vozilo, u slucaju da je prvo vozilo otudjeno, onda eto ti resenje za one koji vise puta godisnje menjaju kola. Za kasko osiguranje znam da mozes da refundiras, ukoliko si prodao auto pre isteka kaska. Lepo podneses zahtev uz kupoprodajni ugovor, i osiguranje ti refundira proporcionalno onoliko koliko ti je ostalo do isteka kasko osiguranja.

👍

Mislio sam na Atlas :D
Ovo? Bukvalno prvi rezultat na Guglu, 2 sekunde posla.

Vidim da je vec neko spominjao za paket vezano za jedno lice, a vise vozila. Meni bi trebalo tako isto da uzmem. Mislim da je ovo nesto najbolje na sta sam naleteo.

Nazad
Vrh Dno