Kod mene slabo 32gb...inace dobro napravljen ceo metalniKod mene dobra tura metalnih od 64gb.Evo testa za dva komada. Inace jedan je stigao i polucrknut, prst ne moze da se drzi na njemu koliko je kuciste usijano sto je samo uboden u usb 3 port, bez bilo kakvog kopiranja. Brzine katastrofalne, neupotrebljiv, hteo sam i njega kao treci da okacim ovde ali 1GB krug vrti od jutros, jos uvek nije zavrsio, mozda je zapalio i usb port do sad, moram otici do podruma da vidim situaciju, jer sam ga tamo zadenuo.(edit: sad nece ni da se formatira, crko nacisto)
Prosle godine sam ga platio, onaj najveci, 3.7 evra. Sa novcicima, inace je dosta skuplji. Tako da ako je taj veci ovde 500din. ne isplati se narucivati.Za 500din valja, ne znam koliko je na Aliju
Je l' ovo manuelni kao sto pise u opisu ili aku? Pitam zato sto ovaj jedan review sa slikama ima aku odvijac na slici koliko vidim 🤔
+1 za kisobran, generalno vrsi posao. Svakako je velika prednost sto se brzo i lako montira, za razliku od drugih resenjaJa sam uzeo kod kineza za 500din onaj koji se otvara kao kišobran, za te pare ok. U autu i dalje bude toplo, ali se lakše ohladi, i instrument tabla i volan nisu vreli. Lakše se postavlja nego one folije, tj folije se posle teže spakuju. Isto to prodaju por raznim sajtovima za 1500-2000din, nemojte da se zeznete
Edit: kad ti vise ne treba, lako se spakuje u kasetu do sledeće sezone
Da li ima neko neki provereni link za taj kisobran na aliju ili da jurim kod nasih Kineza?
Ja sam narucio dva sa linka, ali pre godinu dana.I ja pitam, nešto ne nalazim nagatrlne cene - uglavnom preko 10 EUR (govorim o onom sa razredom za retrovizor širine bar 140)
Meni otvarali 10 krpa za auto, onih što smo poručivali. Neregistrovana pošiljka. Napisali "peškir", pa tako i računali. Verovatno nisu skroz otvarali, nego samo ćošak,pa im se učinilo.Hah, meni uzeli 300 din. za dve Sonizoon fleškice ukupno plaćene ispod evro, da se tešim da sam dobro prošla.
Ali stvarno vazda najgora.
Da te utesim, meni za iste te 2 fleskice uzeli nislije 470din ...Hah, meni uzeli 300 din. za dve Sonizoon fleškice ukupno plaćene ispod evro, da se tešim da sam dobro prošla.
Ali stvarno vazda najgora.
Verovatno je banzov od prodavca stavio punu cenu fleške a ne sniženu. Tako su mene i još neke zeznuli kad sam uzeo Sonizoon flešku, genijalac kao vrednost pošiljke stavio cenu bez sniženja a ne koliko sam platio i carina naplati shodno tome, više no što je trebalo...zalepio sam mu jednu zvezdu i više ne kupujem Sonizoon.Sad sam proverio uc pošiljka je u pitanju i niška carina ali zašto...
Ma i to je previše, ide pdv 20% pošto se svakako ne carini + troškovi podnošenja na carinu koji su (bili) 170 din. Znači ~750 din. pdv-a, koliko je cenio onda fleška da košta, 35 evra? Za te pare se ni SSD-i ne uzimaju, kamoli usb stickovi relativno upitnog kvaliteta.Verovatno je banzov od prodavca stavio punu cenu fleške a ne sniženu. Tako su mene i još neke zeznuli kad sam uzeo Sonizoon flešku, genijalac kao vrednost pošiljke stavio cenu bez sniženja a ne koliko sam platio i carina naplati shodno tome, više no što je trebalo...zalepio sam mu jednu zvezdu i više ne kupujem Sonizoon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari